Prenosni računalniki Dell: pregledi najboljših modelov

Če danes kupujete prenosni računalnik, imate na voljo veliko možnosti, pa naj bo to prenosni računalnik, ultrabook. Včasih je lažje zožiti možnosti iskanja glede na to, kaj bolje veste. In če ste seznanjeni z prenosnimi računalniki Dell, pregledi na njih popolnoma kažejo, kako zanesljive so naprave tega podjetja.

Ne glede na to, ali uporabljate zmogljiv prenosnik za široko paleto nalog pri delu ali ga vklopite za zabavo doma ali na poti, boste pod blagovno znamko Dell lahko izbrali ustrezen model.

Kje boste uporabljali prenosni računalnik?

Za uporabo doma ali za usposabljanje linija Dell Inspiron ponuja naprave drugačne cenovne kategorije. Ne glede na to, ali urejate fotografije ali upravljate svoje finance doma, je na voljo veliko možnosti. Če želite, da je naprava cenejša za preproste naloge in internetne obiske, si oglejte Chromebook podjetja Dell, ki ima osnovne funkcije v nizkocenovnih paketih. Ta možnost je odlična tudi za otroke in študente. Na splošno je cena prenosnih računalnikov Dell zelo različna.


Če je igra bolj prilagojena vašemu slogu, prenehajte z izbiro Dell Alienware. Zmogljive funkcije te naprave so kombinirane z vrhunskim dizajnom, zaradi česar je linija Alienware odličen ugled med igralci. Na koncu je paleta Dell Locator odlične priložnosti za delo, saj ponuja tanke in lahke, a zmogljive prenosne računalnike. V razporeditvi LatitudeObstajajo tudi močni modeli za uporabo v ekstremnih pogojih. Obstaja veliko zanesljivih prenosnih računalnikov Dell, ki so zelo pozitivne ocene. Po ocenah potrošnikov se blagovne znamke te blagovne znamke zelo razlikujejo. Spodaj je nekaj kratkih pregledov zvezkov v več kategorijah.

Dell Vostro 15-5568

Serija Vostro je pri razvoju napredovala in postala danes model prenosnih računalnikov Dell, namenjenih strokovnjakom in podjetjem. Najnovejši Vostro 15 je še vedno impresiven, saj je naprava tanek in lahek, vendar ostaja močan.

Prenosni računalnik je zelo robusten, saj je v glavnem sestavljen iz aluminijastih delov s polirano površino. Uporabniki imajo na svoji notranji strani izbiro barv, in sicer zlato in srebro. Dimenzije so 192x380x2525 mm in tehtajo le 198 kg. Njegova cena je približno 40 tisoč rubljev. Za pripomoček v kategoriji 15-palčnih zaslonov ta teža ni tako slaba, čeprav je lahko manjša. Pristanišča so na priročnem mestu na obeh straneh, tako da je hrbtna stran urejena in čista.

Specifikacije

V smislu zmogljivosti je prenosni računalnik Dell Vostro 15-5568 opremljen z procesorjem Intel Core i7-7500U Kaby-Lake in ga je mogoče priključiti na grafični procesor NVIDIA M940MX. Ta zanimiva kombinacija naredi Vostro multimedijsko napravo. Zagon zahtevane programske opreme in večopravilnost pri tem procesorju ni problem. Pravzaprav bo celo vodil igre pri srednjih in nizkih nastavitvah, če je takopotrebno. Njegov 156-palčni zaslon v razmerju 16: 9 in ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik sta izjemno privlačna. Šarnir omogoča zasuku zaslona za 180 stopinj. Standardna nastavitev RAM-a je 8 GB DDR4 (mogoče razširiti na 32 GB), pomnilnik pa je na voljo na 256 GB SSD. Omrežno povezavo podpirajo Wireless-AC 3165 in Bluetooth 4.1. Vendar pa povratne informacije uporabnikov kažejo, da je kakovost zvoka prenosnika Dell Vostro 15-5568 precej slaba zaradi zvočnikov, ki se nahajajo na neuspešni lokaciji. Za ta pripomoček je na voljo veliko možnosti povezovanja, saj ima vsa potrebna vrata za vhod in izhod.
Priložena tipkovnica je odporna na poškodbe zaradi vode in ima osvetlitev ozadja za uporabo v slabih svetlobnih pogojih. Deways prihajajo z vnaprej nameščenim Windows Pro 10.

Dell Precision 155000 (5510)

Dell Precision 155000 Series (5510) je dobro delujoča prenosna naprava, ustvarjena z napredno tehnologijo z uporabo visoko kakovostnih materialov. Cena prenosnega računalnika Dell Precision 155000 je 75 tisoč rubljev. Pripomoček je izdan z lepim kovinskim ohišjem in tipkovnico iz ogljikovih vlaken. Edinstvenost modela je poudarjena z briljantnim zaslonom na dotik 4K, ki je eden najsvetlejših in najbolj impresivnih zaslonov na sodobnih prenosnikih. Naprava ima USB-C vrata s Thunderbolt 3 in je hitra, zaradi česar je odlična pomoč za strokovnjake, ki potrebujejo intenzivno delo.

156-palčni zaslon na dotik s 4-kratno ultra visoko ločljivostjosposobnost (UHD) je ena najboljših. Obstaja 512 GB trdega diska za shranjevanje podatkov.

Povezave in omrežja

Pregledi prenosnega računalnika Dell Precision 155000 ugotavljajo, da ima naprava veliko možnosti povezovanja. Naprava vsebuje vrata USB-C z Thunderbolt 3 USB 3.0 HDMI, slušalke in priključek za napajanje na levi. Na desni je čitalnik kartic SD, druga varnostna reža USB 3.0 Kensington in gumb za stanje baterije s svetlobnimi indikatorji. Kot pri večini naprav - konkurentov, je baterija tesna in ni odstranljiva. Prenosnik ima Bluetooth 4.1 NFC in dvojni band 80211 ac Wi-Fi za brezžično komunikacijo. Mnenja tudi pozitivno kažejo, da ima naprava številne vnaprej nameščene programske opreme (ISV), ki zagotavljajo združljivost s številnimi aplikacijami.

Dell Inspiron 113000 Series (3162)

Prenosni računalniki Dell nimajo vedno velike vrednosti. Inspiron 11 (3162) od Dell vreden 11 tisoč rubljev - zelo ugoden pripomoček. Če ne iščete veliko redundance, ampak želite kupiti ultraportable napravo, ki je sposobna opravljati osnovne naloge in ki jo je z njo lahko nositi, je dobra izbira. Za manj kot 200 $ dobite 64-bitni operacijski sistem Windows 10 preprost, vendar trdno fizično montažo, dolgo življenjsko dobo baterije in dovolj hitre podatke za delo.
Verjetno boste morali kupiti kartico SD, če potrebujete več prostora za shranjevanje: v tej napravi je na voljo samo 32 GB flash pomnilnika eMMC. Povezljivost z napravami drugih proizvajalcev je osnovna, vendar znovaVendar pa ne morete pričakovati, da bo celoten nabor funkcij tako poceni. Na levi strani prenosnika so vrata HDMI, reže USB 2.0 in kartice microSD. Na desni je vtičnica USB 2.0 za slušalke in varnostna reža. Kratek pregled Dell 3162 laptop lahko dopolni z dejstvom, da ima dvojni band 80211 ac Wi-Fi in Bluetooth, ki so odlične značilnosti v tem cenovnem razredu.

Dell XPS 13 Touch Rose Gold Edition

S svojo zmogljivo strojno opremo, zaslonom visoke ločljivosti in priključki USB 3.0 in USB-C je Rose Gold Edition najboljši ultraportable laptop za napredne uporabnike. Lahko kupite napravo za 49 tisoč rubljev. Značilnosti prenosnega računalnika Dell Rose Gold Edition so naslednje. Dobite enaka vrata kot drugi najnovejši modeli XPS 13 Touch, vključno s priključkom za slušalke, USB 3.0 in USB-C /Thunderbolt 3 na levi, ter bralnik kartic SD in drugo priključek USB 3.0 na desni. Obstaja tudi tradicionalni priključek za napajalnik. IPS zaslon z 3200 x 1800 je dovolj svetel in ima lepo barvno ravnovesje. Tehnologija indij-galijev-cinkov oksid (IGZO) izboljša natančnost in barvo barve ter pomaga ohranjati dosledne podrobnosti pri višji ločljivosti. To je sorazmerno svetel zaslon (400-nit), ki lahko dobro prikazuje dobro besedilo in animirano grafiko. Glede na preglede prenosnega računalnika Dell tega modela je vsaka slika na zaslonu videti kontrastna in nasičena.

Zmogljivost pomnilnika

8 GB pomnilnika RAM in 256 GB pomnilnika sta enaka tistim, ki ste jih prejeli v prejšnji različici naprave. To vam daje dovolj RAM-ahkrati odpreti več aplikacij, pa tudi več deset oken brskalnika (vključno s predvajanjem glasbe in videa) ter dovolj prostora za shranjevanje večine aplikacij in podatkov, ki jih boste uporabljali vsak dan. Čeprav lahko po nakupu nadgradite SSD, je pomnilnik predpomnjen na matično ploščo. V zvezi s tem povratne informacije uporabnikov kažejo, da je bolj primerno izbrati količino pomnilnika ob inicializaciji za nakup.

Sorodne publikacije