Nissan-Center avto: povratne informacije lastnika

Po posodobitvi leta 2016 je Nissan Sentra postal še boljši z možnostjo turbo motorja in športno različico NISMO. V segmentu, ki se je hitro napolnil z novimi konkurenti, se je japonski proizvajalec odločil premagati prednosti avtomobila - udobno vožnjo, dostopno ceno in velik salon.

Pregled Nissanovega Sentre

Kompaktni model je tako širok, da ga EPA uvršča med srednje velika limuzina. Nissan-Center, po pregledih, presenetljivo učinkovito porabi gorivo - 81 l na 100 km vožnje v mestu in 62 l na avtocesti. Seveda pa tudi tekmeci, kot so Honda Civic, Toyota Corolla in Chevrolet Cruze, povečajo svojo velikost, učinkovitost in moč tako, da potrošnikom zagotovijo hrano za razmišljanje. Povratne informacije lastnikov Nissan-Centrov o slabostih modela vključujejo nizko moč standardnega 18-litrskega motorja, ki je slabši od vseh konkurenčnih avtomobilov v tem razredu. Toda to ne bi smelo motiti nikogar, ki se bolj zanima za porabo goriva, kot za moč. Vsaj tako dolgo, dokler ni potrebe po prehiteti ali po živahni cesti. V tem primeru je treba verzijo s turbopolnilom obravnavati resno.


Kaj je novega?

Leta 2017 je Sentra dobila nov 16-litrski turbopolnilni motor, ki je na voljo v dveh različicah: NISMO in SR Turbo. Obe modifikaciji sta opremljeni z izboljšanim vzmetenjem, zavorami in krmiljenjem, kot tudi z izbiro mehanskega 6-stopenjskega menjalnika ali edinstvenega CVT variatorja.

Prednosti in slabosti

Novi pohvalni center Nissan Centraprostorna notranjost, velika poraba goriva, prijetna vožnja in privlačna cena (17.855-28.000 USD). Avtomobil je opremljen s priročno navigacijo in napravami, visokotehnološkim varnostnim sistemom, odlično informacijsko in zabavno funkcionalnostjo ter tudi športnim športnim NISMO. Med slabostmi Nissan-Centra so lastniški pregledi, ki vključujejo nezadostno hitrost modifikacije brez turbopolnilnika, pomanjkanje variant s petimi vrati in živahnejše barvne rešitve.

Zmogljivost

Sentra S, SR, SV in SL so opremljeni z 18-litrskim 4-valjnim motorjem s kapaciteto 124 litrov. z in vrtilni navor 170 Nm. Za isto lahko Toyota Corolla z enakim številom valjev in litras, vendar skoraj vse elektrarne v tem razredu zagotavljajo večjo zmogljivost. Vendar pa je po ocenah "Nissan-Center" s prometom dober, saj tehta le 1270 kg. V modifikaciji NISMO in SR Turbo so ponudili 16-litrski 4-valjni motor s turbopolnilnikom zmogljivosti 188 litrov. z in 240 Nm navora. Razen osnovnega modela S, ki je opremljen s 6-stopenjskim menjalnikom, vse druge variante z 18 litrskim motorjem uporabljajo avtomatski variator CVT. NISMO in SR Turbo sta opremljena tudi s 6-stopenjskim menjalnikom in nudita možnost edinstvenega CVT prenosa z ročnim preklopom.
Energetska učinkovitost
Modeli SL, SV in SR iz centrov CVT Nissana so visoko ocenjeni s strani lastnikov - 81 l na 100 km v mestu in 64 l na avtocesti. S 6-stopenjskim ročnim menjalnikom porabi 87 litrov na vsakih 100 km vožnje v pogostih postankih in 67 litrov naavtocestah Spremembe s turbopolnilnikom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom vsakih 100 km porabijo 9 litrov v mestu in 74 litrov zunaj. Po ocenah variator "Nissan-Centrs" te številke poveča na 87 oziroma 71 litrov.

Standardna funkcionalnost

Leta 2017 je Sentra na voljo v 6 različicah: S, SR, SV, SR Turbo, SL in NISMO. Samo S, NISMO in SR Turbo nudijo mehanski prenos, vsi ostali uporabljajo CVT. Osnovni model je opremljen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, 16-palčnimi jeklenimi kolesi s plastičnimi pokrovi, LED žarometi in zadnjimi pozicijskimi lučmi, električnimi okni in ključavnicami, klimatsko napravo, drsnim teleskopskim volanom, Bluetoothom, tempomatom, voznikovim sedežem in avdio sistemom. z 4 zvočniki, USB vrata in pomožnim zvočnim priključkom.
Sentra SV ima 6 zvočnikov in zaslon na dotik, osvetljen z multimedijskimi kontrolami na volanu, inteligentno tipko za pritisk, 5-palčni informacijski zaslon, zadnjo kamero, Siri Eyes Free, NissanConnect, varnostni sistem in izboljšano obdelavo tkanin. 22)
SR ponuja edinstvena 17-palčna lita platišča, bolj agresivna zasnova spredaj in zadaj, stranska okna, zadnji spojler, meglenke, LED žarometi, kratki žarometi, zadnje kolutne zavore, kromirani izpušni kolektor Oh, ogrevani prednji sedeži in stranska ogledala, kot tudi edinstveno športno oblazinjenje. SR Turbo temelji na modelu SR z bolj togimi vzmeti in amortizerji, modificiranimielektronske nastavitve krmiljenja in izboljšane zavore. Pokrov električnega pogona je standard. SL je opremljen s 17-palčnimi aluminijastimi platišči, avtomobilskimi žarometi, ogrevanimi zunanjimi ogledali z vgrajenimi LED-signali, daljinskim upravljalnikom s potisnimi gumbi, usnjenim volanom in prestavno ročico, 6-sedežni voznikov sedež z ledveno oporo, ogrevani sprednji sedeži, usnjeni sedeži , 2-conski avtomatski klimatski nadzor, 58-palčni barvni zaslon na dotik s satelitskim radijem in možnost povezovanja prek USB in Bluetooth. Standard je sistem za nadzor slepih slep, prerazporeditev signalizacije in NissanConnect z navigacijskimi in mobilnimi aplikacijami.
NISMO se ponaša z edinstveno zunanjo zasnovo in notranjimi elementi, 16-litrskim turbopolnilnikom, togo karoserijo, posodobljenimi zavorami in obešalnim nosilcem ter 18-palčnimi aluminijastimi kolesi z 10 kraki in ponuja tudi več opcijskih paketov. Tehnologija vključuje inteligentni tempomat, pospešeno zaviranje v sili, električno strešno okno, akustiko Bose in NissanConnect, ki vključuje vse te navigacijske sisteme, 6-sedežni voznikov sedež s spodnjim naslonom na hrbtu, usnjene sedeže, NissanConnect s skakalcem vanje in mobilne aplikacije, barvni zaslon na dotik 58 "zaslon, slepe sistem spremljanja in opozarjanja zadnjega prečnega prometa.

Varnost

Nissan Sentra prihaja z ABS, uporablja sprednje diske in zadajbobni Bobnaste zavore so cenejše in enostavnejše za vožnjo, zato so tipične za osebne avtomobile vstopne ravni. Če je mogoče, bi morali izbrati zanesljivejšo različico Nissanovih centrov. Ocene priporočajo, da bodite pozorni na dejstvo, da so modifikacije S in SV izključno na zadnji bobni, SR, SL in NISMO pa so opremljene z diski. Vsaka Sentra je opremljena s 6-vratnimi zračnimi blazinami, sprednjo, sprednjo in polno dolžino stranske zavese. Nacionalna uprava za varnost v cestnem prometu Združenih držav Amerike je model leta 2017 ocenila s 4 zvezdicami od petih. Zavarovalni zavod za varnost v cestnem prometu je dal splošno dobro oceno, vključno z najboljšim rezultatom za izogibanje trčenjem in ublažitev posledic trčenja, ter Sentro sestavil seznam najboljših varnostnih vozil.

Za volanom

Za razliko od nekaterih konkurentov, SL-verzija Nissanovih centrov, po mnenju lastnikov, na poti ne želi biti športna ali agresivna. Tudi čilsko obdelan SR je v bistvu enak. Nissan zagotavlja udobno bivanje in relativno tiho, udobno vožnjo. Sistem upravljanja zagotavlja izredne manevrske sposobnosti, model pa je več kot zasnovan tako, da vse postavi in ​​pozabi. Avto je primeren za tiste, ki iščejo cenovno ugodno limuzino, ki se lahko spopade z dnevnimi potovanji za delo z minimalnim naporom. Vendar so modeli z turbopolnilnikom SR in NISMO bolj zanimivi. Po mnenju lastnikov "Nissan-Centrs", 188 k. dodajte lep impulz pri prehitevanju. Izboljšano vzmetenje vpliva na strmov ovinkih, kar daje avtomobilu izjemno športnost, ki spominja na staro Sentro SE-R. Debelejše steklo omejuje hrup v potniški kabini na dostojnem nivoju, in tudi pri bolj togih vzmetih in blažilcih je potovanje SR Turbo udobno na večini cestnih površin.

Sorodne publikacije