"QS3 CAR": pozitivna in negativna povratna informacija

DVR, kot je "CARS QS3", je sestavni del sodobnega avtomobila. Njegova prisotnost je prav tako pomembna kot volan, pedali ali sedeži. Zakaj je obstajala takšna potreba po takšnih izdelkih, poglejmo članek.

Zakaj so potrebni?

Število voznikov se vsako leto poveča. Vendar pa se število parkirnih mest, avtocest in prometnih vozlišč ne povečuje z enako hitrostjo. To povzroča pogoste prometne zastoje, več ur prometnih zastojev in nesreč. Potreba po zaščiti pravic in dokazovanju njihove nedolžnosti je privedla do nastanka nove množične kulture - videonadzora. Mnogi vozniki so dobili DVRs "QAR3 QS3", da se določi podrobnosti o prometni nesreči na najmanjše podrobnosti.

O napravi

Vidni kot kamere je 140 °, na voljo je način fotografiranja. Datoteke so shranjene v formatu MOV, vsakih 2,5 in 10 minut, odvisno od nastavitev. V skladu z navodilom "QS3 CAR" snema videoposnetke z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik pri hitrosti 30 sličic na sekundo in 1280x720 pri 60 sličicah na sekundo. Vgrajen je G-senzor, GPS modul in zaznavalo gibanja. Videoposnetek se prekriva z datumom in časovnim žigom v vrstici podnapisov. Oblika ima zvočnik in mikrofon z možnostjo izklopa. Napajanje se izvaja tako iz vžigalnika kot tudi iz akumulatorske baterije. Zaslon 27 "omogoča predvajanje posnetega gradiva neposredno na napravi in ​​uporabo menija. Pomnilnik izdelka je 1024 MB,prihaja z 32 GB microSD kartico.


Pozitivne povratne informacije

Glede na pripombe potrošnikov se je naprava na cestah zelo dobro izkazala. Kot priročen in prijazen vmesnik "QS3 CAR", prisotnost filtra za zaščito pred soncem. Pri predvajanju posnetih materialov je gladek prehod iz ene datoteke v drugo brez ostrih skokov. Opozoriti je treba, da je slika zelo kakovostna, GPS deluje, sam pripomoček je kompakten. Nevsiljiv z ulice.

Negativne povratne informacije

V pregledih, ki zagotavljajo dober ugled, se primer ne konča: obstajajo negativni dokazi. Ni všeč sesalna skodelica, skozi katero se naprava pritrdi na steklo - zaradi toplote se suši in pade. Če pustite senzor gibanja vklopljen ponoči, bo baterija dovolj za približno eno uro dela - pomemben minus, ki zmanjšuje uporabo funkcije na nič. Opozoriti je treba, da ko izklopite zaslon "QS3 CAR", zamrzne. Pomaga le pri ročni ponastavitvi. Opozoriti je treba tudi, da se številke lahko opazijo le na razdalji 3-5 metrov.

Sodba

Če povzamemo, je treba opozoriti, da je DVR vsekakor dobro. Masa pozitivnih pripomb na pričanje. Pogosto pride do nezadovoljstva s prilogo. Toda takšne enote. Na splošno se je linija izdelkov te družbe izkazala izključno na pozitivni strani, zato vozniki pogosto odhajajo v trgovino samo za ta izdelek. "CARS QS3" se na splošno obravnava kot standard serije "karkush", saj ima največje povpraševanje v primerjavi z drugimipredstavniki blagovne znamke. V vsakem primeru, preden izberete pripomoček je treba obravnavati odgovorno, da ne bi kupili niz nepotrebnih možnosti.

Sorodne publikacije