Horizontalna sistemska enota. Pregled ustreznih modelov

Trenutno so sistemski bloki z različnimi konfiguracijami in različnimi slogi neverjetno veliki. Obstajajo preprosti bloki, izdelani v strogi pisarniški slog. In obstajajo resnična umetniška dela s preglednimi stenami in impresivno osvetlitvijo. Obstajajo pa tudi precej nenavadni horizontalni sistemski bloki. Takšni so bili uporabljeni v zgodnjih računalnikih IBM in Macintosh. Ampak potem je trg zajel bolj znane "stolpi". Vendar so zdaj sistemski bloki s horizontalnim položajem spet začeli pridobivati ​​popularnost. Pogledali bomo najboljše modele, ki so na voljo na današnjem trgu.

# 1. HP EliteDesk 800 G1 SFF

Začnimo s HP-jevo najpreprostejšo različico. Ta horizontalna sistemska enota je namenjena za uporabo v pisarnah in doma. Na računalniku je nameščen precej produktivni procesor Intel (Core i5). Obstajajo 4 gigabajti RAM-a, ki deluje na frekvenci 1600 MHz in video pospeševalnik "Radone" z gigabajtom video pomnilnika. V računalniku je tudi mehanski trdi disk s terabajtom pomnilnika. Obstaja tudi CD pogon. Ta računalnik deluje odlično z operacijskimi sistemi Windows in se lahko uporablja tako za delo kot za zabavo. Celo sposoben je voditi nekaj sodobnih iger. Čeprav pri minimalnih nastavitvah grafike. To je odlična možnost za dom in pisarno. Stroški pa niso tako dragi kot bolj napredni modeli. Mimogrede, čas je, da jih razmislimo.


# 2. LENOVO IdeaCentre 310S-08ASR

To je horizontalnoSistemska enota kitajskega proizvajalca je odlična za domačo uporabo. Opremljen je s procesorjem A9 iz podjetja "AMD", ima na krovu 8 gigabajtov RAM in vgrajen pogon mehanskega tipa z volumnom v terabajtih. Grafika ustreza vgrajenemu video pospeševalniku AMD. Ta računalnik ima celoten sklop vseh potrebnih vmesnikov in vrat. Druga pomembna značilnost te sistemske enote je napajanje vodoravne lokacije. To vam omogoča uporabo vseh funkcij takšne sistemske enote. Ta računalnik ni tako drag. Hkrati pa je odlična izbira tako za pisarno kot za domačo uporabo. Ta izdelek bo dobro obvladal delo in zabavo. Samo sodobne igrače ne bodo na voljo vsem. Zdaj pa si poglejmo naslednji model.


št. HP Slimline 260-a104ur

Še en izdelek HP. Ohišje sistemske enote je vodoravno in ima subtilno obliko. Zaradi tega računalnik izgleda odlično v vsaki notranjosti. V tem primeru ima PC precej dobre tehnične lastnosti. Kot procesor E2 uporablja "AMD". To je zelo produktivno, vendar spada v razred mobilnih procesorjev. Količina nameščenega pomnilnika RAM je 4 GB. Vgrajena je naprava za shranjevanje do 500 gigabajtov mehanskega tipa. Ni dovolj za sodoben računalnik. V skladu z razporedom ustreza vgrajenim vmesnikom "AMD", ki vzame pomnilnik RAM. Računalnik ima celoten sklop vseh vmesnikov in vrat. Vključena je tudi miškain tipkovnico, ki namiguje na sorodstvo z monoblokami istega proizvajalca. HP-jev vodoravni računalniški sistem vam omogoča, da ga enostavno postavite v prostor s katastrofalnim pomanjkanjem prostora. In njegova cena je celo manj kot 20 tisoč rubljev, zaradi česar je zelo privlačna. Zdaj pa poglejmo še en model.

# 4. ACER Aspire XC-330

Ena najbolj naprednih horizontalnih sistemskih enot v tem trenutku. Uporablja mobilni procesor iz "AMD" z največjo hitrostjo 25 ur. Količina nameščenega pomnilnika RAM je 4 GB. Lahko pa se zlahka poveča na 16. In to je zelo dobro. Grafični podsistem je tu vgrajen, ker za posebej zahtevne igre ni ničesar, kar bi pričakovali. Vgrajen pogon tip mehanski in ima samo 500 gigabajtov. Lahko pa ga enostavno zamenjate z večjim trdim diskom. Na voljo so tudi vsi potrebni vmesniki (vključno z brezžičnimi) in priključki. Cena te sistemske enote redko presega 16 tisoč rubljev, zaradi česar je odlična možnost za dom in pisarno. Na splošno je za tehnologijo iz "Aser" značilna visoka kakovost izvedbe in zanesljivost. Torej je povsem mogoče kupiti ta računalnik.

Zaključek

Torej smo pregledali najboljše horizontalne sistemske bloke. Vsekakor se ne razlikujejo po moči, vendar so zelo primerni za multimedijsko zabavo in delo. Seveda mora biti izbira sistemske enote popolnoma odvisna od želja in finančnih zmožnosti posameznega uporabnika. Toda če nadaljujemo s stališča praktičnosti, potemBoljše od zgoraj navedenih sistemskih blokov ni nič. Še posebej so primerni za tiste, ki ne igrajo težkih sodobnih igrač. Cenili bodo zmogljivosti zgoraj navedenih računalnikov. Drug pomemben dejavnik je njihova cena. Težko je najti osebni računalnik v standardnem primeru za ta denar in s takšnimi tehničnimi lastnostmi.

Sorodne publikacije