Prenosni računalniki Dexp: modeli, funkcije, pregledi

Izbira prenosnika je celotna umetnost. Upoštevati je treba na tisoče vidikov. Mnoge neizkušene uporabnike "vozi" blagovna znamka in preplačajo preprosto za ime podjetja. In laptop z enakimi parametri lahko kupite veliko ceneje. Relativno pred kratkim so se na trgu pojavili prenosniki Dexp. Kakšna je ta tehnika? Kako dobro je? Naj ga kupim? Na ta vprašanja bomo poskušali odgovoriti.

Kaj je to podjetje?

Verjetno se veliko ljudi spomni hrupa okoli "ruskega proizvajalca" tehnologije, imenovane DNS. Potem je družba sedela v lužo, ker vsa oprema ni bila dobra, zbrana nekje v kleti na Kitajskem. Le nalepka DNS je bila zakrpana. Torej, Dexp je popolnoma isto podjetje. Z novim imenom. Ena stvar mora biti že previdni uporabniki. Vendar pa nekateri kupujejo izdelke tega proizvajalca.

Pregledi prenosnih računalnikov Dexp so polni pozitivnih afirmacij. Skoraj vsi od njih prinašajo v nebo odlične zmogljivosti, izjemno zanesljivost in skoraj sijajno oblikovanje. Toda ali je tako? Sodeč po ocenah, večina lastnikov teh prenosnih računalnikov sploh ni navdušena nad nakupom. Podvoji zgodbo z DNS? Kaj je najbolj zanimivo - proizvajalec sploh ni sram poklicati svojo tehniko "ruski". Čeprav je narejen na nejasnih kitajskih tovarnah. Poglejmo nekaj modelov prenosnih računalnikov Dexp.

Dexp Ares E113

Ta lepton je podjetje postavilo kot poceni igro. Načeloma ima precej dobro polnilo. Vendar njegove značilnosti ne gredo v nobeno primerjavo s parametriprepoznanih meril žanra (ASUS, Lenovo). Ampak on je zelo poceni. Funkcije prenosnega računalnika Dexp Ares vam omogočajo vodenje sodobnih iger na najvišjih grafičnih nastavitvah. To je samo število sličic na sekundo "ponorov" na 28. Lahko igrate udobno le s povprečnimi nastavitvami grafike. Videz prenosnika ni navdušen nad pogledi. Vse je preprosto in poceni.
In zdaj žlico katrana. Če mislite, da je Dexp Ares zlahka uporabljen za "poln" z najbolj kul iger, to je daleč od primera. Povratne informacije lastnikov so polne poročil o pregrevanju, tudi s povprečno obremenitvijo komponent. Kakšna igra je, naj vprašam? Tudi mnogi se pritožujejo, da občasno "brišejo" Wi-Fi in Bluetooth. Zaključek: Ta prenosnik je ocenjen kot "poceni in jezen". Njegove kvalitativne ni mogoče imenovati. Kot, vendar, in igra.

Dexp Achilles G115

Še en igralni laptop. Prenosne računalnike Dexp je težko poklicati igralce. To je povprečna moč laptopa za sprejemljiv denar. Procesor ni nič, tudi grafična kartica. Toda kakovost delovanja je tisto, kar je zaskrbljujoče. Vendar pa je prenosnik sposoben "vleči" sodobne igre na povprečne nastavitve grafike. Igrajte zelo udobno. Prenosnik je opremljen z membransko tipkovnico otoškega tipa. Tipka je majhna. Takšne tipkovnice so nameščene v skoraj vseh proračunskih modelih. Samo tukaj so ločeni ključi WASD.
Kako se prenosni računalniki Dexp obnašajo v resničnem življenju? Mnenja v tem primeru so veliko boljša kot Dexp Ares. Uporabniki imajo izjemno zanesljivost za ta prenosnikžigov Toda moč ni dovolj. Označuje prisotnost povprečne grafične kartice v napravi, ki je nameščena kot vrhunska naprava. Nekateri se pritožujejo zaradi pregrevanja. Treba je omeniti, da Dexp prenosniki brez hladilnega stojala niso priporočljivi. To še posebej velja za igralne modele.

Dexp Aquillion O164

Proračunski model podjetja Dexp. Prenosni računalnik ima povprečne parametre in je odličen za vsakodnevne naloge: brskanje po spletu, brskanje po spletu in nekatere zahtevne igre. Kamera na prenosnem računalniku Dexp vam omogoča udobno uporabo Skype-a. To bi bil velik prenosnik (še posebej glede na njegovo ceno), če ne za večno težavo: kakovost. To je težava s proizvajalcem. Mnogi po enem mesecu uporabe so opazili, da hladilnik procesorja deluje nekako neustrezno. Obstaja tudi problem z baterijo in hlajenjem kot celoto.
V bistvu so prenosniki Dexp Aquillion O164 delovni konji. In nič več. Za proračunske prenosne računalnike so zelo kakovostni. Za takšen denar lahko prenašate nekaj neprijetnosti. Vendar je bolje, da še vedno kupite nekaj bolj kakovostnega in zanesljivega. Dolgo časa Dexpov prenosni računalnik ne bo živel. In z garancijo podjetja na splošno, težave. Nihče se ne bo popravil brezplačno. Da, in za takšen denar je zelo težko najti komponente.

Dexp Atlas H156

Še en del igre Dexp. Grafična kartica v prenosnem računalniku je seveda močna, vendar procesor ni zelo velik. Zaradi te komponente prenosni računalnik ne ustreza visokemu rangu igralne naprave. Kot vsi Dexp prenosniki. Mnenja o tem modelu dopuščajo še veliko želje. Proizvajalec je napravi dal zelo močne komponente, vendar zTo je popolnoma pozabilo na hladilni sistem. In to lahko privede do resne okvare.

Če lahko notranjost "Atlasa" ohladite na normalno temperaturo s posebnim stojalom, vas bo prenosni računalnik razveselil z dostojno kakovostjo igranja vrhunskih iger pri srednjih nastavitvah. Pri visokih nastavitvah je vse videti kot igro, čeprav ni povsem udobno. Vendar pa ni treba pričakovati več od modela proračunske igre "ruskega" proizvajalca. Kljub temu, kaj je to?

Nekatere značilnosti delovanja

Da bi naprava delovala dlje časa, morate poznati nekatere značilnosti uporabe pripomočka, kot je prenosni računalnik Dexp. Navodila za uporabo ne vsebujejo takih informacij. Temeljijo na preučevanju povratnih informacij o teh izdelkih. Prvič, pri nakupu prenosnega računalnika takoj kupite hladilno ploščico, ker se te naprave neusmiljeno ogrejejo. Drugič, pred nakupom, se prepričajte, da stisnite baterijo naprave pod različnimi testi. Ta komponenta prenosnega računalnika v Dexpu je pogosto pomanjkljiva.
Tretjič, pri izbiri prenosnega računalnika bodite pozorni na majhen zdrobljen pik na zaslonu. V izdelkih Dexp lahko ta majhna pika hitro raste na polovici zaslona. Četrtič, nikoli ne uporabljajte prenosnega računalnika Dexp v postelji ali naročju. Hladilni sistem in torej nobenega pekla. In če zaprete nekaj prezračevalnih odprtin, potem vaš hišni ljubljenček in popolnoma zagnetsya. Petič, ne držite prenosnika nenehno na polnjenju. Baterija Dexp ne bo zdržala takšnih preobremenitev. Upoštevanje teh pravil vam bo pomagalo nadaljevatiživljenje prenosnega računalnika Dexp Čeprav ne toliko.

Ali naj kupim?

Odgovor na to vprašanje je v celoti odvisen od samega kupca. Če potrebujete zelo poceni prenosni računalnik, potem je Dexp zelo primeren. Toda dolgo ne bo delal. Ustreza tistim, ki upoštevajo ceno, ne kakovosti. Ljubitelji kakovostne in brezhibne opreme je bolje kupiti nekaj bolj vrednega, saj bo z izdelki Dexpa prišlo do nekaterih težav. Še posebej po izteku garancijskega roka. Toda tudi med garancijskim obdobjem se ni treba zanašati na brezplačno popravilo. Dexp bo našel izgovor, da stranko zapusti enega za drugim s svojim problemom. Hkrati popravljanje teh prenosnih računalnikov tudi za denar ni mogoče, saj je iskanje komponent za njih skoraj nerealno.

Povzetek

Rusko-kitajsko podjetje Dexp je poskušalo pridobiti domači trg mobilnih računalnikov. Vendar se ji ni nič zgodilo. Nekateri domoljubni uporabniki so kupili nekaj prenosnih računalnikov. Toda tisti, ki so se ukvarjali z DNS tehnologijo, so te naprave zaobšli za kilometer. In to ni presenetljivo, glede na to, koliko težav so prinesli s takšno tehnologijo. Če družba v bližnji prihodnosti ne bo dvignila kakovosti svojih izdelkov, bo neizogibno propadla. Njeni izdelki bodo potrebni le tistim ljudem, ki popolnoma ne razumejo ničesar v računalniških tehnologijah. In takih je manj.

Sorodne publikacije