In Age of Empires 3 - kode in zaplet

Pred nekaj leti se je na svetlobi pojavil drugi del znane igre Age of Emperies. Danes smo se odločili govoriti o tretjem delu tega kultnega projekta. Trenutno obstajajo tudi kode za igro Age of Empires 3. Uporabljajo se lahko v primeru težkih situacij.

Slog

Torej, najprej preučimo samo igro in nato govorimo o tem, kako uporabiti kode Age of Empires 3. Po prvem zagonu aplikacije boste zagotovo presenečeni nad menijem. Pokrajina bo odprta v animiranem slogu.

Usposabljanje

Kako uporabljati Age of Empires 3 goljufije, kode in druge vrste pravil, ki jih mimo, lahko izvedete malo kasneje, vendar je za začetek priporočljivo, da se približate samemu procesu igre. Razvijalci niso bili leni in ponudili res kakovostno usposabljanje za začetnike. S tem, ko boste sledili tej učni poti, se boste lahko veliko naučili o projektu, predvsem pa se dotika mnogih vidikov, od upravljanja kamere do gradnje različnih zgradb in struktur, ki jih imate veliko za ustvarjanje. Seveda, če ste igrali prejšnje različice projekta, potem najverjetneje ne boste morali študirati, vendar še vedno priporočamo, da ga spoznate.

Vadba

V Age of Empires lahko uporabite 3 kode, ne da bi povzročili konzolo. Zdaj je vredno razmisliti, katere značilnosti so prisotne v tej igri. Age of Empires 3 kode se lahko uporabljajo tako v načinu boja kot tudi v podjetju. Vse je odvisno od možnosti, ki jo želite igratiuporabnika Če igrate brez kod in želite preizkusiti svojo zgodbo, vam priporočamo, da si ogledate te videoposnetke. V tem primeru bo zgodba zate postala še bolj zanimiva. Seveda je v projektu vsaka nova misija popolnoma edinstvena in bolj ko greš, težje bo postati naloga. Seveda mnogi uporabljajo kodo Age of Empires 3, saj se nekatere misije morda zdijo samo neprehodne, toda z uporabo posebnih goljufij lahko premagate vse ovire.

Poglejmo primere. Da bi dobili 10.000 enot izkušenj, uvajamo novo & amp; orion 10.000 obrokov nam bo dalo kombinacijo srednje redkih. Pri vnosu kode dobimo 10.000 dnevnikov. 10.000 kovancev mi daje kombinacijo. Za 10.000 virov v "azijski dinastiji" lahko dobite kodo veliko ljubezni. Hitro gradnjo in usposabljanje zagotavlja kombinacija hitrost vedno zmaga. Takojšnjo zmago v skripti kampanje je mogoče dobiti z uporabo kode, saj je to pretežko. Da bi prišli do Georga Hrushingtona Kje je ta sekira? Ya moraš narediti s tem, kar boš dobil, nam bo dal ogromen močan top, ki bo poganjal povodnega konja. Kombinacija Tuck Tuck Tuck povzroči rdečo pošast tovornjak, ki pritisne vse, kar je v vrsti. Če vnesete kodo, je nedavna študija pokazala, da je 100% živali, ki jih je mogoče oskrbeti, debelih, krave in ovce takoj postanejo bolj neprijetne. Če želite takoj raziskati zemljevid, vnesite x.

Za vstop v goljufijo še naprej igramo. Ni vam treba ustaviti. Kliknite na "Enter". Določite kodo. Ponovno pritisnite "Enter". Nadaljuj z igranjem.

Skrivnosti

Sami si lahko zagotovite zahtevano količinorazličnih virov. V ta namen uporabimo urejevalnik besedila in ga odpremo s datoteko proto.xml. Nahaja se v podatkovni mapi naše igre. Počistite atribut »samo za branje«. Smo našli v besedilu fraze CrateOf. Nanaša se na parameter InitialResourceCount. Določa potrebne kazalnike za hrano, kovanec, les.

Sorodne publikacije