Simulator živali na računalniku: naslovi, vrste, najboljše igre

Danes bo o najbolj nenavadnih, a hkrati zelo zanimivih simulatorjih živali na osebnem računalniku. Vzemite naše manjše - dokaj pogoste goste video iger, večinoma igrajo ozadje, pravi sateliti ali pa za protagonista delujejo kot zanesljivo sredstvo gibanja. Vendar pa bomo tokrat upoštevali le tiste igre, v katerih so živali glavni junaki. S pomočjo takšnih simulatorjev lahko dobesedno občutite vse čare vsakdanjega življenja vsakega medveda, koze ali celo jazbeca! Sliši se vabljivo? Potem so odšli!

Wolf Quest

Odpre naš trenutni seznam simulatorjev živali na računalniški igri Wolf Quest. Sprostitev projekta je potekala leta 2007, mesto akcije je bilo ameriški nacionalni park Yellowstone. Uporabniku svetujemo, da dobesedno poskusi na volkovi koži in stori tisto, kar običajno naredijo sivi plenilci: raziskujejo lokalne lepote, lovijo jelene in zajce, varujejo svoje ozemlje pred kojoti in medvedi ter še veliko več. Poleg enojne igre, Wolf Quest ponuja multiplayer, v katerem lahko ustvarite svojo lastno jato ali se zabavate s timskim lovom.


Leta 2010 je simulator izdal dodatek Slough Creek. Obstaja DLC logično nadaljevanje osnovne igre - volk, skupaj s svojim dekletom, je dobil potomce, zdaj pa ga je treba vzgajati. Zdaj so postale vse več skrbi - to je oznaka ozemlja in varnost mladih ter pridobivanje dodatne hrane. SediteEno mesto tudi ne deluje, saj morajo poletni volkovi imeti čas, da se preselijo v smrekove gozdove.

"Pajek: skrivnost posestva Bryce"

Junaki simulatorjev živalskega življenja na osebnem računalniku so lahko predstavniki ne samo divjih živali, temveč tudi domačih. V Spider: The Secret of Bryce Manor, moramo igrati za navadnega pajka, ki je bil v velikem starem dvorcu. Igra je sestavljena iz različnih zanimivih mehanike, kot je skakanje iz ene omarice v drugo, tkanje mreže in lovljenje muh. Število pajkov ni neskončno, zato je bolje slediti in napolniti zaloge s požiranjem žuželk. S prehodom vsakega novega nivoja se bo pajek premaknil naprej v stavbo. Glavna naloga igre je doseči konec in razkriti vse skrivnosti zgodbe.


Shelter

Naslednja igra iz našega najboljšega simulatorja na živalih na osebnem računalniku se imenuje Shelter. To je zgodba o dogodivščinah mačjih črvov, ki skušajo skrbeti za svoje mladiče in jih zaščititi pred različnimi nevarnostmi. Pomemben mehanika igranja je iskanje življenja za majhne jazbece. Kot hrana, izkopane korenovke, se lahko približajo različni sadni drevesi ali žabe. Če otroci nimajo dovolj hrane, bodo postopoma oslabili. V tem primeru bo zaščita pred plenilci veliko bolj zapletena, saj je šibek otrok lahek plen.

Bear Simulator

"Simulator ležajev" - to je tisto, kar se imenuje naslednji simulator živali na računalniku, ki je padel na naš trenutni seznam. Pravzaprav se bistvo igre razkrije skozi njeno ime.Še pred uradno javnost, razvijalci krstili svoj projekt "Skyrim" o klishonogo, le avanture in bitke z zmaji bo treba pozabiti. Bear Simulator ima vse, kar potrebujete, da se vsak igralec počuti kot pravi medved. Tukaj lahko zbirate jagode, borite se s čebelami z medom za sladko ali pa samo tesno spite v vašem prijetnem ječmenu.
V tem primeru, in brez zanimivih nalog v "Bear Interactive" ne more storiti. Igra je vključevala dodatne zadolžitve, s katerimi bi lahko klupica odprla nove sposobnosti in spretnosti. K temu dodamo še potrebo po lovu in boju z drugimi medvedi za pravico do vodenja in prejeli bomo zelo zanimiv in verodostojen simulator strogega grizlija.

Little Barker - Kudryavka

Zgodba o brezdomnem psu z imenom Kudryavka, ki mora preživeti na obrobju karikature Moskve sovjetskega obdobja. To ni le eden najboljših simulatorjev živali na osebnem računalniku, temveč tudi zelo dotikajoč se, popelje se v živo zgodbo.
Da bi preživela, mora Kudryavka uporabiti pesni vonj - posebno spretnost, ki kaže pot do želenega namena. Tukaj je samo, da bi jedli ali prenočili, ni tako enostavno. Na svoji poti se bo Kudryavka soočila z različnimi ugankami, ki jih bomo morali rešiti, da bi šli še dlje. Na primer, na eni točki bomo morali premakniti škatle v takem položaju, da bi se pes lahko povzpel na želeno višino, v drugem - da bi se skril pred zaposlenim, ki se ukvarja z ulovom potepušk.
Vse to malo Barker je eden glavnih ciljev - priti tjaskupaj s Kudryavko do zavetišča in postanejo prvi pas-kosmonaut. To je enostavno uganiti, da je pravi sovjetski kozmonavt, vzdevek Laika, ki se, kot vemo, ni mogel vrniti na Zemljo, je bil tukaj prototip.

Načrt

Govorili smo že o igrah, v katerih lahko postanemo medved, volk in celo jazbec. Kaj pa muhe? Izkazalo se je, in to je mogoče z načrtom - nenavadno simulacijsko igro o živalih na osebnem računalniku. Vizualno je igra zelo podobna priljubljeni platformi Limbo.
Načrt je kratka skica iz življenja preproste muhe, katere glavni cilj je samo letenje naprej. Majhna žuželka naj bi potekala skozi goste gozdove, zunaj katerih je jasno nebo in cesta do odprtega prostora. Priporočamo vam, da poskusite vsaj enkrat odigrati načrt, da boste lahko uživali v čudovitem vzdušju in srčkanih udih.

Goat Simulator

No, tukaj smo prišli do igre, ki jo večina igralcev zapomni prav zdaj, ko gre za simulatorje o živalih. Simulator koze (Simulator koze) je zgodba o življenju norih in nesmrtnih koz, ki terorizirajo majhno mirno mesto. Uničenje lokalnega okolja, ki ga igralec zasluži. Vse, kar lahko dobite v okviru posla, pa naj gre za stanovanjsko zgradbo, avto, bencinsko črpalko, smetnjak ali poslovno stavbo.

Treba je omeniti, da je v "Simulatorju koze" že dolgo opazili veliko število različnih hroščev. Razvijalci sploh niso v naglici, da bi se z njimi ukvarjali, ker verjamejo, da je to posebej v njihovi igritakšni elementi samo še povečujejo norost in absurdnost. Torej, če ste pripravljeni sprejeti pogoste "goste" v obliki fizičnih napak, lahko zdaj prenesete in namestite Goat Simulator!

Octodad: Dadliest Catch

Zgodba o hobotnici v obleki, ki je poleg tega tudi ljubeč mož in oče, je do neke mere tudi simulator živali, z večjo družbeno odgovornostjo. Glavni junak skuša biti navadna oseba in voditi normalno družinsko življenje. Obstaja samo en plašč - junak je pravzaprav velik oktalni. Seveda pa se v vlogi navadnega družinskega človeka ne izkaže dobro. In vse ne bi bilo tako slabo, če ne dolgo, slabo nadzorovanih lovk. Očeta-hobotnica se po krivici svojih "rok" pogosto izkaže za talca nerodnih, a hkrati zabavnih situacij.

"Tokyo Jungle"

Odločili smo se, da bomo to igro vključili v naš najboljši simulator živali na računalniku, kljub dejstvu, da je bila njegova izdaja na konzolah PlayStation. Zgodba o Tokyo Jungle pripoveduje o neuspešnem znanstvenem poskusu, ki je povzročil nastanek množice nenadzorovanih živali na ulicah Tokia. Na začetku igre preide le en junak - to je majhen pomeranski špic. Malo kasneje bomo odprli še druge znake, med katerimi lahko preprosto poberemo žival po vaših željah, pa naj bo to mačka, velik pes, koza, volk, medved ali celo lev.
Ne glede na zver, v igri Tokyo Jungle vse deluje na principu osnovnih nagonov. Igralec bo moral iskati levoljudje jedo, lovijo, določajo meje svojega ozemlja in ustvarjajo družino s samicami drugih živali. Po pojavu potomcev se igra začne za otroke.

Maneater

In zapre trenutni seznam simulatorjev živali na osebnem računalniku, ki prihajajo s projektom morskega morskega psa. Trenutno je igra v procesu razvoja in njena izdaja se pričakuje v letošnjem letu. Iz uradnega sinopsisa lahko ugotovimo, da se ukrepi simulatorja odvijajo v Mehiškem zalivu, kjer živijo glavne junakinje - osamljeni in nevarni morski pes. Igra bo imela neskončen in popolnoma odprt svet z veliko hrane. Igranje za morskega psa, lahko lov za vse, kar želite, in hkrati razvijati fizično. Poleg tega igra obljublja, da bo odražala ploskve konfrontacijo med morskim psom in ribičem, ubil njeno mamo. Še bolj zanimive podrobnosti o Maneaterju lahko najdete tako, da se naročite na projektni račun v Steamu.

Dostop do iger in pravila za njihovo namestitev

Skoraj vse zgoraj navedene igre, razen simulatorja Tokyo Jungle, je mogoče prenesti in namestiti v računalnik. Izvorne datoteke za prenos so brezplačno distribuirane preko torrenta ali na plačljivi osnovi prek igralnih platform, na primer prek Steama.
Kar se tiče namestitve, je vse zelo enostavno. Če je bila igra prenesena iz torrentov, so običajno namestitvene datoteke opremljene z navodili za namestitev. Izvedite vse potrebne ukrepe in uživajte v rezultatu! Če je bila igra kupljena v kateri koli uradni trgovini (razen "Stream"), bomo dobilivklopni ključ. Po tem, da je dovolj, da aktivirate ključ v Steam, in sam program bo začel namestitev. Igraj!

Sorodne publikacije