Pametni telefon HTC Desire 626: Funkcije in pregledi

Pametni telefon HTC Desire 626 je bolj podoben modelu začetne ravni kot telefon s povprečnim cenovnim razredom. 5-palčni zaslon je dopolnjen s 13-megapixel glavno kamero srednjega razreda in procesorjem z nizko zmogljivostjo. Prednost telefona pred veliko poceni in dobri Android napravami je privlačna oblika v šestih barvnih različicah.

Strategija HTC

Namen proizvajalca, da bo razširil model HTC Desire 626 po vsem svetu kot proračunski model, je dobro utemeljen, še posebej, ker bodo morali uporabniki okusiti njegovo robustno in dobro premišljeno montažo, zlasti v ozadju poceni telefonov Android. NTS je konkurenčno vrhunsko pametno podjetje, ki lahko sprosti naprave nižjega in srednjega razreda, da bi povečali celotni dobiček in prodajo. Tajvanski proizvajalec, katerega izdelki so že dolgo pohvalili za njegovo praktično zasnovo, celo ob hudem padcu finančnih možnosti, potrebujejo vse možne vire dohodka.


Čeprav je zasnova modela HTC Desire 626 vredna oprijemanja, model ponuja preveč pasti, ki jih priporočamo.

Oblikovanje in izdelava

Kakšna skromna oprema NTS ne ponuja, se lahko nanj vedno zanesete, tudi na tako poceni pametni telefon HTC Desire 626 Dual SIM. Ne zgleda nerodno, vendar ima lastnosti, zaradi katerih se zdi, da je brezhibna in celovita naprava, saj se sliši čudno pri opisovanju telefona. Gre za dejstvo, da je majhna ukrivljenost za robovi gladkaSedežna hrbtna plošča se premakne do meje, ki se konča z ostrimi (vendar udobnimi) robovi okoli obrazca pametnega telefona. Posebno vlogo ima barva. Proizvajalec ponuja 6 različnih barvnih različic za HTC Desire 626 (bela z modro, modro, črno in rdečo itd.). V kovinskem ohišju ni veliko vrzeli, ki razkrivajo netipične proračunske telefone s skrbnim odnosom do podrobnosti. Zaradi nežnih ovinkov hrbtne plošče se zdi, da je njena površina nekoliko manjša od sprednje z bolj neposrednim obodom.


Desna stranska vrstica se nahaja v krmilniku za glasnost, spodaj pa je gumb za vklop in zaklep. Mikro USB vrata so na dnu, ozka vrstica na levi pa ima režo za kartico microSIM in režo Micro-SD, ki lahko poveča skupni notranji pomnilnik na 2 TB. Priključek za slušalke se nahaja na vrhu in ob sprednji površini nad in pod zaslonom sta dve široki mreži zvočnikov. Od zadaj lahko vidite lečo in LED bliskavico, premaknjeno na levo od telefona. Ibid, toda na drugi strani pa je sprednja kamera.
HTC Desire 626 je 5-palčni zaslon z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik, ki ustreza gostoti 294 t /inch. Pametni telefon ima dimenzije 147 x 71 x 82 mm in maso 140 g.

Programska oprema in aplikacije

Telefon ima Android 5.1. Uporabniški vmesnik HTC Sense je še vedno živ in tukaj je dobro, saj ponuja specializirane aplikacije, kot je HTC Print Studio za ustvarjanje foto albumov in zemljevidov.

HTC Desire 626: specifikacije fotoaparata

Telefonopremljen s 13-megapixel glavno in 5-milijona slikovnih pik spredaj obrnjena kamere in lahko sprejmejo video v HD formatu 1080p. Aplikacija za fotografiranje je precej preprosta in omogoča nadzor bliskavice in zajemanje videa neposredno z zaslona. Drugi gumb vključuje sprednjo kamero ali način Panorama. Od tu lahko pokličete druge nastavitve, kot je makro način ali "makeup", da izboljšate sephi. HTC Desire 626 vključuje tudi lastni dodatek Zoe, ki ustvarja videoposnetke s fotografij, shranjenih v pametnem telefonu.


Kot pri večini telefonskih kamer so fotografije na soncu bolj svetle in boljše kot na prostem z umetno ali šibko svetlobo. V slednjem primeru slike niso tako jasne kot pametni telefoni višjega razreda. Izidejo ravno in bledo, z mehkimi robovi in ​​hrupnim hrupom. Lastniki ugotavljajo, da 5-milijona slikovnih pik sprednja kamera prenaša barve natančno (spet, z obilno svetlobo), in oseba ostane v fokusu, ko premika telefon ali glavo. V tem primeru bi bilo bolj priročno, če bi imeli nadzor nad načinom izboljšave fotografij na zaslonu. Za zdaj bo to potrebno v nastavitvah.
Najbolj nepričakovana težava pri pregledih uporabnikov HTC Desire 626 je kakovost videa, ki se razlikuje po zastekljenih in zrnatih glasnih barvah, kretnjah in dolgih postankih. Slika je premazana celo na prostem z veliko svetlobe. Sprejemljivo prizanesljivo do napak pri poceni telefonih,to je eden od tistih delov, ki pogosto trpijo zaradi kompromisa med ceno in kakovostjo. Danes je na trgu veliko dobrih in poceni modelov, zato je nizko zmogljivost vedno težje zaščititi. Toda, če fotografija ni na seznamu prednostnih funkcij pametnega telefona, jo lahko dopuščate.

Performance

Model je opremljen s 4-jedrnim Qualcomm Snapdragon 410 12 GHz procesorjem, ki ga podpira 2 GB RAM-a. V mnogih telefonih začetne in srednje ravni pa je nameščen Snapdragon 400 chipset z 2 GHz uro, ki je veliko hitrejši od tistega, ki ga ponuja HTC. Toda to se ne zdi, da bi se odrazilo v testih 3DMark in Geekbench, zlasti v primerjavi z Motorola Moto G in Samsung Galaxy Core Prime. Kljub temu pa obstajajo zelo opazne zamude. Na primer, igra Riptide GP2 je videti slabša in manj občutljiva od konkurenčnih modelov. Prenos pametnega telefona traja približno 50 ts. Ta čas je precej razširjen, čeprav nekateri modeli potekajo bližje 30 sekund. Po drugi strani pa je čas med slikami 2, vključno s samodejnim ostrenjem. To je zelo dober kazalnik. Samo visokotehnološke naprave se lahko v delčku sekunde pohvali z avtofokusom.

Življenjska doba baterije

Baterija velikosti 2000 mga omogoča gledanje videoposnetkov v 75 urah, kar je manj kot katera koli druga izdaja telefona za leto 2015. Na primer, Huawei P8 Lite izstopi za 8 ur. Poleg tega za ohranjanje moči akumulatorja raven samodejne osvetlitve ohrani zaslon. Če pametnega telefona ne uporabljate zelo pogosto, lahko en naboj traja ves dan, vendar večintenzivno delovanje bo povzročilo predčasno praznjenje akumulatorja.

Kakovost klicev in hitrost prenosa podatkov. Ocene

HTC Desire 626 je na voljo v različicah za GSM in CDMA. To pomeni, da pametni telefon deluje na številnih omrežjih po vsem svetu. Podpira tudi prenos podatkov LTE. Hitrost izmenjave podatkov v mobilnih omrežjih ni slabša od druge. Vendar pa z uporabo visoke hitrosti Wi-Fi na 626. modelu ne bo uspelo. Podobno kot pri mnogih podobnih telefonih podpira 24 GHz brezžična omrežja in ne hitrejše, ki delujejo na frekvenci 5 GHz. To je majhna pomanjkljivost, vendar bi morali vedeti za to. Ocena kakovosti telefonske povezave je zelo zapletena zaradi velikega števila dejavnikov, ki na to vplivajo - od pokritosti mobilnega omrežja določenega operaterja do časa dneva. Zvok modela HTC Desire 626 je odličen, tako preko zgornjega zvočnika kot prek glasne povezave. Klici so jasni, glas je zelo živ in zdi se, da je blizu. Mogoče je več glasnosti, še posebej v načinu zvočnika, vendar lahko v dokaj mirnem okolju telefon enostavno uporabljate za poslovne pogovore ali v avtu.

Ali naj kupim?

Lastniki cenijo zasnovo modela HTC Desire 626 Dual SIM, njeno poceni in visoko kakovostno komunikacijo, vendar je zmogljivost modela bistveno slabša od drugih naprav v tem cenovnem razredu. V samodejnem načinu je svetlost zaslona temnejša kot običajno - to je še ena pomanjkljivost, ki postane opazna, če telefon držite bližje obrazu ali ga primerjate z drugim.svetel pametni telefon. Vendar pa so zamude in kratka življenjska doba baterije kompromisi, s katerimi komaj kdo želi. Do konca dneva, dober izgled in nizki stroški ne morejo prenesti konkurence z drugimi telefoni, ki jih je mogoče kupiti za isti znesek. Na primer, 16GB različica Motorola Moto G ima bolj zanesljiv procesor in omogoča boljše fotografije, in oblikovanje lahko izberete na spletu na strani Moto Maker. Prav tako impresiven je nekoliko dražji Alcatel OneTouch Idol 3 s prijetno 13-milijona slikovnih pik kamero in boljše zmogljivosti. Danes so pametni telefoni srednjega razreda (in boljši) vredni toliko, kolikor so cenili najosnovnejše naprave. To pomeni, da je HTC Desire 626, ki ima zmogljivost in stroške, slabši od konkurentov, ali pa mora znižati ceno modela ali izboljšati njegove specifikacije.

Sorodne publikacije