Razodetje: Razredi, Rase, Vodniki po razredih. Razodetje na spletu

V novi spletni MMORPG igri, imenovani Revelation razredi so predstavljeni v skupno šest kosov. Vsi se med seboj razlikujejo po bitki, veščinah in poudarku na različnih taktikah. Preden izberete arhetip, mora igralec razumeti namen lika v bitki, uporabiti njegove prednosti in pokriti slabosti. Samo na ta način lahko dosežete zmage v PvP in PvE bitkah.

Kratek opis igre

Vesolje v Revelation Online je klasična fantazija s poudarkom na azijski stilistiki. Vse lokacije so narejene v svetlem slogu z neverjetnimi stavbami, tako da je igralec želel potovati. V tem svetu mora igralec prenesti svoj lik na najvišjo raven in nato še povečati svoj značaj. Tukaj, tako kot v drugih projektih žanra, obstaja delitev na dve področji - bitke z resničnimi igralci ali bitke v ječah s skupinami junakov proti šefom. Povezane so z dejstvom, da od uporabnika zahtevajo dobro razredno znanje, pa tudi nenehno lovijo dragoceno opremo za izboljšanje.Raznolikost ras

V razkritju igre razredi nimajo vezanosti na različne rase. Vsak arhetip bo zagotovo človek, pri ustvarjanju pa je dostop do prilagoditve videza in velikosti telesa dostopen. Kljub temu je v igralniškem svetu šest polnopravnih ljudi, ki imajo svoje ozemlje in branijo svoje osebne interese. Prvi od njih so čarobna bitja Foxa, s starodavnimi uroki tega sveta. Druga generacija Krylati - ponosni in pogumni bitji,pripravljeni boriti za svoje interese do konca. Severni volkovi se štejejo za barbarske obmejne ljudi, vrednotijo ​​pa jih le surovost in pogum. So popolnoma nasprotni Medvedom s svojo mirno naravo in ljubeznijo do dela. Ustvarjajo najlepše dekoracije na tem svetu. Falmari so ljubitelji globokih morskih globin, saj jih varuje bog vodnih prostorov. Gradijo svoj dom v pljučih in na bregovih morij ali oceanov. Zadnji prebivalci Revelation Online so ljudje z gobami. Ta mala bitja z glavami v obliki gob živijo v skritih mestih in preidejo le na vredne junake.Strelec

Razredi Razodetja imajo standardna imena, vendar se njihova mehanika lahko zasluženo imenuje edinstvena. Strelec tukaj je borec dolgega dosega, ki potrebuje pokrov za shranjevanje poškodb. Ena od njegovih glavnih veščin je klic dveh robotov, ki dajejo zaveznikom pozitivne učinke, kakor tudi poškodujejo sovražnike. Uporabite ga ob vsakem času obnovitve. Škodljive puščice so lahko v treh posebnih stojalih. V prvi uporabi pištole za povečanje mobilnosti, zmožnost izogibanja, izogibanje bližnjim bojem in hkrati napad na sovražnika. Stojalo s puško upočasnjuje in prisili, da vedno stoji za hrbtom oklepnih zaveznikov. Tretje orožje je raketa z veliko izgubo na tem območju. Glavna pomanjkljivost je popolna imobilizacija, in če sovražnik pride do puščice, bo zagotovo umrl. Osnovne spretnosti za napad so "požar","Ožgano zemljo", "usmerjen strel" in druge.

Druid

V razredih Razodetja zdravnik ne oškoduje, njegovo ime pa je Druid. Ta amaterska divjad in naravno okolje je glavni soustvarjalec z velikim arsenalom zdravilnih sposobnosti. V dolgotrajnih bitkah s šefi brez njega skupina ne bo trajala nekaj minut. Druid lahko istočasno zaščiti celotno skupino z uroki z delovanjem na tem območju. Zdravnik se ne more braniti samostojno, v bitkah z drugimi igralci pa potrebuje stalno pokritost zaveznikov. Ni mogoče pomagati usmerjati škode druida, lahko pa kliče po pomoči različnih bitij. Lahko upočasnijo sovražnike, poškodujejo in pomagajo ekipi s koristnimi učinki. Živali, ki mu pomagajo, so lahko najrazličnejše. Na primer, "duh orla" bo poklical kralja ptic, ki bo napadel sovražnike iz zraka. Zaradi majhnih možnosti poškodovanja je druid določen s številom obnovljenih zdravstvenih ekip v bitki.

Reaper

V Razodetju rase in razredi niso medsebojno povezani, vendar brez njih so arhetipi zelo zanimivi za igralce. Z enim pogledom na žetev, se zdi, da je univerzalni borec s sposobnostjo zdravljenja, škode, zmanjšanja lastnosti sovražnikov in udarcev zaveznikov. Dejstvo je, da je igra za to precej težka, ker se mora hitro odzvati na situacijo in spremeniti med stojali - svetlobo in temo. V prvi specializaciji upornik postavlja toteme v pomoč borcem, obnavlja zdravje, upočasnjuje inimobilizira sovražnike. V drugem pa boli svoje osebje (pljuvati samo za vrsto), lahko se hitro premika, oslabi nasprotnike. Resnične težave se začnejo na najvišji ravni, kjer duhovnik izgubi za izgube vojakov in za zdravljenje - druid. Samo najbolj izkušeni uporabniki lahko najdejo ravnotežje med značilnostmi, ki so v vsakem boju dobro vzdrževani. Razodetje na spletu še ni priskrbelo novega razreda, vendar je priporočljivo, da izkušeni igralci igrajo pozornost na duhovnika.

Sentinel

Če vprašate ljubitelje počasnih in oklepnih arhetipov v razodetju Online, kateri razred je boljši, se bo odzval brez zamude - skrbnik. Ta rezervoar je klasičen žanr z veliko zaščitnimi sposobnostmi. V boju proti šefu je sposoben obdržati agresijo glavne pošasti in dodatnih bitij. Hkrati pa za vašo ekipo vedno skrbijo pristojni stražarji. Če je zadovoljen z osebno varnostjo, potem lahko da hranilca za prevzem škode zavezniku blizu njegove smrti. Tako bo igralec rešil skupino in zdravnika, ki ni imel časa pomagati vojaku. Tudi za napade na razrede obstaja pozitivni učinek na povečanje oklepov iz parametrov čarobne ali fizične škode. PvP Guard je mogočen nasprotnik in razlog za to je velik arzenal kontrol. Ta razred z velikim ščitom in sekiro lahko z lahkoto potegne borec in ga zavrže z zdrsom ali imobilizacijo. Biti pod "jekleno oklep" samo je težko, ampak da bi dobili iz nadzora lahko samo pomoč vratarji. Zato je vredno vedno oblegati ali oblegatiGuild Battles.

Vitez

Na prvi pogled v razodetju bo pregled razredov pokazal, da je vitez najnevarnejši med vsemi borci. V bitki lahko vzame dva stojala. S prvim v rokah sta dve rezili, parametri hitrosti in kritične škode pa se znatno povečata. Če bi bojevnik na dolge razdalje lahko zlomil viteza, potem bi v 10/10, zmagal z minimalno škodo samemu sebi. Drugi prtljažnik predpostavlja zamenjavo tankov v bitki. Ta arhetip spreminja rezila v velik dvoročni meč in močno poveča stopnjo agresivnosti za pošasti. Če to storite, ko skupina ima stražarja, ni priporočljivo, ker potem zdravnik preprosto ne more ustrezno zdraviti dveh ciljev. Zamenjava je pogosto potrebna, če je rezervoar brez svoje zaščitne sposobnosti in potrebuje kratek premor. Vitez si zasluži, da ga nadomesti in bo lahko trajal nekaj časa s pomočjo druida. Razred je priljubljen v skupinskih bitkah s poljubnim številom igralcev.

Čarovnik

V Razodetju je tudi edinstven čarobni lik. Hyde za razrede za uporabnike začetnike vedno priporoča izbiro čarovnika za spoznavanje mehanike bitk in usposabljanje splošnih vidikov. Junak obvladuje elemente ledu, strele in ognja in brez časa obnavljanja preklopi med regali. Veliko njegovih sposobnosti se reproducira s pomočjo meča v eni roki in sfere v drugi. Takšne uroke, kot so "plesni rezila" in "ledni rips", lahko razjasnijo valove pošasti, kar je izjemno koristno pri prenosu. Hitrost čarovnikov je vedno na višini, vendar v smislu oklepakrhki značaj. Vedno bodite previdni pri približevanju vitezu, stražarju ali duhovniku, saj se zlahka ukvarjajo z vami z enako stopnjo znanja. Izberite lik premišljeno, cenite vse njegove prednosti in slabosti, nato pa bo pot do zmage enostavna in zanimiva.

Sorodne publikacije