Najboljše Bluetooth športne slušalke: Pregled in pregled najboljših modelov

Glasbena spremljava je že dolgo naravni atribut v procesu športne dejavnosti. Kot da se spreminjajo pristopi k organizaciji akustičnega ozadja. In če so bili v telovadnicah prej nameščeni fiksni zvočniki in glasbeni centri, danes celo celo potopitev v bazen ni ovira za uporabo vira zvoka. Trenutno najboljše Bluetooth slušalke ne samo, da vam omogočajo, da poslušate svoje najljubše skladbe, medtem ko jemljete razrede, temveč tudi popolnoma odvzamejo lastniku nepotrebne manipulacije z nastavitvami in povezavami. Seveda, in v tem segmentu gre za gradacijo modelov po značilnostih in funkcionalnih zmožnostih, ki prisili k skrbnemu pristopu k izbiri optimalne rešitve.


Katere so lastnosti slušalk z modulom Bluetooth?

Uporaba sistemov, ki zagotavljajo brezžični prenos podatkov, se že dolgo uporablja v elektronski industriji. In če so se prejšnji radijski moduli uporabljali predvsem za izmenjavo datotek med napravami ali za komuniciranje z računalnikom, so razvijalci avdio opreme danes začeli obvladovati idejo pretakanja zvoka, katerega vir je v odstranitvi. To pomeni, da se signal sprejema, obdeluje in reproducira brez akustičnih žic. Trenutno najboljši poceni Bluetooth slušalke s ceno oznake približno 3-5000 lahko delo z viri na razdalji približno 8-10 m, in ta razdalja je nenehno narašča, kot novi modeli prihajajo v nastanek.Seveda kakovost zvoka kot celota izgubi naprave, ki so neposredno povezane z osnovno opremo, ki deluje kot vir signala, vendar se ta pomanjkljivost postopoma zmanjšuje.


Philips SHQ7300

Philips je znan po visokokakovostni prenosni akustiki in seveda brez svojih izdelkov segment kompaktnih slušalk z možnostjo brezžičnega sprejemanja glasbenega signala ni zaman. Model je del linije ActionFit, ki kaže na njeno povezanost s športno linijo. Toda v smislu uvajanja form faktorja ima ta različica več razlik od ustaljene mode. Razvijalci so uporabili več masivnih skodelic kot standardni in dopolnili svoje ergonomske posnetke. Med modelom in odlitkom je bilo nekaj, toda v vsakem primeru je naprava varno nameščena v ušesa in tveganje, da jo izgubimo, ko je na primer tek, je nizko. Torej, z vidika fizične ergonomije, je to najboljši Bluetooth slušalke, ki jih dopolnjujejo posnetki. Seveda je montažni sistem nekoliko težji, vendar je nepomemben dodatek in v procesu nošenja je komaj opazen. Pri povratnih informacijah uporabnikov so prednosti modela: razpoložljivost učinkovite zaščite pred pršenjem, priročno krmiljenje in precej dolg čas delovanja na eni polnitvi - 55 ur. Ni pritožb in kakovosti zvoka. V tem pogledu je Philipsova bogata izkušnja z ustvarjanjem majhne, ​​premišljene avdio naprave prav tako očitna. Vendar pa obstajajo negativne povratne informacije o modelih, ki kažejo na nezmožnost zagona virtualnega pomočnikaslušalke

MEElectronics Sport-Fi X7

Kompaktni model z enako togim pritrdilom in majhno maso. Tehnična naprava se izvaja v skladu s tipično shemo z modulom Bluetooth 4, čeprav v tem primeru obstajajo nekatere značilnosti pristanka. Zasnova je narejena iz koncepta ušesca z gostim vstopom in učinkovitim blokiranjem hrupa tretjih oseb. Rezultat je dobra slušalka Bluetooth za uporabo na ulici. Upoštevajte, da sta v osnovnem kompletu na voljo le dve silikonski šobi - srednje in velike -. Zdaj lahko greste naravnost do povratnih informacij o uporabi naprave. Očitne prednosti lastnikov so izolacija hrupa, avtonomija in funkcionalnost. Zvočna zunanja pregrada vam omogoča, da odrežete ves tujek, tako da je proces poslušanja popolnoma osredotočen na ciljni signal. Dejanska zmožnost ohranjanja uporabnosti, kot pravijo uporabniki, je približno 8 ur o funkciji posebnih iskanj, vendar za to kategorijo je pomembna ergonomija upravljanja in v tem vidiku zahtevkov za napravo ni opaziti. Še bolj pomembno pa je, da se model ne nanaša na vrhunske izdelke, vendar to ni preprečilo ustvarjalcem, da bi zagotovili relativno čisto in glasno reprodukcijo. Vsaj v proračunski kategoriji je ta različica morda najboljši zvok. Bluetooth športne slušalke Sport-Fi X7 imajo tudi številne pomanjkljivosti. Praviloma mnogi kažejo na povprečno kakovost materialnih omejitev. Funkcionalno z nalogo, da jih pritrdimoCope, vendar je neprijeten dejavnik pri dolgoročnem ohranjanju vlage, ki ne dodaja udobja pri uporabi pripomočka.

JBL Synchros Reflect

Tudi majhne slušalke, ki jih je izdal eden od vodij v segmentu avdio sistema. Pri izdelavi je proizvajalec uporabil trdno gumijasto zlitino z magnetnimi projekcijami, ki omogoča pritrditev dveh delov slušalk. Zanimivo ugotovitev lahko imenujemo prisotnost odsevnega vložka, ki je viden v žarometih. Ta rešitev bo še posebej koristna tako za kolesarje kot tudi za tiste, ki so na prostem zvečer.
Še ena značilnost je prvotni sistem regulacije - dovolj je, da povlečete konec žice ali ga potisnete, da boste dobili optimalen dokaz pod najbolj udobnim zaprtjem modela. Za realizacijo komunikacijskih sposobnosti so ustvarjalci uporabili nov radijski signalni modul, ki je zagotavljal številne operativne prednosti naprave. V svoji kategoriji je to najboljša Bluetooth slušalka, če upoštevate natančno stabilnost prenosa signala. Polmer delovanja je 8 m, najpomembnejša stvar pa je jasnost govorne komunikacije. Za prenos ločenega jezika ni potrebno, da mikrofon postavite blizu ust - sprejemnik lahko ostane na svojem mestu. Glede na povratne informacije lastnikov je model bolj verjetno vključen v seznam uspehov podjetja. Slušalke so zelo cenjene tako za udobje fizičnega delovanja kot za kakovost zvoka in za splošno zanesljivost. Materiali izdelave se razlikujejo med trajnostjo in nepovzročajo neprijetne občutke pri stiku s telesom.

LG HBS-500

Zanimiv razvoj korejskih avdio tehnikov, ki so stavili na visoko stopnjo avtonomije in obseg razkrivanja glasbenih sposobnosti. Naprava temelji na fleksibilni žični strukturi v obliki "ovratnika", ki na začetku zagotavlja dobro ergonomijo in zanesljivost pritrditve. Izjemne dobre Bluetooth-slušalke v smislu uspešne kombinacije širokih nadzornih zmožnosti in majhnih velikosti. Slušalke lahko imenujemo zelo miniaturna - izgleda precej okorna, toda za udobje nošenja se odraža v manjši meri. Toda prednosti valovitega in izjemno nad površino telesa gumbov so precej opazne.
Vendar so negativni prikazi modelov s strani uporabnikov sami povezani z zmanjšanjem števila gumbov v primerjavi s prejšnjimi spremembami. Naprava kritizira izključitev ločenega preklapljanja skladb. Med pomanjkljivosti so dvomljive kakovosti posameznih materialov, čeprav je estetski vidik - na značilnosti trajnosti brez zahtevkov. In spet, moč pripomočka je avtonomija. To je najboljša brezžična Bluetooth slušalka v tem indikatorju, saj način delovanja porabi energijo za 8-9 ur, medtem ko je čakanje na napravo lahko veliko več kot 500 ur. pritrditev in konstrukcija na osnovi nedrseče visokokakovostne plastike. Primer ima gumijasto lupino, tako da je pripomoček lahko varenuporabo pod vodo. Za razliko od večine predstavnikov tega segmenta, je bil AH-W150 prvotno osredotočen na sposobnost obvladovanja širokega spektra signalov. Na primer, to je najboljša Bluetooth slušalka za šport, če boste poslušali celotno paleto glasbenih kompozicij od klasičnih do "težkih" skladb v ekstremnih pogojih. Zvočniki formata 115 mm omogočajo čisto in podrobno predvajanje različnih žanrov. Pregledi tega modela, poleg spodobnega zvoka, omenjajo tudi elegantno obliko, stabilnost signala in uporaben dodatek v obliki kovinske vponke za dodatno montažo. To je navedeno med pluse te različice in stroškov. To je najboljši poceni Bluetooth slušalke v segmentu 5-7 tisoč rubljev. Seveda obstaja veliko konkurenčnih možnosti za 2-3 tisoč, toda za blagovno znamko Denona na ravni 6 tisoč - je to celo zelo dobro glede na kakovost.

Andoer LH-811

To je ravno predstavnik modelov razširjene proračunske ravni, ki spada v kategorijo polnih slušalk. Takoj je treba opozoriti, da ta faktor oblike omejuje operativne zmogljivosti modela, ki ga je treba upoštevati pri nakupu. Model je kitajskega izvora, Andoer v Rusiji ni dobro znan, zato je vredno pozabiti na visoko kakovost zvoka in tehnične izvedbe. Cena v 1-2 tisočih logično povzroča ta kompromis. Vendar pa posebna kritika za svoj razredni model ne povzroča. Zmogljivost modula za brezžični prenos podatkov je v povprečju, naglavni trak je pritrjen brez neprijetnega občutka, obseg pa je 10 m.to je, v smislu učinkovitosti, to je najboljši kitajski Bluetooth slušalke v kategoriji do 3000. Toda pred nakupom tega pripomočka je treba imeti v mislih eno lastnik pripombo. Čeprav proizvajalec pozicionira slušalke za vse vremenske razmere, opazimo, kako voda teče pod telo. Zato je za zaščito pred dežjem priporočljivo nositi napravo pod pokrovom.

Bose QuietComfort 35

Druga ponudba znane svetovne blagovne znamke, izvedena v polni velikosti. Zasnova modela je tradicionalna, vzglavnik na naglavnem traku in ima mehko podlago, ki je prijetna na otip. Mimogrede, zaključni material predstavlja neblaga alcantara, ki se uporablja pri registraciji salona premium avtomobilov. QuietComfort 35 lahko pridobi status najboljše Bluetooth slušalke med slikovnimi modeli, zahvaljujoč dobro premišljeni napravi in ​​elitnim materialom. Vendar pa izbira barvnih rešitev še vedno ni bogata za naprave tega razreda - za kupce so na voljo dva odtenka - srebrna in črna. Kontrole in funkcionalnost pa se izvajajo na sodobni visokotehnološki ravni. Poleg standardnih preklopnih stikal in gumbov je na voljo tudi stikalo za nivo hrupa. Uporabniki modela odobrijo priročne mehanizme regulacije in podpore oblikovanju, kar kaže na prednosti zvoka in uspešno izvedbo skodelic z naglavnim trakom. Prav tako so komunikacijske zmožnosti najboljša Bluetooth slušalka polne velikosti med neposrednimi konkurenti, čeprav obstajajo določene nianse delovanja. Na primer, za prejemanjeIzražajni in spektakularni zvok naj bi pomislil na ustrezen vir. Ta model je zelo zahteven za zunanjo opremo. Kot je za stroške, je 25-27000.Cena oznaka je pomembna, vendar zasluge izdelka upravičujejo.

Kako izbrati najboljše Bluetooth slušalke? Ko je ozek in specifičen segment športnih slušalk doživel več kardinalnih sprememb, povezanih s povečanjem varnostnih lastnosti, ergonomskih lastnosti in komunikacijskih sposobnosti. Danes je to široka niša, v kateri športniki-profesionalci in amaterji najdejo najboljše možnosti. V ospredju pri tej izbiri strokovnjaki svetujejo, naj postanejo strukturni parametri. Oblika in način regulacije sta najpomembnejša dejavnika, saj sta odvisna od udobnosti interakcije s pripomočkom. Torej, običajne režijske modele postopoma izginejo v preteklosti, vendar imajo ljubitelji te konfiguracije še vedno predloge. Na primer, najboljša slušalka Bluetooth je na voljo v Philipsovi liniji. To je model SHQ7300, ki pa je več kot kombiniran. Pri izbiri modelov z nosilci je poudarek na ergonomiji in zanesljivosti pristanka - zaželeno je kupiti napravo za fizično testiranje naprave. Ne sme se zanemariti in učinkovitosti delovanja, vključno z življenjsko dobo baterije, komunikacijskimi kanali z virom zvoka, možnostjo prilagoditev itd.

Zaključek

V najnovejših modelih športne elektronike, proizvajalci stavijo na visokotehnološki prenos podatkov, čeprav že ob zoriPojav tega segmenta sta bila primarna vprašanja zanesljivosti in trajnosti. Oprema je izpostavljena telesni aktivnosti, stiku z vodo, močnim vibracijam in temperaturnim vplivom. Zato je v vprašanju, katere Bluetooth slušalke so boljše za uporabo v športu, zaželeno upoštevati poseben obseg njihove uporabe. Veliki modeli, na primer, ne bodo ustrezali številnim športnim disciplinam - od vožnje do jadranja. Univerzalna rešitev bodo slušalke, vendar pa v tem razredu ne bo vsak model sposoben prenesti isto vodno okolje. Te in druge operacijske nianse je treba upoštevati, kot tudi parametre predvajanja glasbenih skladb. Izbira lahko vpliva tudi na vrednost. Kot kaže praksa, lahko kakovost zvoka brezžične slušalke za športne lekcije stane 5-7000. Zmanjšanje tega traku bo povzročilo nizko kakovost zvoka, povečanje pa lahko nakazuje uporabo visokotehnološke elementarne baze.

Sorodne publikacije