Kviz v Skyrimu: "Ritualni načini iluzije"

Naloga "Ritual Spell of Illusion" v Skyrimu je stranska težnja frakcije Winterhall College. To je vredno storiti, če se boste odločili, da se osredotočite na učenje magije in želite eno najmočnejših urokov v igri. Načeloma vam opravilo ne bi smelo povzročiti posebnih težav. Če imate še vedno težave, lahko v tem članku zaprosite za pomoč.

Začetek iskanja

Na žalost, ne boste mogli zagnati "Ritual Spell of Illusion" v Skyrimu. To je razumljivo, saj boste zanj prejeli zelo močno magijo, ki naj bi imela resnično vrednega junaka.


Prvi od pogojev za iskanje je doseči vaš karakter 6. stopnje. Dejansko to ni tako težko. Konec koncev, načine za hitro priti do želene ravni v igri več kot dovolj.
Drugi pogoj je veliko težji. Sestavljen je iz dejstva, da je treba spretnost "Iluzija" vašega junaka razviti na raven 100, vendar je to zelo težko. Vendar pa, ko aktivno uporabljate uroke te šole, boste prej ali slej dosegli želeni rezultat.

Potovanje

Po izpolnitvi vseh zgoraj navedenih pogojev, pojdite na Winterhill College in po prihodu se pogovorite z Dreis Nahloren. Ta lutka se bo odločila, da bo preizkusila vaše sposobnosti in vas prosila, da poiščete štiri norce "iluzionističnega mojstra". Problem je v tempredmeti, ki jih potrebujete, so dobro prikriti in jih lahko vidite le s pomočjo uroka "Deseta očesa vida". Na srečo vas bo Dreves naučil čarobno.


Iskanje knjig mora biti na naslednjih mestih
 • Forge of Atronaks. Želena postavka bo ležala na mizi.
 • Dvorana dosežkov. Obrnite obraz na stopnice in poiščite klop na levi strani.
 • Knjižnica. Zadeva je na mizi na levi polovici lokacije.
 • Dvorana za podporo. Zavijte desno od stopnic in poglejte v sobo s sodi.
 • Ne pozabite, da morate na vsaki lokaciji uporabiti urok iskanja. Ko se zberejo vse knjige, se vrnite v Dreves in poročajte o izvedbi iskanja.

  Nagrada

  Kot smo že omenili, boste prejeli velikodušno nagrado za opravljanje naloge "Ritualni načini iluzije" v Skyrimu. Takoj po zaključku iskanja boste lahko kupili Drevesovo urok "Histerija".
  To je zelo močna magija, ki vam omogoča, da pobegnete tudi najbolj nevarnim nasprotnikom. Upoštevajte, da se črkovanje bere samo iz dveh rok in med njegovo uporabo se znak ne more premakniti.

  Sorodne publikacije