Nastavitve snemanja v "CS": nasveti, koristni ukazi ukazne mize

Vodenje gašenja požarov je glavni del igranja priljubljenih ekipnih strelcev Counter Strike. Prav zato je postavitev strele v "KS GO" nekaj, brez česar ne bi smel narediti več ali manj strasten igralec. Seveda ne smemo pozabiti na stvari, kot so poštene spretnosti, timsko delo in premišljena taktika. Danes pa se bomo pogovarjali o streljanju, zato smo naredili koristen vodnik, ki bo pomagal poostriti bojne sposobnosti vsakega igralca. Mnoge spodnje nasvete uporabljajo pravi profesionalni kiberasisti, zato ne morete skrbeti za njihovo uspešnost.

LAN strežnik

Najprej bi rad govoril o tem, kako lahko dosežete natančnejše streljanje v CS: GO brez uporabe dodatnih nastavitev. Glavni pomočniki pri tej številki so LAN strežnik, ki je povezan z lokalnim načelom. Ta metoda ne zahteva internetne povezave, ima pa splošne prihranke pri stroških, saj zagotavlja uporabnikom najvišjo prioriteto hitrosti.


Ne smemo pozabiti, da je pomembno imeti zmogljiv računalnik za povezavo s strežnikom LAN. Ta dejavnik neposredno vpliva na hitrost, s katero se bo strežnik odzval na določene ekipe (v našem primeru gre za streljanje).

Konfiguracijska datoteka

Vsak izkušen igralec ve, da skrivnost spretnega gašenja požarov ni le v dobro razvitih veščinah, ampak tudi vpravilno konfiguracijo "CS" GU pod ognjem. Pristojni pristop k temu vprašanju bo zagotovil prijetno igro v različnih pogojih. Za dostop do konfiguracije morate priti do /cstrike mape. Urejanje datoteke lahko izvedete s katerim koli urejevalnikom besedila (npr. Beležnico).


Optimalni parametri v tem primeru iz izkušenj številnih strokovnjakov so:
 • clate "128000";
 • podatek "128";
 • clcmdrate "128";
 • stiskanje "0".
 • Kakšne so zgornje nastavitve? Clupdaterate in clrate določata število ukazov za obdelavo. Z clupdaterate lahko podate največje število paketov, ki temeljijo na strežniku. In končno, clinterp je odgovoren za minimalno vrednost gladkosti.

  FPS

  Pravilna nastavitev števila posnetkov na sekundo je še en pomemben del udobnega in učinkovitega fotografiranja. Praviloma je optimalna nastavitev "100". Lahko naredite več, vendar ne manj. Mimogrede, nastavitve grafike v tem primeru bi morale biti za boljše delovanje zelo zmanjšane. Ločljivost zaslona ni mogoče spremeniti.

  Onemogočanje funkcije pospeševanja miške v sistemu

  Ta funkcija je povezovalna povezava med ostrino miške v sami igri in njeno ostrino oken. Če izklopite pospešek, ste lahko prepričani, da ostri nadzor miške ne vpliva na kazalec. V nasprotnem primeru, če je kazalec vklopljen, se kazalcu ni mogoče izogniti. Ta nastavitev je za mnoge igralceSnemanje v "KS GO" se ne zdi tako pomembno, vendar mnogi strokovnjaki vseeno priporočajo, da ga porabite za izklop za nekaj minut. Rezultat je res vreden.

  Širjenje kroglic

  Najbolje je uporabiti ukaz pogleda pogleda za zagon konfiguracije žganja v "COP: GO". Z njegovo pomočjo lahko uredite distribucijo krogel - zelo pomembno funkcijo, ki vpliva na natančnost gašenja požarov. Za ta ukaz sta dve optimalni vrednosti, ki sta enaki "110" in "120". Vrednost "110" je primerna za uporabnike, ki raje snemajo s kartušami AK-47, v tem primeru se bodo pojavile iz središča pogleda. Glede na vrednost "120" bo koristno za katerokoli drugo orožje, na primer za stroj m4a1, kroglice pa bodo razpršene ne iz središča, temveč od vrha očesa. Še en pomemben ukaz konzole za CS: GO, ki je odgovoren za obnašanje krogel med žganjem, je hpk_maxsize. Optimalne vrednosti, ki jih lahko nastavite, so naslednje številke: "0" in "4". Če uporabnik izbere "0", potem bo kartuše raztros od pogleda v različnih smereh, če je "4" - kartuše bo strel bolj zajetno. Kupci, ki imajo raje pištolo Desert Eagle, bo ekipa cl_corpsestay zagotovo koristna. Priporočljivo je, da nastavite vrednost "0", saj lahko zagotovi natančnejše posnetke posebej za to orožje. Ta taktika bo delovala dobro na kratkih razdaljah in na pištolskih karticah majhnih velikosti. Vrednost za standardno distribucijo balona na Desert Eagle je "600".
  Če povzamemo nastavitev snemanja v "KS: GO", je treba omeniti še eno pomembno podrobnost, ki je pogosto spregledana. V primeru, da tudi po pravilni prilagoditvi igralnega odjemalca (glej zgoraj) natančnost fotografiranja še vedno pušča veliko za željo, je najverjetnejša težava montaža strežnika. Izkušenim igralcem v CS priporočamo, da uporabljajo samo čiste strežnike, ker niso naloženi z nameščenimi spremembami. Bolje, da se igra na njih in se tako izognete motnjam tretjih oseb, ki vplivajo na točnost fotografiranja.

  Sorodne publikacije