"Vizija" v "Doto 2": opis programa, pasaž, znaki, skrivnosti in nasveti

Trenutno igra "Doto-2" ima 115 edinstvenih junakov, od katerih ima vsak svoj nabor lastnosti, sposobnosti in talentov. Zaradi te raznolikosti in najvišjega ponavljanja je igra plavala že toliko let, vsak dan privablja na tisoče igralcev. Sposobnost za dobro igranje na enem ali drugem junaku je ključ do zmage. Vaša ekipa ima lahko taktični genij in odlično skladnost, če pa ne veste, kako igrati izbrane znake, kako jih prenesti in kaj kupiti, boste zagotovo izgubili. Eden od najtežjih v upravljanju, vendar z enim od najmočnejših solo znakov, je lik. Poskusimo ugotoviti, kako igrati na ogledih Dai 2.

Herojeva zgodba

Obrnimo se na Laurino igro. V njihovem svetu obstaja takšen pojem, kot je ozek labirint - prostor, v katerega duše mrtvih padejo in so glede na njihove duševne sposobnosti in druge dejavnike razdeljene v pekel ali raj. Visage je garant tega labirinta. Mimogrede, Razor opravlja podobno vlogo in prilagaja počasne duše s svojim bič-zadrgo. Na tleh je padla Nekrolik (tako imenovani Visage v prvi Doti), ki je sledila Lyonu - edini, ki je uspel pobegniti iz pekla.


Vizualne spretnosti

Kot pri večini Doti junakov, ima Visage 4 naslednje osnovne sposobnosti:
 • Grave Chill. Visage sesuje iz tega cilja hitrost napada in premikanja ter dodaja te kazalnike svojim. Baphtha ima tudi imenske strežnike, če so v bližini.Uporabljamo na progi za upočasnitev sovražnikovih sovražnikov, kot tudi v bojih za zmanjšanje sovražnikov DPS in povečanje njegovega. Če ne moremo doseči spretnosti tekmeca, ko pobegne, ga lahko vržemo v jarek, zaradi tega bomo pospešili.
 • Prečudovanje duše. Kadarkoli LOVE-junak na Visage-u dobi več kot 110 poškodb, akumuliramo naboja. Izpustili bomo sovražnikove sposobnosti, povzročili mu bomo precejšnje izgube. Uporablja se za žebelj na liniji in v bojih.
 • Glovekeeper's Cloak. Stroški, ki se kopičijo v drugi skylli, nam dajo in imena odpornosti na izgube. Po prejemu škode nad 50 se ena obremenitev dvigne.
 • Pokliči družino. Personalizacija Visage. Kliče dva (z Aganim - tri) bitja, imenovana tudi gargoyles ali ptice. Ptice so leteče enote in imajo dolgoročno škodo, z visoko hitrostjo napada. Imajo aktivno spretnost, ko se uporabljajo za sedenje na tleh, omamljanje sovražniki stojijo zraven njih. Med sedenjem so neobvladljive. Čez nekaj časa ponovno dvignemo, zavračamo njihovo zdravje.
 • Kako ukrasti vašo osebo.

  Nihanje vizure v Dot 2 je odvisno od izbrane vloge in vrstice. Če gremo k Mozzu, je poudarek na prvi sposobnosti, potem na drugem in tretjem (lahko jih spreminjamo na mestih, odvisno od dejstva, da je za nas prednost, gostota ali niša). Če gremo ven v rezervoar ali stojimo solo-offlane, potem dajemo prednost tretji sposobnosti. V primeru sapporto maksima, druga spretnost, če ima naša lubja lasten njuhaj za hitro ubijanje namen. Če ne, potem je bolje, da prvi upočasni in ubije.


  Do 6stopnjo vseh zmožnosti črpamo vsaj eno, saj so vse koristne. Nad tečajem in nihanjem talentov, ko se pojavita, sta zelo koristna. Kar zadeva nekrolikske talente, so vsi dokaj uravnoteženi in situacijski. Poglejmo več:
 • Raven 10. +30 do izgube ali +125 do razpona sposobnosti. Poglejmo si stanje in timski tek, vendar je rendzova kasta običajno bolj uporabna.
 • raven 15. + 40% pred izkustvom ali dvojna kap druge lobanje. Spet si oglejte situacijo. Če prevažate 5. mesto, očitno neizčrpno doživetje, potem vzamemo prvo možnost. Dobiček nohta je prav tako zelo koristen in povzroča oblak poškodb.
 • Raven 20. +80 na Gargillovo stopnjo ali +15 na izgubo zaradi obtožnice Duše vnebovzetja. Poglejmo si situacijo, če smo na 15. stopnji vzeli pridobitev niše, potem prednostno možnost 2, z izgubo. V drugih primerih so mahovke gargoyles bolj koristne za ujetje sovražnikov ali odstranitev ptic iz njih.
 • Raven 25. +1 ptica ali -2 sekunde do stopnje izterjave 3. tele. Druga možnost je sprejeta le, če se zibamo v rezervoarju, še pomembneje pa je ptica.
 • Kaj kupiti od predmetov.

  Zbirka obiskov v Dot 2 je vedno zelo situacijska in je odvisna od: položaja, vloge, vrha nasprotnika in njihove individualnosti.
 • Začetni nakup za Sapporta: 2 paketi tanga in vejice + piščanca in oddelka (če niso kupljeni). Če ne potrebujete kurirja z nadzorniki, vzemite puško za veter ali kamen z ožigom. 2 paketi tanga in airon brencha lahko zamenjate z 1 paketom tanga in rdečila.
 • Začetni nakup za Mider: paket Tango in null Talisman.
 • Glavna zbirka. VzamemoPT, Dominator, Medalka. Do konca igre zbiramo Solar Cross, Agan, Kiras, Blittorun. Glede na situacijo, kot tudi glede na vlogo, ki jo lahko dobite: Drum, Vladimir, Eul, Forsstaff, Halibard, Glimmer, Hex, Rhide of Atos.
 • Sestavljanje v rezervoarju. Če bo sovražnik povzročil fizično škodo. izgubljamo, zbiramo bratrance, Cyrus, Shiva. Če bo veliko čarovnikov koristno Link, BKB, Pipe, Lotus.
 • Zbiranje je lepše. Eksotična različica za zelo močne igralce. Uporabljajte samo proti šibkejšim nasprotnikom. Kaya, Dagon, Ezereal, Orchid, Oktarin, Vale popusta.
 • Montaža v potisni napravi. Tudi nestandardno ekipno igro, ki jo lahko kuhamo za Lulza. Potovanja, Dominator, Nekrachi, Mylnir, Dezooler, Kiraz.
 • Kako ravnati na progi.

  Hydeova Visa pri Dot 2 bo nepopolna brez zgodbe o taktiki igre. Naslednja dejanja so bolj verjetno namenjena za pomočnika, vendar se lahko na splošno uporabljajo za druge vloge.
  Držimo se lezenja. Če vam ni uspelo - sovražnik je sovražen in pripeljan na naš stolp. Z maksimumom seva sovražni heroj, ga poskušamo preglasiti na račun prve sklyle, ne da bi pozabili na nevarnosti lezenja. Ne pustite, da vrstica, tako da ne gre daleč pod sovražnik stolp, zamenjavo pod verando. Igramo za sapportacijo, lahko gremo na raven 3 v tandemu z drugim junakom, imamo močan noht ali stanje na rudarju tolpe v mocha.
  Glavna naloga - ne umreti in maksimirati vyfarmlivat. Prav tako smo pomembni tako izkušnje kot zlato. Polnjenje se dobro nakopiči, ko stojimo na progi, ne v solo, tako da je podoba dobra za umor v trojici. Po pridobitvi 6. stopnje in hitroDominator, ki je prvi rachim, gre ven s prijatelji na stolpih stolpov.

  Midgeim in Leightheim.

  S 6. stopnjo, prevladujočo in medaljo, začnemo aktivno kmetovati in oditi v klop. Držimo se sovražnikovih stolpov in ne nadomeščamo velikih bojev. Včasih poskušamo stopiti v stik s partnerjem na skupini šibkih sapportov v gozdu ali na progi. Poskusite čim prej preleteti prve dve vrsti stolpov in prodreti sovražnika na hg. Po tem, uredimo garde v sovražnem gozdu in poskušamo ujeti farmske junake. Ko smo odstranili ključne arte zaveznike, previdno gremo na xg za rušenje prvega T3. Nato preklopi na svetišče in zaključi ključ arti.
  Če gre za leit, bomo v ekipi igrali čim več. Sovražnikove ekipe ne poskušamo "zdrobiti", niti s povračilom. Visage - geroi za push in timsko interakcijo. Kolikor je to mogoče, se osredotočimo na stavbe in jih razširjamo skozi imenske strežnike in mazimo iz prevladujočega.

  Odnosi z drugimi junaki.

  Povezava z Visage v Dot 2 je dobra za junake s točkovnimi stanji, ki jih bomo še naprej »sadili« ptice. To je super za Sven, Lyon, Obme-Mage. Skupaj z zadnjima dvema gangnamama sovražnika. Bad liki pridejo, dajo bonus škode ali hitrost napada za nas in ptic: Drow Ranger, Invoquer, Obme-Mage, Bladsquerque.
  Zanimiva povezava s Tinkerjem, ki se lahko pokvari na naših soimenjakih in pokvari sovražnika.

  Kako izravnati vid.

  Nasprotni vrh za Visa v Dot 2 je praktično odsoten. Najbolj učinkovit je proti njemuubija ptice preko agrounivir + passivku, pa tudi bistlbeck, ima veliko zaščite in hitro združi priimke prve in druge veščine. Kako izravnati vizo s točko 2? Najboljši način, da se mu soočite v vojaški službi, je, da uporabite to linijo. Izkušeni Bladzikers, SFs, Exorcist računi, Snipers so dobro seznanjeni v tem. Prav tako je oseba zelo občutljiva za mosz za verando, saj nima pobegov (načinov za pobeg od sovražnika). Možnost, da jo ubijejo, se rahlo prereže s pasivko in jo delno rešijo močvirci.
  V igri proti njemu sredi igre je najpomembnejše, da poskušajo maksimalno ubiti priimke. Za njih pade veliko denarja in veliko ohladitev ptičjega pretiravanja. Prav tako je nepozaben nadzor nad zemljevidom. Če ne damo lekarniške farmacije, potem ne bo v celoti razkrila svojega potenciala. Brez Solarnega križa in Aghanita je zelo šibek.

  Sorodne publikacije