Prenosni računalniki HP: pregledi, ocene, specifikacije, nastavitve

Hewlett-Packard, znan kot HP, je ameriška mednarodna korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Palo Altu, CA. Ta blagovna znamka je razvila in ponudila potrošnikom široko paleto komponent strojne opreme, kakor tudi programsko opremo in sorodne storitve, namenjene malim in srednje velikim podjetjem ter velikim podjetjem, vključno z vladnim, zdravstvenim in izobraževalnim sektorjem.

Podjetje je bilo ustanovljeno v garaži za en avto, ki sta ga ustanovila William Redington Hewlett in David Packard, ki sta prvi začela serijo elektronske preskusne opreme. HP je vodilni proizvajalec osebnih računalnikov na svetu od leta 2007 za drugo četrtletje leta 2013, po katerem je Lenovo na prvem mestu. Danes je podjetje specializirano za razvoj in proizvodnjo računalnikov, skladiščenja podatkov in omrežne opreme, izdajo programske opreme in zagotavljanje storitev. Glavne palete izdelkov vključujejo osebne računalniške naprave, korporacijske in industrijske standardne strežnike, povezane naprave za shranjevanje, omrežne izdelke, različne tiskalnike in druge izdelke za preslikovanje. Še posebej se razlikuje od te vrstice prenosnikov HP, ki so večinoma pozitivne ocene.


O podjetju HP

Za zgodovino blagovne znamke HP je značilna dolga vrsta inovativnih izvedb in številni nagrajeni izdelki. Od prvega namiznega računalnika na svetuLeta 1968 je HP, leta 1999, končal s prvim prenosnikom Jornada 420, HP neprestano širi meje možnega. Kljub dejstvu, da je podjetje že zdavnaj prevzelo svoj položaj, ne da bi se odzvalo konkurenci Lenovo in Dell, je danes eden vodilnih proizvajalcev prenosnih računalnikov na svetu. V zadnjih nekaj letih je blagovna znamka predelala vse svoje ponudbe, poenostavila glavne linije in preoblikovala svoj logotip za več vrhunskih izdelkov. Druga izbira pogonov ostaja široka.

Da, preprosto lahko izberete ultrabook za majhno količino denarja ali močan igralni prenosnik. Podjetje ponuja naprave za vsako uporabo. Spodaj so na voljo različni prenosni računalniki HP, ki so najbolj pozitivne ocene.

HP Spectre x360

Družba redno izboljšuje ta 13-palčni vodilni prenosnik. Po mnenju uporabnikov je bila to ena izmed najbolj priljubljenih naprav 2-v-1 te blagovne znamke v zadnjih nekaj letih. Ima tanek okvir in majhno težo, ki vam omogoča, da jo redno uporabljate kot tableto. Uporablja se kot običajen prenosnik, uporabnik pa dobi otipno visoko občutljivo tipkovnico, svetel zaslon in dve novi dvosmerni rešitvi Windows Hello. Ta naprava zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije in hitro polnjenje. Pomnilnik naprave se lahko giblje od 8 do 17 GB, odvisno od konfiguracije. Notranji pomnilnik je 256 GB, lahko ga s SSD razširite na 1 TB. S preprostimi besedami je to popolna hibridna naprava. Ocene o prenosnem računalniku HP Spectre x360potrjujejo njegove odlične lastnosti.

HP Spectre 13

Ta naprava je najtanjši Ultrabook te blagovne znamke. Njegova cena je približno 53 tisoč rubljev. Naprava ponuja neverjetno tanko moderno obliko. Čas trajanja baterije pa ni najdaljši.
Tehnični podatki prenosnega računalnika HP Spectre 13 potrjujejo, da je to eden najtanjših pripomočkov, ki so bili izdani na trgu. Vendar pa ni opremljen z istim procesorjem osme generacije Intel Core i7 kot drugi debelejši ultrabooki. To je večkrat opaženo v številnih pregledih uporabnikov. Ta naprava po svoji funkcionalnosti ne odstopa od običajnega računalnika. Razlika je le v kompaktnem in privlačnem dizajnu v beli ali črni izvedbi z zlatimi črtami. Velikost zaslona ni najmanj - 133 palcev.

HP Pavilion 15

To je izčrpen, cenovno ugoden prenosnik srednjega razreda. To je mogoče kupiti za približno 30 tisoč rubljev. V skladu z opisom prenosnega računalnika HP Pavilion 15 je znan kot naprava za študente in študente. Na podlagi povratnih informacij strank združuje visoko zmogljivost z dobro konfiguriranimi konfiguracijami. Naprava je zasnovana tako, da hitro zadovolji vse vaše potrebe, pa naj gre za pošiljanje pisem ali delo s kompleksnimi grafičnimi aplikacijami.

Sodobni paviljon 15 je videti tanek in eleganten. Njegov zaslon je precej velik - 156 palcev. Značilnosti HP-jevega prenosnika tega modela so naslednje. Devays delajo na procesorju AMD A10-A12 ali 7. generaciji Intel Core i5 (ali i7) in je opremljen z grafičnimAMD Radeon R7 kartica (ali Intel HD 620 Graphics, ali Nvidia GeForce 940MX - odvisno od gradnje in nadgradnje). RAM se lahko giblje od 8 do 16 GB, notranji - do 512 GB. Možna je razširitev pomnilnika do 2 TB.

HP Chromebook 14 G4

Ta pripomoček je proračunski prenosnik za HP, ki ga lahko najdete povsod. Naprava ima dolgo življenjsko dobo baterije in velik svetel zaslon (14 palcev). Prenosnik ima popolnoma plastični sklop. Značilno je, da te naprave pridobijo študenti z omejenim proračunom. Glede na povratne informacije uporabnikov je Chromebook 14 G4 odlična alternativa Paviljonu 15. HP-jeve specifikacije in tovarniške nastavitve tega modela so idealne za tipkanje, tipkanje, branje in sprostitev (gledanje filmov in poslušanje glasbe). . Pomnilnik naprave je lahko do 4 GB, notranji - do 32 GB. Intel HD Graphics GPU v kombinaciji s pripomočkom Intel Celeron N2940 omogoča hitro izvajanje vseh operacij.

HP Omen X

To je zmogljiv premium igralni prenosnik. Njegova vrednost je več kot 150 tisoč rubljev. Devays ponuja vrhunske specifikacije iger na srečo. Hkrati pa njegova moč skrajša življenjsko dobo baterije, kar je v pregledih zabeleženo kot negativen trenutek. Kratek pregled prenosnega računalnika HP Omen X je videti takole. Če iščete napravo z najvišjo produktivnostjo, je HP Omen X popoln za vas.Ta igralni 17-palčni pripomoček je bil zasnovan tako, da se zanaša na navdušene igralce, ima najsodobnejšo grafiko.čip in najmočnejši, ki ga je mogoče vgraditi v prenosnik (Nvidia GTX 1070). RAM je od 12 do 32 GB, odvisno od konfiguracije. Naprava deluje na procesorju sedme generacije Intel Core i7. Prenosni računalnik HP Omen X omogoča hitro in neprekinjeno povezovanje, kar je pomembno za spletne igre. Prav tako je treba omeniti, da ima naprava precej lep videz s svojo privlačno estetiko. Opažajo ga številni pregledi.

HP Envy 13t

Ta model dokazuje, da vam ni treba plačati celotnega kompleta, da bi dobili lahek prenosni računalnik z elegantnim videzom in dobro zmogljivostjo. Za manj kot 55 tisoč rubljev ta ultrabook, ki tehta manj kot 15 kg, uporablja polno zmogljivost procesorja Intel 8th Core Core in eleganco kovinsko-kovinskega spoja, ki omogoča preprosto uporabo ves dan. Ima tudi eno izmed najboljših tipkovnic - ključi prenosnikov HP Envy 13t so anatomsko udobni. Dragi konkurenti na napravah ponujajo bolj živahne zaslone in več časa brez polnjenja, toda na splošno je Envy 13t odlična naprava. Danes je trg zastopan s toliko srebrnimi prenosnimi računalniki, ki jih je težko ločiti drug od drugega, vendar zavist 13 ponuja nekaj prvotnih dotikov, zaradi katerih je izjemen. Mat aluminijast pokrov ima rahlo naklon v hrbtu, ki zapira tečaj, kar mu daje gladko in poenostavljeno obliko. Spodnja površina naprave je izdelana iz magnezijeve zlitine. Tipkovnico odlikujejo srebrni gumbi, ki ne kršijo celotne barvne harmonije dizajna. Stranske plošče okrog 133-palčnega zaslona so razmeroma tanke, zaradi česar je napravaostaja kompaktna. Ko govorimo o tem, kako razstaviti prenosni računalnik HP Envy 13t, lahko na straneh vidite preproste zložljive tečaje. Zaslon na dotik ponuja ogled HD 1080p. Prenosni računalnik ima 8 GB pomnilnika RAM in 256 GB notranjega pomnilnika SSD. Obstaja tudi komplet z manjšo količino pomnilnika, ki je cenejši. Upoštevajoč zgoraj navedeno, je delovanje računalnika Windows 10 HP Envy 13t odlična izbira za študente, vzgojitelje ali vsakogar, ki potrebuje preproste vsakodnevne naloge. Kljub temu, da ima videz prenosnika srednjega razreda, ima odličen nabor funkcij, dolgo življenjsko dobo baterije in visoko zmogljivost, ki jo pričakujejo vrhunske naprave.

HP Stream 11

Skromna zasnova in nizka cena te naprave sta lahko zavajajoči, v resnici pa prenosni računalnik HP Stream 11 ponuja zelo zmogljive funkcije. Kljub stroškom približno 12 tisoč rubljev, ta naprava zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije, odličen zvok in visoko zmogljivost. Vendar pa je treba opozoriti, da so razvijalci HP ta pripomoček nekoliko poenostavili z uporabo dimnega pogleda. Poleg tega spodnji del prenosnega računalnika med dolgim ​​delom postane neprijetno topel, a še vedno lahek Stream 11 - eden najboljših poceni naprav v operacijskem sistemu Windows na trgu. Seveda je to odlična izbira za otroke. Videz posodobljenega strežnika HP Stream 11 lahko povzroči tesnobo in motnjo. Na voljo je v svetlo modro-modri ali vijolični barvni lestvici, kjer je odtenekPolni vse od vodoravne površine do sledilne ploščice, razen bele tipkovnice. Ta prenosnik je odlična izbira za študente in študente, ki želijo vzeti zanimivo napravo za obleko. V pristaniščih boste našli zaklep prenosnika, USB 2.0 in kombinirano zvočno napravo ter priključek za mikrofon na levi. Na desni strani so vrata za polnjenje, indikator baterije, reža za kartico microSD, vrata USB 3.0 in polni priključek HDMI za priključitev naprave na televizor z visoko ločljivostjo. Na koncu je pripomoček tako majhen in lahek, da ga lahko nosite povsod in več kot 8 ur življenjske dobe baterije vam ne omogoča, da nosite napajalnik za vaš prenosnik HP. Pozitivno lastnost Streama 11 lahko imenujemo prisotnost 4 GB RAM-a. To pomeni, da je pred močjo konkurentskih naprav iste cenovne kategorije.

HP ZBook Studio G4

Tudi v prejšnji posodobitvi je HP ZBook Studio G4 delovna postaja s čudovitim dizajnom in skoraj popolnim zaslonom. Pred letom dni je HP začel popravljati in nadgrajevati svoje prenosne računalnike. Po nadgradnji se je omenjena naprava začela izdajati s procesorjem Intel 7th-Gen Kaby Lake Xeon in zaslonom DreamColor, ki je postal premium naprava po ceni 180 tisoč rubljev. Videz prenosnika takoj zadene v oči zaradi bleščečega pokrova in srebrnega logotipa HP-ja. Daweiss tehta približno 22 kg, zato ga ni lahko poimenovati. Če govorite o tem, kako razstaviti HP-jev prenosnik te blagovne znamke, so pritrdilni elementi in vijaki na vidnem mestu. ZBook Studio G4 ima več priključkov za različne povezave. Njegovaleva stran je opremljena z Ethernet priključkom in dvema USB 3.0 priključkoma ter bralnikom SD kartic, na desni pa sta dva priključka Thunderbolt 3, USB 3.0 pa HDMI in slušalke. Poleg tega je bralnik prstnih odtisov (ni v vseh kompletih), ki se nahaja pod tipkovnico. Kot smo že omenili, je pripomoček opremljen s procesorjem Xeon 1535M v6 (danes najhitrejši), 32 GB RAM-a in zaslonom z ločljivostjo 3840 x 2160 DreamColor. Veličastna zasnova fenomenalnega delovanja in živahnega zaslona ZBook Studio G4 zagotavljajo odlične zmogljivosti. Vendar pa obdobje samostojne uporabe ni zelo veliko - ne več kot 6-7 ur.

Prenosni računalniki HP EliteBook x360 G2

Prenosni računalniki poslovnega razreda običajno odražajo korporacijski trg, za katerega so bili ustvarjeni: izgledajo enako in nenavadno. Vendar pa je HP EliteBook x360 G2 izjema od tega pravila. Prenosni računalnik vreden 112 tisoč rubljev združuje privlačen videz, dobro delovanje (vključno s procesorjem Intel Core i7 U), odlično tipkovnico in širok spekter varnostnih funkcij. Ekskluzivna nagrajena serija HP ​​pogonov se nadaljuje z izdajo EliteBook x360 G2, ki je preprosto osupljiv poslovni stroj. Srebrno aluminijasto ohišje naprave uporablja sodoben logotip podjetja, ki ga lahko najdete le na dragih novih napravah nove generacije. Pod pokrovom je 13-palčni zaslon 1080p, osvetljena tipkovnica, briljantna sledilna ploščica in bralnik prstnih odtisov. 360-stopinjski tečaji za upogibanje vam omogočajo uporabo EliteBook v več načinih, vključno s prenosnim računalnikom in tabličnim računalnikom, pa tudipostavite tipkovnico in zaslon pod različnimi koti. Teža pripomočka je nekaj več kot kilogram. Na strani prenosnega računalnika je dovolj vrat, ki podpirajo velik seznam perifernih naprav. Na desni strani je priključek za slušalke USB 3.0 in bralnik pametnih kartic. Na levi strani boste našli režo za microSD, režo za ključavnico Thunderbolt 3 Kensington, izhod HDMI, drugo vrata USB 3.0 in vtičnico za napajanje. Na ta način lahko napravo priključite na televizor ali domači kino, če želite gledati filme visoke kakovosti. Posodobljen EliteBook x360 je opremljen s procesorjem Intel Core i7-7600U s hitrostjo 28 GHz. Ima tudi 16 GB RAM-a in 512 GB notranjih SSD-jev. Obstaja tudi osnovni nabor naprav, katerih cena je 73 tisoč rubljev. Ta različica je enostavnejša: ima procesor Intel Core i5-7200U, 8 GB RAM-a in 128 GB SSD. HP EliteBook x360 G2 je poslovni prenosnik, ki bo ustrezal skoraj vsem. To je lepo oblikovana, ima odlično tipkovnico za hiter vstop, in tudi dolgo življenjsko dobo baterije, ki bo trajal čez dan. Tudi z dejstvom, da nekateri uporabniki vsak dan uporabljajo vse načine naprave 2-v-1, je lepo imeti to možnost.

Sorodne publikacije