Slušalke Sony SBH80: pregledi

Slušalka je vedno priljubljena, zato je njena raznolikost na trgu pripomočkov impresivna. Zdaj lahko najdete in precej velike modele različnih barv in oblik. Obstajajo tudi zelo kompaktne slušalke, ki so komaj opazne. Sony pogosto proizvaja nenavadne modele, ki bi lahko presenetili tako kupca kot vse ostale. Vendar pa večina uporabnikov ceni zasnovo in funkcionalnost. Ta model je postal Sony SBH80 slušalke. Na te slušalke so že imeli modele s skakalcem. Ampak, da ne bi odpadkov materialov in mesto, se je podjetje odločilo, da namestite ta skakalec kartico, baterije, vibracije motorja, NFC modul, in celo ne en sam mikrofon, ampak dva.

Pakiranje

Škatla za Sony SBH80 Black je kompaktna. Takoj skozi prozorno plastično "okno" je viden model. Slušalke so položene lepo. Pod njo je prostor, kjer se nahajajo vsi drugi kompleti. Obstaja kabel za polnjenje, vendar enota sama ni. V ločenem paketu so šobe na "ušesih". No, celoten sklop navodil in navodil za uporabnika.


Izgled

Kot že omenjeno, slušalke Sony SBH80 niso prvi, ki so videti tako. Pred tem je podjetje izdelalo vodilni model. Zdaj je sprostila brezžične slušalke. Skakalec je postal večji, ker je postavil celoten sistem. Pod vtičem je priključek za polnjenje. V bližini je vibracijski motor. Ta del vedno deluje pravilno. Pri nekaterih telefonih se vibracije slišijo le, ko je vklopljen in povezan z mobilnim telefonom. Poleg tegaVibrator reagira na dohodni klic, blagovne znamke pa pošiljajo signal in odhodna sporočila.


Brezžične slušalke Sony SBH80 shranjujejo tudi modul NFC. Nekateri uporabniki menijo, da je ta funkcija neposredno odgovorna za komunikacijo med napravami. Pravzaprav modul deluje enkrat, ko je povezan. Da bi uporabnik zamudil pametni telefon v iskanju želenega razdelka menija, preprosto postavite napravo na slušalko - in nekaj stvari se bo zgodilo hitro. Opozoriti je treba, da se slušalke prodajajo samo v črni barvi, kar ni sprejemljivo za vsakogar. Njegova teža je skoraj 16 gramov, kar je seveda zanemarljivo. Slušalke Sony SBH80 se skoraj ne čutijo na vratu. Nekateri uporabniki so to označili kot negativno.
Prikladno nosite slušalke. Do začetka delovanja je nekaj nelagodja, potem pa je slušalka mokra. Torej, če ste jih pravkar kupili in takoj začutili, da je bilo nekje malo pritisnjeno ali stisnjeno, morate počakati teden ali dva, in slušalke bodo sedele kot vtič.

Uporaba

Pri delovanju novega izdelka ne bi smelo biti težav. Slušalke so preproste za uporabo. Na njem je vse navedeno in za tiste, ki ne morejo samostojno razumeti, obstaja navodilo. Od palic žice do dveh blokov: levo in desno. Prvi je odgovoren za glasbo, drugi je za pogovor. Ti bloki imajo tudi gumbe in nastavitvene tipke. Na levi strani je poznan mnogim gumb Play /Pause, poleg njega - tipka za preklapljanje skladb. Na desni strani je tipka za sprejem klica ali njen gumbdopolnitev glasbe in glas sogovornika. Skakalec ima indikator, ki lahko gorijo v treh barvah.

Akumulator

Proizvajalec je izjavil, da ima enota avtonomni čas delovanja 9 ur. Kot je pokazala praksa, je ta čas malo manj - približno 7-8 ur v pogovoru. Glasbo lahko uživate do 6 ur neprekinjeno.


Akumulator je prejel skupaj 125 magije. Po eni strani se zdi, da je to zelo majhno. Toda, če se spomnite slušalke, potem je to dovolj za ves dan.

Zvok

Poleg gumbov na blokih so odprtine za mikrofon. Posledica tega je, da so slušalke prejele dva mikrofona, ki pomagata izboljšati zvok, izboljšata kakovost in omogočita, da se slišite pri vsakem obračanju glave. Zdaj uporabnik ni treba, da mikrofon v rokah, ga dvignite v ustih. Lahko sedite, greste, tečete ali se samo sprostite, vendar prosto govorite.
Na splošno je kakovost govora odlična. Sogovornik morda ne sliši dobro, če ste v hrupni množici. In potem - da popravimo ta trenutek, je dovolj, da približamo enega od mikrofonov.

Glasbeni zvok

Čeprav je slušalka SBH80 primerna za vse pametne telefone in druge naprave, je z lastniško Sony Xperia Z1 razkrila vse svoje zmogljivosti. Verjetno je to storjeno posebej, čeprav ni mogoče najti bistvene razlike. Nekateri uporabniki jo povezujejo s tretjo različico Bluetootha. Sony SBH80 deluje z nekaj posebnimi tehnologijami. Prisotnost nekaterihuporabniki niso cenili, vendar so obstajale tiste možnosti, ki so resnično pomagale, da je glasba bogata, realistična in živa. Pomembno je tudi, da med poslušanjem glasbe ni opaziti, da je ta model brezžičen. Prenos "z vetrom" ne izkrivlja glasbene kompozicije. Nekatere netočnosti so opazili najbolj prefinjeni ljubitelji glasbe. Glasnost je zelo velika. Za nekatere se lahko zgodi, da je najvišja raven neprijetna. Ampak včasih je bolje kot nič.

Značilnosti

In seveda je vredno prebrati številke, ki morda niso veliko povedane, vendar je še vedno bistvena značilnost slušalk Sony SBH80. Deklarirane vrednosti razpona ponovljivih frekvenc se gibljejo med 10 in 20 tisoč Hz. Dinamični tip radiatorja. Impedanca je 16 ohmov, povprečna občutljivost je 100 dB. Zadnja številka se ne more pohvaliti z nekaterimi rekordno dobrimi kazalniki. Ampak najboljše je težko doseči, ker pred nami - klasične "kapljice", iz katerih je mogoče izvleči najkakovostnejši studijski zvok, nemogoče.
Razpoložljive tehnologije vključujejo NFC, HD Voice in aptX. Zadnja možnost je odgovorna za prenos brezžične povezave, v našem primeru, Bluetooth, signal v posebni obliki. Zato brezžične slušalke zvok naredijo še boljše, če se prenašajo po zraku.

Prednosti in slabosti

Slušalke Sony SBH80 so zelo praktične slušalke. Ne bo vas motilo z žicami, ki so vedno zmedene, raztrgane itd. V povprečju delo traja 7 ur. Če slušalko uporabljate zmerno, bo "živela" in nekaj dni. Polnjenje za dolgotrajni model ni potrebno - 1-15 ur. To,Seveda se vse nanaša na koristi. Kakovost zvoka je zelo zadovoljna. O tem lahko govorite neskončno in resnično nekaj hvali. Bas je srednji za slišati. Obstajajo majhne pritožbe na visoke opombe, vendar takšni pomanjkljivosti lahko slišijo le najbolj izpopolnjene poslušalce. Prednost je tudi enostavna uporaba. Sprva se lahko počutite nelagodno, še posebej, če nikoli prej niste uporabili podobnega modela slušalk. Mimogrede, tisti, ki so že kupili ta model, svetujejo, da poskusite vse priloge, ki so vključeni, da poberem najbolj priročno.
No, zadnja, glavna prednost modela, je prisotnost NFC v Sony SBH-80. Kljub dejstvu, da ni toliko pomanjkljivosti, še vedno obstajajo in o njih je treba reči. Tako se je zgodilo, da je bil ta model pogosto najden v servisnih centrih. Težko je reči, zakaj so povezane pogosto poškodbe te slušalke. Pogosteje je ravno brezvestna zbor. Nekateri uporabniki niso imeli sreče in so po kratkem času začeli zmešati zvočnika ali poslabšali povezavo.

Recenzije

O razpoložljivih pregledih Sony SBH80 pa odpirajo še širši pogled na prednosti in slabosti slušalk. Na primer, uporabniki so se pritožili zaradi nezaupnih gumbov. Po nekaj letih zmernega delovanja so ključi odleteli. Na ulici so bile tudi prekinitve z brezžičnimi komunikacijami. Namesto enakega zvoka je moral poslušati ostanke pesmi. Nekaj ​​manjših poškodb nekaterih modelov je vodilo do popolnega neuspeha.
Zbranih je bilo tudi neuspešnih zbirk, ki so za prvega leta uporabnikov znašale 10Nosite slušalke v servisnem centru za popravila. In čeprav jim jamstvo omogoča, da popravijo napravo brezplačno, bi bilo še vedno neprijetno preživeti svoj osebni čas na slušalkah podobne cenovne kategorije. Mimogrede, zdaj njihovi stroški se gibljejo od 4 do 5 tisoč rubljev. Čeprav pogosteje, seveda, ljudje hvalijo model. Več pozitivnih ocen - o kakovosti zvoka, o dolgem trajanju baterije in udobju pri vsakodnevnem delovanju.

Sorodne publikacije