Prey 2: mimoidoča, gostje, skrivnosti, grafika, zaplet igre, liki

Datum izdaje Prey 2 - računalniška igra znanstvene fantastike, katere ime v angleščini pomeni "žrtev" ali "ekstrakcija" - 5052017 r. Razvita je v žanru strelca prve osebe.

Po njenem mnenju je igra Prey 2 povezana z različico Prey, ki je bila uvedena leta 2006, vendar to ni neposredna razširitev igre. Poleg tega igra Prey 2 ni povezana z isto zasnovo, ki je bila preklicana leta 2014. Verjetno je, da bo strelec ponovno zagnan od prve osebe, in ne drugega dela, izdanega leta 2006.

Razvoj dogodkov

Načrti za uvedbo računalniške igre Bethesda Prey so bili uradno objavljeni na konferenci, ki je potekala dve leti po prekinitvi ognja Prey 2. Novi izdelek naj bi postal zamisel skupine, ki jo vodi Rafael Kopantonio, generalni direktor Studios Načrt razvijalca je bil ustvariti igro, ki ni podobna prvotni različici in delovanju preklicanega drugega dela.


Parcela tega izdelka je izvirala v kraju Copantonio, ko je potoval z letalom. Nato je njegova ekipa med letom oblikovala koncept zgodovine iger, ravni oblikovanja in strukture. Dizajner igre Chris Avellon je bil povabljen k ustvarjanju gostov in aktivno sodeloval pri izdelavi izdelka. Koncept glavne ideje je bil povezan s prehodom mega-podzemlja, ki bi lahko prosto raziskoval igralca. Za to so razvijalci uporabljali vesoljsko postajo, polno sovražnih tujcev.Z določitvijo njihovih zahtev za Prey 2, razvijalci niso poskušali prišli do različnih ugank, ki imajo edino pravilno rešitev. Ustvarili so dinamičen in živahen fantazijski svet, v katerem se ponujajo različne naloge, ki imajo različne načine reševanja.


Medtem ko je vodil enega svojih intervjujev, je Ricardo Bari, vodilni oblikovalec projekta, poudaril, da igri manjkajo ravni obremenitve, ki imajo opis prihodnje misije. V njej je le gibanje znaka iz vesoljske postaje, katerega izgled se hkrati nenehno spreminja.

Sistemske zahteve

Družba Bethesda se je v svoji igri odločila za motor CryEngine. Vendar pa to ni res spremenilo sistemskih zahtev Prey 2 na vaš računalnik. Najmanj od teh so:
 • prisotnost operacijskega sistema Windows 764-bitna različica;
 • znesek RAM 8 GB;
 • AMD EX-8320955;
 • prisotnost grafične kartice za 2 GB;
 • Različica 11 DirectX.
 • Sistemske zahteve za Prey 2 vključujejo tudi potrebo po 55 GB prostega prostora. Potrebno bo za namestitev igre. Passing Prey 2 lahko traja več deset ur. Takšnega časa ni veliko. Zato si je vredno ogledati predogled Prey 2. To sploh ni vodnik za pajke. V naslednjem pregledu Prey 2 vsebuje niz nasvetov. Igralcu bodo omogočili, da se ne bo oddaljil od linije parcele, da ne bo zapravljal časa na sekundarnih dodatnih misijah in nesmiselnih potepanj po vesoljski postaji.
  Prejete ocene o Prey 2 so dvoumne. Kljub temu pa igraspominjajo ga številne nepričakovane najdbe igranja, pa tudi občutek zabavne avanture. Prey 2 je ruski in angleški. Nekateri uporabniki so bili nezadovoljni z grafiko igre. Lahko se izboljša. Za to so razvijalci ustvarili nastavitve po meri.

  Šifre za goljufije

  Razvijalci so naredili vse, da bi se igralec počutil čim bolj udobno v vesoljski postaji. To postane mogoče z uporabo Prey 2 goljufa na voljo. Omogočajo vam, da dobite orožje, nesmrtnost in še veliko več. Goljufije Prey 2 niso v sami igri. Morate prenesti posebnega gonilnika. Po namestitvi ga je treba namestiti v mapo z igro, kjer se nahaja datoteka ee. Po tem morate začeti z trenerjem in igro, med katero boste morali pritisniti določene tipke, da dobite prevarantske kode Prey 2. Na desni sta na številski tipkovnici:
 • 1 - daje igralcu nesmrtnost;
 • 2 - neomejeno rezervo oklepov;
 • 3 - dopolnitev z neizčrpnimi količinami energije;
 • 4 - daje neskončno vzdržljivost;
 • 5 - omogoča sprejem neskončnih kartuš;
 • 6 - onemogočanje polnjenja;
 • 7 - zavira časovnik za prekinitev;
 • 8 - povečanje hitrosti na megame;
 • 9 - čas upočasnitve;
 • 10 - omogočanje takojšnjih umorov;
 • 11 - izključi vse.
 • Če poznamo Prey 2, lahko varno preidemo na igro, ki se odvija na vesoljski postaji, imenovani "Talos", ki je v orbiti Lune. Spada v to ogromno letenjenaprava za zasebno podjetje, ki preučuje tujce, imenovane tajfone.
  Glavni igralec igre je znanstvenik Morgan Yu, ki je že od prvih minut mimoidoča spoznal, da je prevaral z ustvarjanjem lažne resničnosti. Uničenje iluzije se pojavi v času, ko so tujci, ki jih je znanstvenik uporabljal za raziskovanje, izbruhnili čez stene laboratorija. Tu se začne ta kaos, v katerem bo moral junak razrešiti. Torej, začnimo s prehodom 1 dela Prey 2.

  Prvi dan na delovnem mestu

  Če želiš prenesti Prey 2, boš moral izbrati spol znaka. Lahko je moški ali ženski. V lastni postelji se začne igra za bujenje. Junak kliče svojega brata Alekseja Y. On prosi, da se sestanejo čim prej in pridejo v pisarno podjetja "Transtar". Moramo nositi kombinezon, potem pa pojdimo na vrata, na katera je visel. Hodimo po hodniku, na koncu katerega je dvigalo. Gremo k njemu in gremo na streho. Tukaj je helikopter. Sedimo v njem in letimo, gledamo naslove v tem trenutku. Ko prispemo na spletno stran, komuniciramo z Alexom prvo pogodbo in nato začnemo s testi. V posebnem prostoru je do dr. Bellamyja vse to.
  Torej v sobi "A" kliknite na gumb in povlecite tri predmete iz kroga. V sobi "B" morate sedeti in se skrivati ​​za stolom. V sobi "Z" boste morali klikniti na gumb, skočiti čez in nato še enkrat. V sobi "D" morate sedeti za računalnikom in opraviti test. V trenutku, ko pridemo do slike, priZdravnik za steklom napade črno sluz, podobno kot žuželka. Guard začne streljati. Junak je zalil plin. Prvi del Prey 2 je konec. Začne prijatelj.

  Oddelek za nevrologijo

  V drugem delu prehoda Prey 2 gre, kot da je že od samega začetka. Ponovno se zbudimo v našem stanovanju, kot da se ni nič zgodilo. Ponovno morate nositi obliko in slediti hodniku. Toda okrog vsega ni tako, kot je bilo prvič. Na hodniku ni svetlobe, ampak namesto sanitarnega tehnika, ki je bil prej tukaj, leži njegovo vzvišeno truplo. Moramo poiskati žepke mrtvega človeka in vzeti njegovo prvo orožje, to je ključ dekolteja. V tem času nas bo kontaktiral neznanec pod čudnim psevdonimom "januar".

  Naloga "Zaženi"

  Treba je pohititi. Še enkrat se vrnemo v naše stanovanje in razbijemo okno balkona s prejetim delitvenim ključem. Odpre izhod. Izkazalo se je, da steklo sploh ni balkon, ampak laboratorij. Podoba mesta je samo hologram. Tukaj mora junak pregledati najbližji računalnik. V njem bo našel zvočna sporočila, ki vsebujejo besede, s katerimi se je v prvem delu igre srečal z njim Alex Y. Ampak za dolgo časa ni potrebno odlašati. Čakamo na vzpon na drugo nadstropje. Po želji se lahko obrnete nazaj v levo. Tukaj je točka, kjer se nadzoruje mesto helikopterja. Vendar je potrebno biti previden, ko gre za napadanje dveh pošasti. "Januar" nam pove, da so to močna in zapletena bitja. Lahko se prikrijejonavadne predmete, nepričakovano napadajo ljudi in vzamejo njihovo energijo.
  Ker smo na lokaciji "Oddelek za nevronike", gremo v prostor. Če pregledamo telo dr. Bellamyja, bomo prejeli nalogo, imenovano "Ending Corpse." Gremo v sobo, ki se nahaja na desni, in vzamemo rdečo prazen prostor na mizi, skozi katero lahko gremo v simulacijski laboratorij. Tukaj, takoj, vidimo črno pošastno fantom. Potem gremo skozi hodnik in po pregledu telesnega stražarja dobimo "GIPS-pištolo". Postala bo naše novo orožje, s katerim boste najprej imobilizirali sovražnike, da bi jih nato ubili s ključem.

  Naloga "Vse se bo spremenilo"

  Ker smo v osrednji dvorani, razbijemo izložbo. Iz osnovne lobanje ne pozabimo dobiti nevronske mreže. S to postavko boste lahko pridobili nekakšno spretnost. To je lahko poklic znanstvenika, inženirja ali telesnega stražarja. Po obvladanju spretnosti gremo skozi bela vrata, ki so na desni, in začnemo s tretjim delom igre, ki se imenuje "Talos Tal-1".

  Naloga "Kabinet ima velik pogled"

  Vstopimo v prostore velikih velikosti. Tu si lahko ogledate zemljevid lokacij. V ta namen pritisnite tipko "M". Prva od teh lokacij se imenuje "Transparentna razstava". Vidimo razbito dvigalo, ki se nahaja na mizi "Skip to Travpunkt." Na desni je prostor za razstavo. V njem lahko najdete drugo nevronsko mrežo. Vendar, da bi vstopili v sobo, se bomo morali boriti z njofantom
  Premikamo se na lokacijo "kabinetov direktorjev". Vidimo lestev. Ona je na zahodni strani. Na njem se povzpnemo na tretje nadstropje. V eni od sob je sporočilo, ki vsebuje kodo 3689. Odpre se kabina prostovoljcev. Neznanec nam sporoči geslo iz naše pisarne. To je 0451. Na desni je omara. Pogledamo ga in najdemo pištole, kartuše. Vidimo sef v steni. Obstaja veliko koristnih izboljšav orožja. Bodite pozorni na računalnik. Ob njem se nahajajo tri neuromodi, kot tudi prehod do Centra za telekonference. Oglejte si video iz preteklosti sami. V tej epizodi protagonist pripoveduje, da je po odstranitvi nevrologije iz njega izgubil spomin. Tujec, ki se imenuje "Sich", je navaden robot. Ima funkcije operaterja, ki si prizadeva obnoviti spomin na naš značaj.

  Naloga, imenovana "skozi dimno steklo"

  Pridemo v sobo, ki služi kot delavnica za dr. Calwano. Ko preidete lokacijo "Trauma", se spustite na drugo nadstropje in preučite zemljevid dvorane na računalniku. Tu dobimo dodatno nalogo, ki se ukvarja z iskanjem vseh preživelih. Njihova lokacija je prikazana tudi na zemljevidu. Gremo v poseben oddelek, kjer je telo dr. Bellamyja. Na poti beremo kodo 2184 iz vašega računalnika, skozi katero lahko gremo v območje karantene. Premikamo se na naslednjo lokacijo, ki se imenuje "soba za rekreacijo". Pojdi v tosoba skozi balkon in se bori z nekaj mimiki. Posnemite zvočni posnetek, ki je na drogu. Iz nje se naučimo kodo prostora za predpoletno usposabljanje. Vrnemo se v pisarno našega značaja in razbijemo kozarec, ki vodi do osrednje dvorane, nato pa vstopimo v severni del tretjega nadstropja. Skozi lokacijo "prodajnega oddelka", v svoji sobi ubijemo fantoma in vzamemo edinstveno orožje, ki se imenuje discommetom "Hunter". Ne pozabite vzeti štiri neuromodov, ki ležijo na delovnem mestu.

  "Laboratorij za strojno opremo" - četrti del

  Če nadaljujemo z igro, gremo po hodniku, ki se nahaja na levi. Tukaj najdemo nevronsko mrežo. Gledanje trupla v dvorani in sprejem za osebje. S pomočjo mimo naslednje lokacije "Atrium" odpiramo vrata, ki se nahajajo v hodniku. Tukaj najdemo še eno truplo. V svojem pregledu prejmemo zvočni posnetek s kodo 0854. Pomagal bo priti v sobo za predletno usposabljanje. Pojdi na dvigalo. Tu, v bližini kipa človeka iz zlata, najdemo pištolo z dušilcem zvoka. Na lokaciji »Laboratorija za balistiko« v njem najdemo prehod, ki pregleduje naslednje truplo. Vstopimo v sobo in v njej najdemo bombe, s pomočjo katerih se lahko vse okrog preoblikuje v kroglice. V velikih škatlah v tej sobi je opomba, v kateri je koda določena iz sefa. Ko preidemo lokacijo "Demonstracijski prizor", najdemo kovček, znotraj katerega leži nevronska mreža. Potem gremo v testno sobo.To je nova lokacija. Imenuje se "Testiranje prototipov". Razbijamo računalnik in dobimo kodo 6627 iz hleva. V naslednjem PC-ju najdemo številke 2104. Z njihovo pomočjo odpiramo vrata nasproti in vstopimo v kabino doktorja Thorsteina, vendar je zaradi breztežnosti možna šele po oblačenju v skrivališču. Premikamo se na lokacijo "Mehanska trgovina". Že na vhodu se soočamo z nevarno okvaro, zaradi katere udari v tok. Odstranimo jo, zapremo omet in iščemo vrata v vesolje. Ključavnico odstranimo tako, da na desni strani računalnika izberemo želeni element in ustvarimo obleko z uporabo orodja in izdelovalca. Glede na palice trgovine najdemo drugo nevronsko mrežo in najdemo isto risbo, izboljšamo orožje. Ko smo skozi drugo loputo v stropu v drugi sobi, smo v njej našli še tri neuromodose.

  "Podloga Talos-1" - peti del

  Gremo v odprt prostor. Za pospeševanje pritisnite tipko "Shift". Hkrati bo mogoče vrteti, nastavljati kot vrtenja tipk "E" in "Z". Pridemo do porušene sobe. V bližini trupla gremo mimo delavnice, ki je v lasti dr. Lorenza. V Deathovem žepu najdemo dva neuromodosa. Ko ste v delavnici, vklopite generator in obnovite strežnik. Nato na rdeči mizi (pod stopnicami) poiščemo termos, jo postavimo na elektronsko tehtnico in poiščemo dve neuromedi in prelaz, ki vam omogočata vstop v kabino Lorenza Calvina.
  ​​Na lokaciji "Talos Tal-1" se vrnemo in pogledamo konec videa. To je protagonistje v preteklosti predlagala aktiviranje procesa samouničenja postaje. To bo preprečilo širjenje tajfunov. Izvajamo nalogo, imenovano "Obhodna pot". "Januar" nam prispe in nam pove, da za aktiviranje samouničenja postaje morate dobiti dva ključa. Mimo mesta "IT-oddelek". Razbijamo ogledalo v pisarni, ki pripada protagonistu, in preidemo v skriti hodnik s steklenimi tlemi. Razbijamo ga in se znajdemo v IT oddelku. Iz omarice, ne pozabite vzeti nevronske mreže in čipa, imenovan "Smrt iz nebes". Prečkamo lokacijo "Oddelek strelov". V tej pisarni na mizi vzamemo čip "V-ojačevalnik". Potreboval nas bo v prihodnosti. Po tem nadaljujemo z dodatno nalogo. Njegova prva lokacija se imenuje "Daljnogled Neuromodov". Prihajamo v laboratorij psihotronike. Tukaj je bot "December", ki ponuja, da zapustite postajo na reševalni kapsuli. Tisti, ki bo raje imel podobno verzijo razvoja zgodbe, se morate vrniti v glavno sobo, na lokaciji "Skill Translator" pa skozi prostor, v katerem je klavir. V trupu najdemo eno nevronsko mrežo, ki leži pod stopniščem. Gremo v oddelek za testiranje prostovoljcev. Tukaj, oseba, ki sedi v rdečem stolu, izvleče nevromodije. Na lokaciji "Prostorske prostore" srečamo poltergeist. Nežno zdrsnemo mimo njega in na spodnjem nadstropju je škatla za odzračevanje. Na naslednji lokaciji pod imenom "Manufacturing" vzamemo čip, ki se imenuje "Optimizer"težko opremo. " Tukaj najdemo uničen bot "December". Nato najdemo izjemno pozornost. Konec koncev, technopat in nekaj turretov letita ven. V zgornjem nadstropju pridemo do računalnika in nadaljujemo z licenciranjem proizvodnje nevromodov.

  "Laboratorij za psihotroniko" - šesti del

  V tej sobi izstopamo iz dvorane. V ta namen se spustite do prvega nadstropja in odprite velika vrata na desni. Bodite zelo previdni. Vrata so pod zaščito fantoma. Zlomimo steklo in pritisnemo gumb na terminalu. Odpremo vrata za Psychotronic s pomočjo skupnega dostopa. Ko vstopimo v laboratorij, gremo na levo prho. Prečkamo ga in pogledamo v desno. Tukaj skočimo v luknjo v tleh, vstopimo v bitko z mimiko in po zmagi najdemo psihoskop. Ta naprava nam bo dala dodatne funkcije. Skenirala bo posnetke, najti nove zmožnosti v njih. Gremo v Atrium. Spustimo se na nižjo raven in držimo pot za oznako. Scan Weapon Triphon, ki se nahaja za stekleno ploščo. Pojdimo v desno in vstopimo v prostor, kjer stoji računalnik, s katerim zaključimo eksperiment. Poleg tega se lahko odpravite v prostore, kjer so ujetniki, in vrata v Arsenal. Če želite to narediti, se lahko obrnete na drugo stran. Shranimo ujetnike. Omogoča vam dostop do Arsenala. To dejanje vam omogoča, da dosežete dober konec.

  "Sagitta" - sedmi del

  To območje je velik predor, v katerem ni ničelne gravitacije.Tisti, ki želijo iti skozi samo eno glavno ploskev, leteti na tem območju, ni vredno razmišljati. Nato se sploh ne boste mogli vrniti. Toda po popravilu dvigala v preddverju vidimo, da je servisni tunel zaprt za nas. Zahtevana izkaznica. Pojdimo še dlje in pridemo do postaje, ki služi za nadzor Magnitosfere. Tudi tu se znajdemo na področju normalne gravitacije. Vzpenjajte se višje. Obstajajo gnezda cistoidov, ki jih je mogoče uničiti ali jih skrbno obiti. Ne bodo naredili nič slabega za nas. Glavna nevarnost je emisija radioaktivnih valov. Poiščite prehod, skozi katerega lahko vstopite v servisni predor. On je na trupu v generatorju gravpola. Čakamo na drugo izpustitev, preletimo telo in ga preiščemo. Ko smo prejeli dovoljenje, letimo nazaj.

  "Arboretum" - osmi del

  Z nadaljnjim prehodom igre se preselimo v tovorni prostor. Od tu naprej gred dvigala gremo v Arboretum. Medtem ko je na tem področju lažje rešiti problem popravila dvigala v preddverju. Ubijemo ogromnega tehnokrata in hkrati njegovega operaterja-služabnika. Prostor tukaj je precej tesen. Zato se divja bitka. Mi vrgel pošasti z recikliranje granate, in šele nato prosto gibljejo okoli postaje.
  V Arboretumu lahko protagonist ovira pot do nočne more. To je ogromen fant iz dvonadstropne hiše. Ustvarili so Nightmare s svojimi kolektivnimi umi, trifoni. On je posebej zasnovan za boj proti Morganu Yu.Upoštevamo, da je ta tip močan, a hkrati zelo počasen. Vzpnemo se v vsak tesen prostor in ga ustrelimo. Druga rešitev problema je pobeg. Za to imamo dve minuti.

  "Oddelek za stanovanjske zadeve", deveta

  Moramo iti v Deep Warehouse. To bo zahtevalo posredovanje oddelku za stanovanja. To je vzorec glasu Danielle Showa. Kje jih najti?
 • v kabini Danielle Show - na računalniku;
 • v kinu na drugi stopnji - v oddaljeni sobi pod sedeži v drugi vrsti;
 • v baru, imenovanem "Rumeni tulipan", ko poslušajo posnetke pesmi;
 • na računalniku v kabini Abigail Foy, katere karta je v rekreacijskem centru v drugem nadstropju;
 • pri Emmi Bütti, katere telo najdemo, ko opravi nalogo "Zahtevaj koks";
 • Obstaja tudi alternativna rešitev. Ne moremo zbrati vzorcev, ampak se srečamo z Danielo Shaw, ko opravimo dodatno nalogo, imenovano njeno ime. V stanovanjskem sektorju se srečujemo z zaposlenimi "Talos-1", ki so jih porobili telepati tajfuni. Zapreti jih moramo z elektrošokom.

  "Podatkovno skladišče" - deseto

  Pri izvajanju prve naloge, imenovane "Obnovi iz varnostne kopije", se vrnemo nazaj. Na poti v Deep Repository ubijemo trifone in gremo v pisarno Danielle. Vzemite prehod iz mize.
  Pojdimo dol in vzamemo trdi disk. Potrebno ga je vstaviti v podstavek, ki se nahaja na sredini dvorane. Z računalniškim prikazom odprite prehod "B". Naprejopravite nalogo "Tu zgoraj!". Gremo proti tovornemu prostoru. Z nami je v stiku dr. Iveta, ki je bila zaklenjena v tovornem zabojniku 2312. Mi ga izpustimo. Že na vhodu v prtljažnik čakamo na nalogo "Sprejem in odpošiljanje". Pri njeni izvršitvi je treba pridobiti preživele osebe, ki so v drugem nadstropju. Očistimo vse prostore od pošasti in nadaljujemo z novo nalogo - "Obramba tovornega prostora". Ker smo zmagovalec vseh bitk, dobimo ključ. Na zahtevo Alex Yu gledamo video na računalniku. Izkazalo se je, da ideja o izvedbi poskusov na sebi pripada Morganu Yu, obenem pa je prisilil Alexa, da se aktivno vključi v to blaznost. Po tem se naučimo, da lahko uničiš trifone in brez eksplozije. V igri lahko obstajata dve različni udi. Eden od njih je "Um brez meja", drugi pa "Smrt". Kaj je odvisno od igralca. Torej, Alex razširi svojo roko na obrazne izraze in ga povabi, naj stori enako, ali ubije vse, ki so blizu. Če se igralec strinja z roko, potem bo morda vse vzpostavljeno in svet bo vladal. To je odličen način, da dobite Prey 2 za vse človeštvo.

  Dodatki

  Arkaneov studio je na svoji uradni strani Twitter objavil sporočilo, ki je namig za ustvarjanje Mooncrash Prey 2. Prehod tega dodatka k igri je načrtovan za luno. Tu so lahko že dobili izraz obraza.

  Mehanika

  V letu 2017 je svet videl drugo različico vesoljskega strelca. Zgodba o Preyju 2. "Mehanika" nam pripoveduje zgodbo zemeljskega borca. Tukajobstaja nov protagonist. Imenuje se Killian Samuel. Je uslužbenec ameriškega zveznega maršala. Med izvajanjem odgovorne naloge, povezane s spremljavo zapornika, je letalo, na katerem je potekal let, nenadoma zaseglo gravitacijsko polje vesoljskega plovila. Od "Mehanika" Prey 2 se ne razlikuje toliko po svetu. V drugi različici je ploskev daleč od linearnega. Tukaj igralec dobi možnost, da stori vse, kar hoče, medtem ko opravlja nalogo na različne načine. Vsak denar, ki ga zaslužite med prehodom denarja, se lahko porabi za izboljšanje orožja, oklepov in drugih predmetov, kot tudi za razvoj in pridobivanje različnih veščin. Spremembe v teži vektorja v tej vlogi niso navedene. Vendar pa so razvijalci uvedli parkour elemente v igro. Ko ste ustvarili Prey 2 Chronicles of Riddick, je postal izdelek, ki je navdihnil razvijalce "Mehike". Tako kot v tej igri je njen glavni lik, Killian, obdarjen s sposobnostjo, da se drži polk, skoči čez ovire, se povzpne na tla, uravnovesi, itd. "1 C" v žanru simulatorja. Prehod Il 2: Sturmovik. Ptičja ptica se začne z dejstvom, da protagonist sedi za krmilom. Njegova naloga je, da pilotira letalo, ki straši sovražnike med strašno bitko, med katero se močno udari topništvo. V Il 2: Birds of Prey se bo igralec moral boriti z armado Nemcev v odsotnosti zavetja in podpore zaveznikov.

  Sorodne publikacije