Prenosni računalniki Acer Gaming: Konkurenčnost in moč

Acer je na svetovnem trgu že več kot 40 let. Je ena od vodilnih v proizvodnji računalnikov in elektronike. Poleg tega podjetje ustvarja odlične monitorje, komunikatorje, pogone, RAM-ove in seveda prenosnike.

Sorte

Kot veste, so prenosniki različni. Nekdo ima običajen model, ki je odličen za brskanje po spletu in delo z dokumenti. Obstajajo tudi bolj napredne naprave, ki lahko opravljajo težke naloge. Zdaj pa so najbolj priljubljeni igralniški prenosniki. Acer seveda ne "zadene zadaj". V zadnjih letih proizvaja močne igralne naprave, ki vključujejo konkurenco Asusa, Dell.Podjetje je ustvarilo več serij za igralce. Skoraj vsi Acer gaming prenosniki pripadajo liniji Predator. Tajvansko podjetje je v zadnjih nekaj letih izdalo več odličnih modelov, ki so postali vrhunska prodaja in osvojili srca igralcev.

Primitivna

Do začetka leta 2015 družba ni imela praktično nobenih modelov za igralce. Vsaka naprava, ki je imela nekatere zmogljive funkcije, se je običajno nanašala na večpredstavnostno napravo. Prvi je bil Acer V3 igralni prenosnik iz linije Aspire. Ta model je bil priljubljen leta 2013. Potem bi lahko to opombo varno imenovali najmočnejši v tajvanski družbi. Zanimivo je, da je v njem mobilna grafika NVIDIA. Posledično taki kazalniki niso igralni, vendar še vedno med vsemi takratnimi modeli, ta naprava presega svoje sovražnike s številom FPS v igri.
Knut ima17-palčni zaslon, ki je zelo prijeten za igralce. Navzven se ne razlikuje od običajnih naprav za delo in pisarno. Ima običajno tipkovnico brez "modric" za igralce. Znotraj je Intel Core i5-6200U. Grafika ustreza NVIDIA GeForce 940M. Video kartica ima 2 GB. RAM je 8 GB, kar je dober kazalnik za leto 2013. Čeprav je zdaj v igri laptops in 16 in 32 GB.


Acer Aspire V3 je bolj podoben poskusu ustvariti igralno napravo. Ker pred nekaj leti ni bilo tako močnih grafičnih kartic in procesorjev, je bil ta model morda podoben igri. Zdaj ta opomba ne bi pripravila zadnjih iger pri maksimalnih nastavitvah, čeprav je še vedno dobra multimedijska naprava.

Drugi poskus

Drugi poskus je bil Acer Aspire V17 Nitro igralni prenosnik. Kljub temu, da je ta model načeloma primeren za igre, je ta opomba formalno tudi daleč od klasične igralne naprave. Dejstvo je, da igralci igralnih naprav že dolgo na trg uvajajo več trendov, iz katerih je varno trditi, da imamo zabeležke za igralce. Ponavadi razvijejo sistem za krmiljenje tipk na tipkovnici, izdelajo posebno barvno shemo in poudarijo določene gumbe. Delujejo tudi na hladilni sistem. Acer Aspire V17 Nitro nima vseh teh čipov. Ponaša se samo z enobarvnimi pritiski na tipke. Čeprav je v njem ena lepa lastnost: ima dobro tehnologijo, ki očisti hladilnike sami.

Znano je tudi, dase razlikujejo po videzu in videzu igralnih prenosnih računalnikov. Dizajn Acer Aspire V17 Nitro je bil nevsiljiv, čeprav precej lep. Je lahek, čeprav je zaslon 173 cm in tanek. V njem je Intel Core i7-4710HQ, prisotnost katere načeloma nakazuje, da naprava povleče praktično vse sodobne igre. Grafika ustreza NVIDIA GeForce GTX 860M. To je dobra grafična kartica z 2 GB pomnilnika. Poleg tega je nameščen 1 TB nameščenega SSHD, veliko različnih modulov in buns, ki načeloma ne vplivajo na igro. Seveda je ta model težko poimenovati igro, vendar se je pokazalo, da je naprava zelo kakovostna in zmogljiva.

Predator

Toda v začetku leta 2016 je podjetje izdalo uspešnejšo zabavno igro. Na splošno je linija, ki vključuje igralne prenosnike Acer Predator, skupaj, izkazala za uspešno. In prijetno je, da prva palačinka ni bila glekevym. Leto kasneje pa Acer Aspire V17 Nitro seveda ni mogel tekmovati z novimi napravami. Toda z izdajo Acer Predator 15 je postalo jasno, da se je podjetje resno odločilo za igralne naprave. Prva stvar, ki je presenetljiva, je videz. Veliko število svetilk, izoliranih z drugimi barvami ključa, in emblem je osvetljen na zadnji strani. Tipkovnica z otoškim tipom ima digitalno enoto, čeprav je zaslon samo 156 palcev, vsi ključi se nahajajo povsem prosto in udobno. Poleg sledilne ploščice je gumb, ki ga onemogoči. Tako kot vsaka igralna naprava ima ta model zmogljiv hladilni sistem.
Prenosnik je opremljen s procesorjem Intel Core i7-6700HQ Skylake. V skladu z razporedom se naenkrat srečata dva adapterja: Intel HD Graphics 530 + NVIDIA GeForce GTX 970M.Video kartica ima 3 GB pomnilnika. RAM - 3 GB. V notranjosti je tudi ena vrsta SSD diska RANGE za 128 GB, kot tudi HDD 1 terabajt.

Izboljšave

Kot smo že omenili, so prenosni računalniki Acer na voljo v isti liniji Predator. Vsi so zelo priljubljeni in visoko kakovostni. Konec leta 2016 se je pojavil še en »plenilski« model, ki je postal boljši od prejšnjega. Prav tako je prejela tehnično posodobitev in je danes eden najboljših modelov ne le med prenosnimi računalniki tajvanske družbe, ampak tudi na trgu igralnih naprav.
Prenosni računalnik Acer Predator 17 X je postal nadgrajena različica Acer Predator 17. Zunaj so si podobni. Edina stvar - opazne spremembe v velikosti zaradi povečanega zaslona - 173 palcev. Obstaja tudi klasična otoška tipkovnica z osvetlitvijo ozadja in ločeno digitalno enoto. V notranjosti se izvaja procesor Intel Core i7-6820HK. V skladu z grafiko, ena od najnovejših grafičnih kartic na trgu, NVIDIA GeForce GTX 980, odgovarja, tukaj je dovolj RAM - 32 GB. Presenečena je s prisotnostjo 3 skladiščnih sistemov. Dva SSD-ja 256 GB in en HDD na 1 TB. Hitrost izmenjave informacij je zelo hitra.
V notranjosti so tudi trije hladilniki. Dva glavna sta urejena kot običajno, s klasično zasnovo - levo in desno od telesa. In tretji je mogoče najti le, ko pridete do notranjosti ohišja in dvignete matično ploščo. V tem modelu je hladilni sistem temeljito deloval, saj je v notranjosti nujno hladen zrak. Tega je težko reči o tem prenosnem računalniku, saj je med drugim popoln model,ki bo privlačna vsakemu igralcu zaradi svojega videza in zaradi tehničnih lastnosti.

Povzetek

Acer, čeprav na začetku enega od najnovejših del na igralnih napravah, je v nekaj letih dosegel, da je njegova naprava zdaj ena izmed najbolj priljubljenih na trgu. Predatorska linija se vsako leto izboljšuje z vsakim modelom. Razvijalci upoštevajo željo vsakega igralca, izboljšajo svoj izdelek in postanejo nesporni vodje.

Sorodne publikacije