Brezžične slušalke Sony MDR: Pregled modelov, pregledi

Kmalu po tem, ko so proizvajalci spoznali, da je glavni vir glasbe za moderno osebo pametni telefon, so začeli proizvajati stereo slušalke in slušalke. Do danes se je ta posel doživel brez primere. Hkrati je trg poln novih modelov, ki so povsem drugačni od standardnih.

Prednosti brezžičnih slušalk

V katero smer se je začelo razvijati podjetje za proizvodnjo stereo slušalk? Kupcu so ponudili brezžične slušalke. Kot se je izkazalo, so zelo priročni, če se uporabljajo ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na ulici. Zanimivo je, da lahko doma tako slušalke istočasno povežemo z več viri zvoka. To je lahko na primer TV, pametni telefon in prenosni računalnik. Hkrati ima uporabnik možnost, da se prosto giblje po sobi, gleda film, posluša glasbo, se pogovarja s sorodniki in odgovarja na glasovne klice. Slušalk ne morete odstraniti zaradi posebnega načina, ki ima zunanji mikrofon.

Priročni predmeti so tudi na prostem. Brezžične slušalke se ne bodo držale vaših žic za ljudi med potovanjem v javnem prevozu ali za simulator med treningom v fitnesu.
Danes trg ponuja veliko modelov stereo slušalk, ki so vredni pozornosti potrošnikov. Ampak ljubitelji svetlega dizajna in kakovostnega zvoka še vedno želijo kupiti brezžične slušalke Sony MDR. To je Sonyjeva najbolj priljubljena in najbolje prodajana linija te tehnologije.Slušalke Sony MDR so velik izbor vakuumskih in režijskih modelov. Kateri izmed njih so najbolj priljubljeni in najboljši v svojih tehničnih značilnostih? Razmislite o teh modelih podrobneje.

Sony MDR RF811RK

Te slušalke so brezžične naprave, ki imajo brezžični vmesnik. Kaj je sam pripomoček? Slušalke Sony MDR RF811RK so precej velike. Njihova teža je 270 gramov. Za reprodukcijo zvoka so te Sonyjeve slušalke MDR opremljene z dvema zvočniki s premerom 40 mm. Na podlagi velikih dimenzij ta model pripomočka ni primeren za prenašanje z vami. Po mnenju kupcev so takšne Sony MDR slušalke bolj udobne za uporabo doma.

Zasnova pripomočkov tega modela zagotavlja vgrajeno akumulatorsko baterijo. Slušalke Sony MDR s svojo pomočjo nudijo več kot 10 ur neprekinjenega poslušanja glasbenih informacij.
Frekvenčno območje teh podatkov pripomočka je v območju od 10 Hz do 20 kHz. Na podlagi tega naročila lahko sklepamo, da je kakovost zvoka slušalk tega modela na najvišji ravni. Merilnik je opremljen z vgrajenim vmesnikom Bluetooth. Proizvajalec slušalk je izdelal plastiko. To je omogočilo, da je model čim lažji. In za udobje njegovega delovanja, so bile vse kontrole pripeljane do "ušes". Na dnu so ključi, s katerimi se izvaja prevrnitev glasbenih kompozicij. Obstajajo tudi gumbi, ki nadzorujejo glasnost. Ampak na levem ušesu "je izvlekel gumb za vklop,LED indikator in priključek, na katerega je priključen polnilni priključek. Cena tega modela slušalk je v 5 tisoč rubljih. Komplet pripomočka vključuje tudi polnilnik in tehnično dokumentacijo.
Po mnenju uporabnikov so brezžične slušalke Sony MDR RF811RK odličen način za gledanje televizorja, ko morate slediti zvočnim učinkom, ki jih potrebujete. Ti pripomočki vam omogočajo, da poslušate odličen zvok, kar vam daje priložnost, da se sprostite. Te Sony MDR slušalke so na splošno pozitivne. Njihove glavne prednosti so:
 • odličen zvok;
 • svetlo in trendovsko oblikovanje;
 • Močna tekstura iz visoko kakovostne plastike;
 • nadaljevanje dela brez ponovnega polnjenja;
 • sprejem zvočnega signala na precejšnji razdalji (v radiju 100 m).
 • Vendar pa obstajajo modeli in negativne strani, ki jih označujejo uporabniki, in sicer:
 • prevelika teža, ki vodi do občutka neugodja v obliki bolečinskih sindromov v vratu;
 • prisotnost siktanja v tistih trenutkih, ko pripomoček ne zagotavlja avdio informacij.
 • Sony MDR-XB950AP

  Ta model je polne velikosti. Za to vrsto slušalke niso le zaprte, ampak tudi odprta oblika. Glavna stvar je, da popolnoma pokrijejo ušesa. Ta pripomoček ima tudi slušalke Sony MDR XB950AP. Glede na povratne informacije uporabnikov je njihova glavna prednost ustvarjanje zaprtega prostora, v katerem je le glasba in ljudje. Te slušalke Sony MDR prejemajo povratne informacije kot tehnične naprave, ki v celoti preprečujejo izgubo zvoka. Hkrati pa tudi okoliški uporabnikljudje se znebijo pretiranega hrupa. Različne velikosti so odlične za tiste, ki snemajo pesmi v studiu, kot tudi za DJ-e, ki delajo v hrupnih nočnih klubih. Takšne slušalke vam omogočajo, da popolnoma uživate v ustvarjalnosti, ne da bi pri tem motili majhne stvari.

  Kateri so pozitivni vidiki teh slušalk za uporabnike? Med njimi:
 • čudovit zvok;
 • odlična zasnova;
 • brez zunanjega hrupa;
 • zmogljivost naglavnega traku z mehko podlago, ki omogoča dolgo in udobno nošenje;
 • uporaba posebnega usnjenega nadomestka za izdelavo reševalnih vozil, ki je zelo udobna in vam omogoča, da ne pljunite ušes. Vendar pa obstajajo nekatere pomanjkljivosti, ki jih opozarjajo tudi uporabniki. Med njimi:
 • nezadostna glasnost za tiste, ki ne marajo mirnega poslušanja;
 • Slabo utišanje, ki omogoča ljudem, ki sedijo poleg zvoka slušalk.
 • Vendar pa ima model Sony MDR XB950AP na splošno uravnoteženo ravnotežje pozitivnih in negativnih strani, kar je popolnoma skladno s predlagano ceno in kakovostjo. Zato mnogi uporabniki sami izberejo ta pripomoček.

  Sony ZX330BT

  Po mnenju uporabnikov je ta model pridobljen s strani tistih, ki želijo postati lastnik izdelka, ki prinaša popolno udobje pri uporabi. Za dosego zastavljenega cilja je proizvajalec dovolil klasično oblikovanje režijske oblike, ki se izvaja na tehnologiji NPC. Ročica in gumbi za upravljanje delovanja priključene naprave se nahajajo na njeni desni strani. Tu je tudi polnilnik.nadzor zvoka, kot tudi luknjo za mikro USB. Te Sony MDR slušalke z mikrofonom. Prav tako se nahaja na desni dinamiki.
  Po mnenju uporabnikov so slušalke Sony MDR ZX330BT zelo udobne. To potrjuje vmesnik njihovega upravljanja, kot tudi udoben položaj na glavi. Brez pritožb in strojne opreme gadgeta za povezavo z delom. Poleg tega so slušalke sposobne izpostaviti glasen zvok, ki v vseh razponu ostane prijetno in kakovostno.
  Med pomanjkljivostmi uporabniki izpostavljajo preprosto zasnovo. Ali bi moral biti pozoren na to? Odločite se, kdo bo izbral. Obstaja tudi povprečna kakovost glasu preko mikrofona in hitra pojavitev prask na sijajnih "ušesih".

  Sony MDR ZX310

  Ti pripomočki niso nič drugega kot slušalke za glavo, ki spadajo v proračunsko kategorijo. Hkrati pa imajo, kljub nizkim stroškom, odlično kakovost zvoka in ergonomijo operativnih lastnosti. Slušalke Sony MDR ZX310 so lahke. Je samo 120 gramov. Da bi zagotovili enostavnost, je proizvajalec v celoti izpolnil plastične slušalke. Naprave so zapletene. Njihova zasnova je narejena na tečajih. To omogoča, da se med transportom prenašajo slušalke, ki jih opazijo številni uporabniki. Posebej uspešna možnost bo ta model za tiste, ki so navajeni, da bodo povsod in povsod uživali v svojih najljubših skladbah.
  Številni uporabniki, ki opisujejo kakovost zvoka, opozarjajo, da ta model verjetno ne bo kategorizirannajboljši Hkrati pa se nizke tehnične specifikacije zlahka odpravijo s prilagoditvijo nastavitev, ki so na voljo na digitalnem izenačevalniku. Če upoštevate stroške gadget v razponu od 15 tisoč rubljev, potem bo ta model je super za tiste, ki imajo omejen proračun. Poleg tega ta pripomoček od drugih poudarja njegov nenavaden slog barve, pa tudi prisotnost nadzorne plošče.

  Sony MDR XB450

  Po mnenju uporabnikov je ta model zelo priljubljen med ljubitelji glasbe. Slušalke Sony MDR EX450 imajo izvirno in elegantno obliko. Kot material za njihovo izdelavo se uporablja aluminij in zelo kakovostna plastika. Na voljo je več rešitev za barvne pripomočke. In tukaj, poleg klasične črno-bele, je tudi modra, roza in rdeča različica. Glede na dejstvo, da je pri izdelavi tega modela slušalk uporabljenih kovin, imajo, glede na uporabnike, dovolj visoko trdnost. Kar zadeva kakovost zvoka, je na najvišji ravni. Vredno je reči, da glede na to značilnost pripomoček ni slabši od mnogih dražjih možnosti. Frekvenčni obseg slušalk je precej širok. Je od 5 Hz do 20 kHz. Ta obseg, v kombinaciji z dobro občutljivostjo, enako 100 decibelom, omogoča vrhunsko kakovost zvoka. Odziv uporabnika namenja posebno pozornost izolaciji hrupa. Ona v tem modelu dobesedno zadene vse zapise. Navsezadnje, z vključeno glasbo, uporabnik ne bo slišal zvoka tretjih oseb.

  Sony MDR-XD150

  Prva stvar, ki takoj označuje kupce, ki so vzeli ta pripomoček v svoje roke, je njegova teža. Zdi se, da so slušalke Sony MDR XD150 lahke kot flush. Skrivnost proizvajalca je v izvedbi vseh plastičnih delov. Zato slušalke tehtajo le 160 gramov, lastniki pa opozarjajo tudi na dejstvo, da je uporaba tega modela lahko precej dolga. In to ne povzroča nelagodja. In to je vse po zaslugi kakovostnih materialov, ki jih je družba uporabljala za ravnanje s trakom. Ampak on, ki še vedno želi, da se držijo videz, ugotavlja nekaj kosovnih gadgets sklede. Vendar pa se navadijo na to dovolj hitro. Slušalke MDR XD150 imajo odlično izolacijo zvoka in edinstven zvok, kar vam omogoča, da poslušate svoje najljubše pesmi z veseljem. Med prednostmi tega pripomočka izstopajo:
 • eleganten dizajn;
 • širok razpon obratovalnih frekvenc (od 12 do 22 tisoč Hz);
 • visokokakovostni nizki toni;
 • Dobro pristajanje na glavi. Slabosti uporabnikov vključujejo pomanjkanje funkcije nadzora glasnosti.

  Sony MDR-AS800BT

  Te slušalke so izdelane iz mehkega materiala in imajo odlično kakovost gradnje in premišljeno oblikovanje. Za praktično takojšnjo povezavo se uporablja NFC. Slušalke Sony MDR Bluetooth tehtajo le 16 gramov. Tak kompaktni pripomoček je odličen za tek in aktivne treninge, kot tudi za izlete v javnem prevozu. Slušalke tega modela imajo svetlobni indikator. Vendar pa se nahaja tako dobro, da ne moti nikogar med uporabo.
  Slušalke imajo odličen zvok, svetle nizke tone in širok razpon glasnosti. Med pozitivnimi stranmi modela se razlikujejo tudi:
 • zaščita pred prahom in pršilom, ki je posebej primerna za športnike;
 • različne šobe;
 • prisotnost samo enega gumba za enostavno in enostavno uporabo;
 • ​​
 • možnost istočasne povezave z več sistemi.
 • Od slabih uporabnikov Opomba:
 • predolga polnjenje (za dve uri in pol);
 • relativno majhna življenjska doba baterije (do 5 ur).
 • Mnenja strank

  Kot lahko vidite, Sonyjeva slušalka MDR zbira kontroverzne povratne informacije uporabnikov, v skladu s katerimi ima vsak pripomoček svoje prednosti in slabosti. Vendar pa po mnenju večine lastnikov takih slušalk, nimajo pritožb glede kakovosti zvoka.
  Ne glede na cenovni razred tega ali tistega modela. Če sprejmete predstavnike proračunske vrstice, se lahko z nizkimi lastnostmi strojne opreme uspešno nadomesti z digitalnim vodnim virom. Večina uporabnikov opozarja na stilsko oblikovane pripomočke Sony. To velja tudi za najcenejše modele. Za svojo izbiro pravi odlična kakovost zbirke in uporabljenih materialov. Vse to omogoča, da imajo slušalke pomemben operativni vir. Treba je opozoriti, da je dejstvo, da med uporabo slušalk za posebne težave v zvezi z njihovo neuspeh, je bila zabeležena le majhen znesek.

  Zaključek

  ModeliBrezžične slušalke Sony, ki so del linije MDR, imajo veliko prednosti. To je bluetooth-povezava odlične kakovosti in prijetnega zvoka ter svetla, elegantna oblika.
  Glede na raznolikost modelov, ki jih ponuja proizvajalec, ki so prav tako v različnih cenovnih kategorijah, bo lahko tudi najbolj zahtevni kupec prevzel pripomoček, ki izpolnjuje vse njegove zahteve. Torej, potniki, praviloma izberejo modele z dolgo življenjsko dobo baterije. Športniki kot modeli, ki ne motijo ​​aktivnih gibanj in tako naprej.

  Sorodne publikacije