Kako ponastaviti SMS na telefon: navodila

Obstajajo primeri, ko mobilni uporabniki na nek način uspe izbrisati pomembna sporočila, vendar imajo nekaj možnosti za orodja, ki lahko pomagajo priklicati ta izbrisana sporočila. Zato bomo podrobno razpravljali o tem, kako ponastaviti SMS na vašem telefonu.

Obnova sporočil SMS na iPhoneu

SMS je težko ponastaviti na iPhone, vendar je to mogoče. Ena od glavnih pomanjkljivosti je, da bodo vse shranjene informacije iz telefona izginile. Na podlagi tega je zaželeno obnoviti najpomembnejše informacije.


Kako obnoviti izbrisane SMS-e na telefonu, še posebej na iPhone-u? Obstaja le nekaj načinov za to. Obe metodi zahtevata trajno delovanje pripomočka, kar pomeni, da ne odklopite ali odstranite iz USB računalnika in seveda spremljate stroške telefona.

Prvi način za obnovitev sporočil SMS na iPhoneu

Temelji na varnostnem kopiranju podatkov z iTunes. Ta tehnika se bo razširila na tiste, ki so ustvarili kopijo vseh informacij na mobilni napravi v iTunes-u, ker so potrebna pogovorna okna shranjena v tej kopiji. Najprej morate odpreti iTunes na osebnem računalniku in klikniti na: edit-settings-devices, spraviti palico na ipod, iphone in ipads od sončenja samodejno. Ta dejanja bodo izklopila samodejno sinhronizacijo iPhone in računalnika. Če tega ne storite, lahko pride do težav pri izterjavi.


Nato morate povezati iphone z računalnikom preko USB kabla in začeti obnoviti shranjeno kopijo. V odprti aplikaciji iTunes izberite Datoteka inKliknite na napravo. Po tem, pritisnite takoj obnoviti iz nazaj gor. Če uporabljate iTunes 10.7 ali novejšo različico, morate pripomoček z desno miškino tipko klikniti in v zavihkih nadzorne plošče izbrati obnovitev. Počakamo, da program prenese shranjene informacije na iPhone. Potem se bo mobilna naprava vrnila v svoje prejšnje stanje, celoten seznam SMS na vašem telefonu se bo nadaljeval.

Drugi način za ponastavitev SMS na iPhone z iCloud

Pri tej metodi morate ustvariti tudi kopijo vseh datotek telefona, da to storite preko iCloud-a. Vnaprej pripravite Apple ID in geslo.
Najprej morate izbrisati vse informacije iz pripomočka. To storite na naslednji način: 1) Pojdite v meni nastavitev. 2) Pritisnite splošno in nadaljujte s ponastavitvijo in brisanjem vse vsebine in nastavitev. Zdaj se podatki izbrišejo in namesto njih se bo povečalo prejšnje stanje. Tudi datoteke, ki so nastale po izdelavi kopije, popolnoma izginejo. Nato pritisnite obnovitev iz icloud varnostne kopije. Če želite izvesti to dejanje, vas bo program pozval, da vnesete Apple ID in geslo. Ko pridejo, pričakujemo povrnitev. Nato se bo iPhone ponovno zagnal, obnovil račun in nastavitve in nato kopiral podatke.

Obnovitev SMS sporočil na Android

V telefonu (Android) je program za obnovitev sporočil SMS, ki se imenuje Backup to Gmail. Ta aplikacija samodejno shrani sporočila v račun Gmail. Vse kar morate storiti je e-pošta, ustvarite jo v 5 minutah. Nato morate prenesti aplikacije v telefon in se prijaviti v svoj račun. Izbrati morate funkcijo obnavljanja - in to je vse. Vsi odhodni in dohodni SMS bodo na telefonuShrani v Gmail v mapo SMS.


Obnovitev SMS sporočil na telefonu z operacijskim sistemom Windows

Kako obnoviti izbrisana sporočila SMS na telefonu z operacijskim sistemom Windows? To storite tako, da naredite varnostno kopijo podatkov v telefonu, tj. Kopije. Tudi tovarniške nastavitve lahko ponastavite. Če želite to narediti, kliknite »Nastavitve« - »Informacije o napravi« - »Ponastavi«. Nato naprava po ponastavitvi predlaga ponavljanje nastavitev mobilne naprave. Strinjati se morate in se prijavite v Microsoftov račun. Nato morate klikniti na obnovitev in počakati na prenos. Ko je prenos končan, morate vnesti geslo. Pripravljen
Poleg tega Windows ponuja samodejno shranjevanje sporočil SMS v oblaku, vendar se po brisanju sporočila iz mobilne naprave samodejno izbriše iz »oblaka«. Ta vrsta funkcije je uporabna pri nakupu novega pametnega telefona. "Cloud" vam omogoča prenos SMS iz starega telefona v novega.

Programi tretjih oseb za vračanje SMS v vaš telefon

Metode, kot je osveževanje sporočil SMS na telefonu, so primerne za vse telefonske platforme. Metoda bo delovala, če se telefon ne naloži in SIM-kartica ni bila spremenjena. Če želite obnoviti potrebo:
 • Naprava, ki je bila SMS.
 • Sim-kartica.
 • Čitalnik kartic za sim-kartico.
 • Posebna priloga. Njihova nastavitev, prenos potrebujete bolj primerno.
 • PC ali prenosni računalnik.
 • Če je SMS v zadnjem času izbrisan, ko vklopite čitalnik kartic s sim-kartico in s posebnim programom, lahkoOglejte si vsa sporočila SMS na zaslonu računalnika. Poleg tega obstaja veliko različnih aplikacij, ki obnovijo vse vrste podatkov, ne samo SMS.

  Restore SMS na iphone z uporabo Tenorshare

  Oglejmo si tenorshare iphone data recovery utility, ki obnavlja izbrisana sporočila SMS na iPhone. S to aplikacijo lahko tudi vrnete fotografije, videoposnetke itd. 1) Zaženite program in povežite iphone z računalnikom. 2) Pojdite v način obnovitve. Za to, kliknite na iPhone za deset sekund Power in domov. Po tem sprostimo gumb, vendar hkrati še vedno držimo Dom za deset sekund. Potem pritisnite "Start". 3) Vključite skeniranje. 4) Po končanem iskanju se prikaže okno z najdenimi datotekami. Na levi strani okna morate ustaviti izbiro Sporočilo, nato pa določiti SMS in klikniti Obnovi. Torej, problem, kako obnoviti SMS na telefonu, je hitro in enostavno rešljiv. Na koncu, zahvaljujoč posebnim programom, ki imajo funkcijo vračanja nenamerno izbrisanih sporočil, je vračanje v preteklost postalo veliko lažje.Tudi metode za obnovitev sporočil SMS, ki smo jih predstavili zgoraj, so resnično zelo učinkovite, sledijo pa lahko korak za korakom. Potrebno je samo biti previden, sporočila, ki vsebujejo pomembne podatke in informacije, pa je bolje shraniti ali jih zapisati v zvezek.

  Sorodne publikacije