Kako in kje so kmetijski polimeri v Warframeu

Eden od najbolj zahtevanih sredstev v igri Warframe - polimeri. Brez njih je nemogoče ustvariti orožje korpusa, poleg tega so potrebne za obrt večine vojskovanja. Polimeri so potrebni za vse koristne predmete, kot so katalizatorji, energetski obnovitelji in še veliko več. Zato morajo začetni igralci ugotoviti, kje so kmetijski polimeri v Warframeu.

Načini pridobivanja virov

Obstaja več metod za pridobivanje polimerov v okvirju. Prvič, ta vir se prodaja v igralnici. Za 300 polimerov bo treba postaviti 30 enot platine. In to je zelo drag način pridobivanja, glede na to, da bo za eno orožje potrebnih vsaj 100 kosov. vir. Manj dragocen način pridobivanja virov je namestitev ekstraktorja na Merkurju, Veneri in Uranu. Potem boste vsak dan prejeli do 1 tisoč enot vira, brez stroškov pravega denarja. Vendar ta številka verjetno ne bo zadostovala za vse potrebe. Torej moraš teči okoli lokacij.


Po posodobitvi "Silver Grove" lahko na kateri koli nalogi igre najdete uničen predmet - polimer. Če jo ločite, boste prejeli od 100 do 350 enot vira. Obstaja veliko takih objektov na lokacijah. In s srečo za eno pometanje ali zajem, "izvlečete" 2-3 tisoč polimerov. V Warframeu lahko ta vir pridobite tudi z alarmi. Z udeležbo na takšnih misijah boste nagrajeni s 300 enotami.

Kje so polimeri v Warframe

V velikem številu ta dragocen vir spada v misije planetov Uran, Merkur in Venera. Tukajnajdemo ga lahko v vsakem uničenem zabojniku ali škatli, prav tako pa pade iz padlih sovražnikov. Vendar je bolje, da gremo na misijo neskončnega tipa teh planetov. Za 20 obrambnih valov ali 30 minut preživetja boste potegnili 15-20 tisoč enot. In ta količina bo trajala dolgo časa. Ampak, da bi bile misije uspešno zaključene in prinesle čim več sredstev, je pomembno najti pravo ekipo za polimer v Warframeu.


Kdo so bratje misije

Ekipa za črpanje polimerov v okvirju Warframe mora vsebovati naslednje znake:
  • Nekros. Ustvarite stavbo s poudarkom na polmeru, energetski učinkovitosti in trajnosti. Potem bo Nekros nenehno "oskrunil" poražene nasprotnike in bo imel več plena.
  • Triniti. Naredite gradnjo na mani, kar pomeni, da mora lik imeti največjo moč, polmer in minimalno vzdržljivost. Potem ekipa ne bo imela težav z energijo.
  • Novo. Nastavite na to stavbo znaka za pospeševanje ali minimalno moč. Zaradi tega bodo nasprotniki kmalu dosegli vas in umrli. In to bo povečalo število padlih predmetov.
  • Hidroide. Bild na znak mora povečati polmer in silo. Najpomembneje pa je, da namestite "Warframe" mod "Kraja lovk." Zaradi te višine boste podvojili možnost padca predmetov. Modo lahko kupite od sindikatov New Loka ali Cephalon Court za 25.000 ugledov.
  • Taktika igre je - Hydroid ubije vse nasprotnike četrte sposobnosti za "pirotehnično binkošti". Ta spretnost zahteva veliko energije, tako da Triniti brez zaustavitve prelije znak mano, drugispretnost "Power Vampire". Nekros celotno poslanstvo ne izključuje tretje zmožnosti "Defy", in Novaya občasno uporablja četrto spretnost "Molekularno polnjenje".

    Sorodne publikacije