Kako narediti sneg v "Minecraft": navodila

V računalniški igri "Maincraft" obstajajo različni biomi (sezonske lokacije), v katerih se vremenske razmere razlikujejo. Na primer, v deževnem gozdu je lahko v vlogi dežja, v hladnih regijah pa je stalno sneženje. Samo v puščavi ni niti enega niti drugega. Vremenske pogoje določajo trenutna temperatura v regiji in absolutna višina. V tem članku boste izvedeli, kako narediti sneg v "Minecraftu" kot naravni pojav in vir za gradnjo.

Opis snega v igri

Sneg pade samo v regijah, kjer je temperatura pod 015. Hkrati svetloba pade na 12 enot, ponoči pa do 4. Snežne padavine vplivajo le na pokrov Zemlje - na vseh neprosojnih kockah se pojavi v sloju. Treba je omeniti, da padavine v obliki snega ne prispevajo k gašenju gorečih predmetov. To lahko storite tako, da greste v "Minecraft" s pomočjo konzolne ekipe. V nadaljevanju bomo podrobneje razpravljali o tem trenutku.


Kako uporabljati ukaz?

Za vsak vremenski pojav obstaja edinstven ukaz, ki omogoča ali onemogoča padavine. Če želite to narediti, odprite vrstico konzole (lahko vidite ključ v nastavitvah nadzora) in vnesite "/weather rain". Če ste v zimskem biomu, bo sneg takoj izginil. To se bo nadaljevalo za čas, ki ste ga navedli v ekipi. Učinek vremena lahko prekličete tako, da znova vstopite v vrstico. Zdaj veste, kako narediti snežaka v Minecraftu.

Zamenjava teksture

Igra je tolikoSpremenljivka, ki omogoča neodvisno zamenjavo datotek. Teksturo lahko popolnoma recikliramo, kar povzroči vedno sneg v igri, celo v poletni biomasi. Vendar pa iz tega ne bo praktične koristi, ker je to le nova podoba zime. Ni najboljša možnost.


Sneg kot vir

Sneg lahko izdelate tudi v Minecraftu in ga uporabite za lastne namene. Vsi snežni viri in predmeti so razdeljeni na:
 • snežne kepe;
 • snežne bloke;
 • snežinke;
 • snežna žogica.
 • Podrobneje preberite vsako od možnosti. Snežne kepe so majhne kroglice stisnjenega materiala - tako kot v življenju. Če želite ustvariti to orožje, morate vzeti lopato v svoje roke in prekiniti sneg blok. Iz vsakega izstopa 4 snežne kepe. Lahko jih vržemo kot navadne kamne. Druga možnost je blok. Uporabljajo se v gradbeništvu. Nasprotno pa jih je mogoče izčrpati iz 4 enot snežnega odtisa, tako da se v obliki kvadrata v oknu ustvarjanja predmetov. Snežne plošče so sestavljene iz 3 blokov, razporejenih v vodoravni vrstici. Uporabljajo se lahko tudi za gradnjo zimskih stavb. Zadnji tip vira, ki se pojavi v igri, so snežinke, ki padejo z neba med padavinami. Ne morejo se uporabljati v svojih dejavnostih, dokler na tleh ne oblikujejo snežne plasti. Njegova debelina je enaka 1/3 celotne kocke.

  Snežniki

  Da bi sneg v Minecraftu postal stalni in neskončni vir, lahko ustvarite sliko snežaka. Udarja iz dveh snežnih blokov spodaj in bučeglavo Pridobljeni golem se bo gibal po vaših imetjih in za njim bo bela oblak. To je vredno reči, da je to edini način, da bi sneg v "Minecraft" neskončen vir za gradnjo ledenih gradov!

  Sorodne publikacije