Kako narediti trdo res iPhone: Dva dokazana načina

Prej ali pozneje bo iPhone okrašen: očistite ga iz različnih datotek, nepravilnih nastavitev itd. V tem primeru vam pomaga v primeru trde ponastavitve iphone. Lahko je narejen drugače, vendar pogosto zelo funkcionalno za sam telefon. Nekateri uporabniki uporabljajo iTunes. V tem članku bomo razpravljali o obeh smereh.

Kako narediti iphone težko ponastaviti?

V razdelku "Nastavitve" v telefonu je še en razdelek, imenovan "Ponastavitev". Priporočljivo je, da ga uporabite v več primerih:
 • Ko se v telefonu pojavi nov lastnik.
 • Po poskusih s prilogami. Včasih so različni programi tako zamašeni s sistemom, da začne teči počasi.
 • Ko se operacijski sistem zruši. Čeprav je to redko.
 • Pojdimo naravnost v postopek trdih rešitev. Najprej vas opomnimo, da bomo po ponastavitvi nujno potrebovali dostop do interneta prek Wi-Fi. Potrebujete tudi veliko moč baterije. Če se ne zaračuna 100%, je pametno napolniti pametni telefon.


  Torej, pojdite na "Nastavitve", izberite "Osnovni" element, nato pa pojdite na razdelek "Ponastavitev". Obstajajo naslednje možnosti za praznjenje:
 • Vse nastavitve.
 • Stiki in nastavitve.
 • Parametri omrežja.
 • Slovar tipkovnice.
 • Opozorilo o geostaciji.
 • Prva možnost je, da naredite iphone resnično ponastavitev s klikom na gumb "Ponastavi vse nastavitve". V tem primeru se informacije v telefonu ne bodo izgubile.Ko kliknete gumb, se prikaže opozorilo, da se vse medijske datoteke ne bodo izognile, čeprav bodo nastavitve ponastavljene. Iphone trdi reset traja približno eno minuto, in vse začetne nastavitve so nastavljene, tudi med aplikacijami (standard). Alarmi se tudi ponastavijo, vendar zaznamki v koledarju in Safari ne gredo nikamor.


  Ponastavitev vsebine

  Če morate z odstranitvijo vse vsebine izdelati iPhone 5s ali drug model, izberite možnost »Izbriši stike in nastavitve«. To je zelo priročna možnost za tiste, ki prodajajo ali dajo svoj telefon nekomu. Vse nastavitve lahko ponastavite na nič, tako da kliknete gumb »Izbriši vsebino in nastavitve«. V tem primeru bosta hkrati uporabljeni obe zgoraj opisani možnosti. Ko aktivirate to funkcijo, se bo telefon izklopil za približno 2 minuti in nato znova zagnal brez sistemskih nastavitev, nameščenih aplikacij in vseh datotek, ki ste jih prej ustvarili ali prenesli. To dejanje je nepovratno, zato morate dvakrat premisliti, kako operete vso vsebino in ponastavite nastavitve.
  Po trdi ponastavitvi vas bo iphone prosil, da opravite postopek aktivacije. Točno to potrebuje internet. Zahteva Wi-Fi ali računalnik, v katerem je omogočen iTunes. Ko je aktiviran, se telefon poveže z Appleovimi strežniki in opravi preverjanje veljavnosti. Zato brez interneta telefon sploh ne morete zagnati. Po tem postopku bo telefon postal nov. Ne bo sledov nekdanjega lastnika.

  Hard Reset iPhone 5s preko Aitunes "

  ResetNastavitev prek iTunes je tudi enostavna. V ta namen povežite pametni telefon z računalnikom prek kabla USB. Čakamo, da se telefon sinhronizira s programom (iTunes zdaj ustvarja kopije datotek telefona). V programskem meniju izberite možnost »Obnovi« ali »Obnovi«. Vsak način je učinkovit in vam omogoča popolno ali delno obrnitev telefona v prvotno stanje.

  Sorodne publikacije