Prenosni računalniki: najvišje uvrstitve. Najbolj priljubljene beležnice za igre in delo

Povsem problematično je predstavljati moderno življenje brez mobilnih in stacionarnih pripomočkov. Nekdo jih uporablja za delo, mlade in šolarje - predvsem za igre in komunikacijo. Ena izmed najbolj priljubljenih naprav so prenosniki. Ocenjevanje in ključne značilnosti najboljših bodo podrobneje obravnavane. Začnimo z vzorcem vzorcev, ki so oblikovani za delo, ki so kompaktni, enostavni za prevoz in visoko zmogljivi.

Ta blagovna znamka ponuja prenosne računalnike z najvišjo oceno na svojem področju. Ta model je idealen za reševanje vsakodnevnih poslovnih vprašanj. Enoto odlikuje visoka zmogljivost, ima tanko ohišje (le eno in pol centimetrov). Njegova teža je 1300 gramov.

Elegantna ohišje za računalnik je izdelano iz aluminija, privlačno in izvirno. Na voljo je več konfiguracij s procesorji Intel Core I3 /15 /I7. Modifikacija je opremljena z dvojedrnim čipom, katerega pretok je 244 Hz. Hitro delo in informativnost naprave sta zagotovljena zahvaljujoč spominu 4 MB predpomnilnika in združljivosti z Vindous-10. Zaslon diagonale je več kot trinajst centimetrov, pogon pa ima zmogljivost 512 GB. Možna je tudi priključitev dodatne namestitvene zmogljivosti do 8 GB.

Prenosni računalnik za delo Acer Spin 7

Ta model izpolnjuje vse zahteve, ki jih ponuja sodobnim potrebam poslovne osebe. Naprava se še posebej razlikujekompaktne dimenzije (debelina ohišja je le 11 cm in teža - 12 kg).
Med drugimi značilnostmi lahko opazimo naslednje parametre:
 • zaslon na dotik, velikosti 14 palcev;
 • prisotnost zaščitnega stekla na zaslonu;
 • visoka trdnost primera;
 • Vrtljiva oblika vam omogoča, da prenosnik prenesete v 10-palčno združljivo tableto;
 • Procesor Intel Corp. M »;
 • Delovanje baterije brez ponovnega polnjenja je vsaj osem ur.
 • Pripomoček ima 8 GB RAM-a in naprava za shranjevanje datotek je 256 GB. Strokovnjaki so napravo opremili z visoko pasovno širino in širokim obsegom pokritosti z brezžično povezavo prek Wi-Fi.

  Lenovo (Lenovo V310)

  Ti prenosni računalniki, ki so med najvišjimi na domačem trgu, so cenovno dostopni. Računalniki niso tako enostavni kot prejšnji prototipi, vendar so precej mobilni in produktivni. Debelina telesa naprave je 22 cm pri teži 18 kg.
  Tipkovnica iz materiala visoke trdnosti, ki bo trajala zelo dolgo. Skener prstnih odtisov je mogoče aktivirati kot dodatno zaščito pred nepooblaščenimi osebami. V notranjosti je nameščen dvojedrni procesor Intel Core i5-6200U s 4 GB notranjega pomnilnika. Poleg tega obstaja par pomnilniških enot z zmogljivostjo 1 TB (HDD) in 128 GB (SSD). Posebno pozornost je treba nameniti neprekinjenemu delovanju baterije, ki je dvanajst ur. To vam omogoča, da v celoti uporabljate računalnik cel dan, ne da bi vas skrbi polnjenje naprave.

  Model MSI PX60 6QD

  Opis prenosnega računalnikaTa model bi se moral začeti z zunanjostjo. Gre za elegantno kovinsko ohišje, opremljeno z originalno belo osvetljeno tipkovnico. Ta rešitev vam omogoča, da delate tudi, če izklopite splošno osvetlitev ohišja. Zaslon ima velikost 156 palcev z ločljivostjo formata FHD.

  Delovanje prenosnega računalnika zagotavlja procesor šestega razreda Intel Core i76700HQ. "Operative" ima zmogljivost 8 GB s sposobnostjo razširitve na 32 enot. Naprave za shranjevanje imajo dva elementa: 2 TB HDD in 256 GB SSD. Gadget se lahko uporablja kot igralna konzola, zahvaljujoč vgrajeni grafični kartici NVIDIA GeForce GTX 950M z zmogljivostjo 2 GB video pomnilnika GDDR5. Poleg tega so ti prenosni računalniki (ki jih predstavljajo na vodilnih položajih) dopolnjeni s prostorskim zvokom in vgrajenim zvočnikom ter podporo za funkcijo interakcije s TV ploščo. Dejstvo je, da to ni samo naprava za delo in igre, ampak tudi gledanje televizijskih oddaj, pa tudi visoko kakovostnih filmov.

  Vzorec HP ENVY-13-D101ur

  Spodaj so glavni parametri tega pripomočka:
 • Debelina - 13 milimetrov;
 • teža - 15 kilogramov;
 • procesor - Intel kategorija i7-6500U (dve jedri, osnovna skupina - 25 GHz, 4 MB predpomnilnika);
 • kapacitivni operativen -8 GB;
 • polnilo za datoteke - 512 GB;
 • velikost zaslona v palcih - 133;
 • matrična ločljivost - 1920 * 1080.
 • Zaradi teh značilnosti je stroj enostaven za prevoz in opravlja največje naloge.

  Najbolj priljubljeni igralni zvezki

  V tej kategoriji lahkododeliti tri vrste naprav:
 • Eden od vodilnih mest trdi model MSI GP72 6QF "Leopard" (Leopard Pro), opremljen s produktivnim procesorjem IC - I76700HQ. Prenosni računalnik združuje 26Hz, ima 16 "nastopov" RAM-a, kot tudi grafično kartico NVIDIA GeForce GTX 960M (2 GB). Te možnosti vam omogočajo, da dobite odlično zmogljivost in podporo za večino najnovejših iger na srečo. Poleg tega je enota opremljena z akumulatorjem, ki zagotavlja delo za šest ur in sposobnost za zagon iger v ultra načinu. Slabosti potrošnikov vključujejo pomanjkanje globokotonca in težaven dostop do notranjega polnjenja.
 • Na vprašanje, kateri od najboljših prenosnih računalnikov za igre ni lahko odgovoriti. Med priljubljenimi modifikacijami lahko izberete serijo ASUS ROG G752VY. Računalnik se razlikuje glede moči in visoke zmogljivosti. Ima štiri jedra, zmožnost zapolniti glavni pomnilnik do 64 GB, visoko zmogljiv sistem, ne glede na obremenitev. Med potrošniki so visokofrekvenčni video pomnilnik, prostor na dveh terabajtnih diskih, 173-palčni visoko kakovostni zaslon in odlična vidljivost. Med slabosti - visoka cena in minimalna oprema.
 • Sprememba DELL INSPIRON 7559

  V nadaljevanju je opis prenosnika, ki je eden izmed treh vodilnih analogov iger. S težo 27 kilogramov je opremljen s 4-jedrnim procesorjem in 16 GB RAM-a. Njegove funkcije vključujejo možnost dostopa do interaktivnega omrežja s hitrostjo do 1000 Mb /s in zmogljivo interno omrežno kartico,zaslon s tekočimi kristali z ločljivostjo 2160 x 3840 slikovnih pik. Naprava je ergonomska, opremljena z polnilom, ki zagotavlja optimalno kakovost z visokimi nastavitvami. Naprava ima 4 GB izvornega pomnilnika in možnosti za namestitev pogonov od 128 GB do 1TB.

  Na koncu

  Najbolj priljubljena znamka prenosnih računalnikov na domačem trgu sta Asus in Lenovo. Razlog za to so dobre lastnosti računalnikov, ugodna cena in izvirna zasnova.
  Zgornje spremembe so tudi povpraševanje. Treba je opozoriti, da bi moral igralni model imeti obsežno grafično kartico, hitrost odziva na različna dejanja, zanesljivo zaščito pred pregrevanjem. To je posledica dejstva, da sodobne video igre obremenitev napravo na največ. Ki je najboljši laptop na tem področju, je težko ugotoviti. Najbolj priljubljeni modeli so tisti, katerih parametri so opisani v članku.

  Sorodne publikacije