Kruh Panasonic SD ZB2512: Opis in povratne informacije

Članek bo naslovil enega od pekov proizvajalca "Panasonic". Podjetje je že dolgo vodilno na tem področju. V liniji je veliko različnih modelov, ki se priporočajo potencialnim kupcem. Na primer, Panasonic SD ZB2512. Naprava bo izpolnila vsa pričakovanja in bo zadovoljila vsakega gospoda.

Kratke karakteristike

Za delovanje kruha je potrebnih 550 W. Pijavica na izhodu bo tehtala 600.800 gramov ali 1 kg. To je odvisno od izbranega načina in oblike. Razpoložljive funkcije vključujejo časovnik, pavzo, zmožnost pobiranja velikosti kruha in barve skorje. Vendar pa zadnji dve možnosti nista pomembni v vseh aplikacijah.


Krmiljenje se izvede s pomočjo tipk na dotik. Obstaja LCD zaslon. Časovnik vam omogoča, da zamudite največ 13 ur. Ko je naprava prekinjena, se nastavitve shranijo v pomnilnik naprave. Skupna teža Panasonic SD ZB2512 - 7,5 kg Proizvajalec daje 1-letno garancijo. Povprečni stroški - 4000 UAH. Od programov, ki so na voljo, morate upoštevati sposobnost za peko različnih vrst kruha, mešanje več vrst testa in pripravo marmelade in sadja v sirupu.

Opis

Model SD ZB2512 - najboljši proizvajalec kruha, po mnenju potrošnikov. Ima izboljšane funkcije in več novih možnosti. Zanimiv odtenek te naprave je, da je prejel dva razdelilnika. Prva je potrebna, da pripomoček zagotovi dodatne sestavine (rozine, oreški, paradižnik). Poleg tega naprava to počne na koncu merilnega testa, kar vam omogoča, da ne poškodujete barve končnega izdelka. DrugiRazdeljevalnik služi za dodajanje kvasa. Včasih lahko celo začinjeni in profesionalni kuharji to sestavino dajo v maslo ali sol, kar preprečuje plezanje testa. Zato se uporablja razpršilnik. Kruh Panasonic SD ZB2512 bo dodal kvas na namazano maso, kar jim bo omogočilo popolno opravljanje funkcije.


Na embalaži naprave je nelepljiv premaz. Zagotavlja odlično kuhanje. Poleg tega je ta "vedro" popolnoma odporno na praske in poškodbe. V notranjosti sta dve posebni izvedbi. Potrebne so za boljše mešanje testa. Zato, hostesa ne bo treba nenehno pogledati v napravo, da preveri stanje procesa. Zahvaljujoč debelim stenam naprave se ogrevanje izvaja enakomerno. Oblika je močna, tako da se ne bo zlomila, če jo boste spustili.

Funkcionalnost

Panasonic SD ZB2512 ima dve popolnoma novi funkciji, ki bodo zadovoljili vse gospodinje. Govorimo o možnostih za pripravo kruha z nadevom, kot tudi malogozhevoe test. Pri delu z drugim programom za kvas resnično potrebujemo precej manj, količina se zmanjša za približno dvakrat. Ta izdelek je zelo okusen. Funkcija je zasnovana za daljše časovno obdobje, v katerem se testo dvigne. To je točno tisto, kar vam omogoča, da dobite najbolj uspešen rezultat. Program lahko traja od ene ure do 4 ure in 50 minut. Funkcija "Kruh s polnjenjem" deluje na način, ki uporabniku daje čas, da v določenem trenutku položi vse potrebne sestavine, ki bodo znotraj končnega izdelka.Potrošniki takšen izdelek pogosto primerjajo s sendvičem. Podjetje Panasonic ni pozabilo na programe, ki omogočajo izdelavo rženega kruha in testa.
Prednosti Panasonicovega SD ZB2512 lahko imenujemo niz programov, prisotnost razpršilnika, veliko število funkcij za ustvarjanje testa. Med minusi je, da lahko pri kuhanju določene vrste izdelka izberete velikost in barvo skorje.

Mnenja

Ocene o napravi so dovolj dobre. Mnogi pišejo, da ceno v celoti opravičuje. Kakšno dobro so potrošniki? Okusni izdelki, popolnoma mešano testo, jekleno ohišje, ki zahteva minimalno nego, veliko programov. Od potrošnikov, potrošniki opozarjajo na previsoka delovna mesta in preveč krhke plastične vložke.

Sorodne publikacije