Najboljši programi za vizitke

Če potrebujete lastne vizitke, je najbolje uporabiti poseben program za vizitke. Res je, da je programska oprema te kategorije izdatna, zato morate najprej izbrati tisto, ki jo potrebujete. V tem članku vam bomo skušali pomagati pri izbiri z navedbo najbolj priljubljenih programov in jim dati kratek opis.

"Oblikovanje vizitk"

In začnemo z najbolj vrhunskim programom za vizitke, vendar ne z najslabšim - z "oblikovanjem vizitk". Ima povprečen nabor orodij in funkcij, vendar kljub temu omogoča izdelavo lepe, privlačne kartice, ki bo prikazala najpomembnejše informacije.
Glavna prednost tega programa za ustvarjanje vizitk je njegov vmesnik, ki se mimogrede nahaja na glavni strani. Zaradi tega je uporaba programa neverjetno preprosta. Izpolniti morate navedena polja, shraniti projekt ali ga pripraviti za tiskanje - to je vse.


Če se dotaknete pomanjkljivosti, je najpomembnejše, da program nima zmožnosti nalaganja vaših lastnih slik, temveč je izravnan z velikim številom predlog, v katerih boste zagotovo našli pravo. Še posebej, ker se "oblikovanje vizitk" ne postavlja kot orodje za ustvarjanje edinstvene zasnove kartice, je njena glavna značilnost hitrost dela.

"Master of Business Cards"

Če smo pred tem upoštevali program za vizitke, ki je bil nekje vNa sredini topa se zdaj obrnemo na močnega urednika - na "Master of Business Cards". Ta status je dobila zaradi impresivnega nabora orodij in funkcij. Na glavnem zaslonu, kot v primeru programa za oblikovanje vizitk, lahko izpolnite najpomembnejša polja (kontaktni podatki), besedilo, ki je vneseno v njih, pa se takoj prikažejo na vizitki, poleg tega pa obstajajo dodatne možnosti, kot je dodajanje. lastne slike.


Če pa se ne želite ukvarjati z urednikom, ker želite hitro narediti vizitko, potem je vaše naročilo ogromna osnova vnaprej pripravljenih predlog. Vse kar morate storiti je, da izberete želeno, vnesete kontaktne podatke in pritisnete gumb za tiskanje.

Vizitka

Torej, pogojno, smo bili prvi na sredini vrha programov za vizitko - to je "Oblikovanje vizitk", potem pa smo govorili o vrhu topa - "Master vizitke", no, in zdaj, po logiki, je potrebno spustiti na dno vrha - programu Vizitka.
Obstaja vprašanje - zakaj je treba razmisliti o programu za izdelavo vizitk, če ne najboljši? Dejstvo je, da lahko ogromen nabor funkcij in orodij, kot na primer v prejšnjem programu, prepreči samo obvladovanje. Še posebej, če želite ustvariti preprosto vizitko v kratkem času, zakaj namestite na računalniško programsko opremo impresivne velikosti. V tem primeru je Vizitka preprost program za izdelavo vizitk, ki tehta zelo malo in ima majhen nabor funkcij, ki je zelo enostaven za uporabo - pred vami je preprost vmesnik.za vnos pomembnih informacij. Obstajajo tri predloge, med katerimi lahko izbirate samo med lokacijo kontaktnih podatkov. To je vse - samo morate zapisati podatke, izbrati njihovo lokacijo in pritisniti gumb za tiskanje, potem pa boste prejeli že pripravljene vizitke. S hitrostjo ustvarjanja je ta program najhitrejši.

Zaključek

Iz članka, ki ste ga spoznali o treh programih izdelave vizitk, lahko vidite, da imajo vsi med seboj precejšnje razlike. Torej, če želite hitro ustvariti vizitko in vam ni mar za njeno zasnovo, je vredno pozoren na uporabo Vizitka. Če želite narediti manjše prilagoditve - bo deloval program "Vizitka". No, če želite sami oblikovati in nadzirati vsak element, izberite "Master Cards".

Sorodne publikacije