Post Fallout 4. Kje najti ožičenje v Fallout 4?

Življenje v post-jedrski nesreči je težavno in igralci Fallouta 4 se pogosto soočajo s pomanjkanjem enega ali drugega materiala, potrebnega za ustvarjanje koristnih stvari. Eden od teh elementov je ožičenje. Fallout 4 ponuja svojim oboževalcem veliko načinov, kako najti ta uporaben izdelek. Vse metode iskanja boste našli v tem priročniku.

Zakaj potrebujem knjiženje?

Fallout 4 je igra, v kateri morate ustvariti veliko energijsko zanimivih predmetov, kot so turreti in živilski izdelki za naselja. Tudi ožičenje je potrebno za skoraj vse električne naprave. Poleg tega je brez tega uporabnega materiala nemogoče popraviti in spremeniti nekatere elemente močnostnih oklepov. Zato se pripravite na dejstvo, da pogosto potrebujete objavo. Fallout 4 je bogat na mestih, kjer lahko dobite ta dragocen predmet, in spoznali boste vse načine ekstrakcije.


Kje lahko najdete ožičenje v Fallout 4?

Najlažji način za pridobitev tega materiala je nakup od trgovcev. Kupite ta artikel v serijah od 25 do 50 kosov, lahko iz takih znakov, kot so:
 • Daisy - prodajalec kreten na lokaciji "Soseska".
 • Alex Combs, ki ga je mogoče najti v azilu 81.
 • Carl Uhrna je potujoči trgovec iz inštituta.
 • Tehnik je torej - prodajalec "Podzemki".
 • Proctor Tigan je "dopolnjen" znak.
 • Poleg tega lahko ta izdelek včasih najdete pri vseh potujočih trgovcih. Torej, ne bodite leni, da pogled na vse ponudbe, ki jih prodajalci.

  Razčlenitevkreten

  Seveda, cena takega nakupa bo precej visoka, in boste morali plačati veliko pokrovov za serijo blaga. Je veliko ceneje in bolj donosno kupiti ali najti smeti, ki vsebujejo tako dragocen predmet kot ožičenje. Fallout 4 vam omogoča, da dobite ta material z izboljšanim vodnikom za kartiranje, ploščicami, ventilatorjem, telefonom in katerokoli drugo staro elektroniko.
  Poleg tega se lahko ta material pridobi s predelavo luči, ki so v vsakem naselju presežni. Istočasno lahko z vsakim kosom skakalca dobite dve žici. Da bi dobili ta predmet, boste morali iti v katero koli naselje, ki je prijazno do vas, in uporabite panel za upravljanje zavetišča, da razstavite nesmisel v komponente. Kako to storiti? Ko pridete v delavnico, odprite meni s tipko "V". Nato izberite smeti in jih prenesite v inventar s "T". Po tem, igra samodejno izbriše vse stvari v komponente in jih doda v vaš nahrbtnik. Zato ne boste nikoli občutili pomanjkanja tega materiala.


  Uporaba goljufij

  Seveda takšna metoda pridobivanja materialov ni posebej dobrodošla med igralci, ki radi igrajo pošteno igro. Če pa se ne želite ukvarjati z iskanjem ali iskanjem celotnega okrožja, vendar niste našli dragocenega elementa, lahko uporabite ukazne ukazne mize igre Fallout 4. Goljufije za razglednice vam omogočajo, da v svoj nahrbtnik takoj dodate neskončno število materialov vključno z ožičenjem.
  Če želite to narediti, pojdite na konzolo tako, da jo odprete s tipko "~". Naprejmorate predpisati naslednji ukaz: player.additem F N, kjer je F koda subjekta, in N številka. Koda za objavo je 0006907b. Po tem bo v vašem inventarju prikazan ves vaš naročeni material.

  Sorodne publikacije