Mikrofon SVEN MK-150: pregled, povezava in ocene

Potreba po nakupu mikrofona se pojavi pri osebi v različnih okoliščinah. Nekdo želi postati, na primer, video bloger, ali pa je mikrofon potreben za dobro in kakovostno povezavo prek Skypea. Mikrofon pogosto kupijo tudi ljudje, ki poučujejo spletne tečaje na spletu ali preprosto napišejo video vadnice. Seveda nihče ne želi porabiti preveč denarja za nakup mikrofona, vsi pa poskušajo najti optimalno in kakovostno varianto za skromen denar.

To je ta model in bo danes namenjen pregledu - mikrofon SVEN MK-150. Kot del pregleda bomo upoštevali celoten sklop modela, njegove značilnosti, preglede, stroške in seveda opravili več testov. Začnimo!


Opis

Začetek pregleda Mikrofon SVEN MK-150 je predvsem iz opisa. Predstavljen v današnjem pregledu, se mikrofon nanaša na tako imenovani razred posnetkov. Torej se na prvi pogled zdi, da je preprosta zadnjica, vendar ne, SVEN MK-150 je posnetek za mikrofon. Načeloma tukaj ni posebne razlike, vendar je vredno omeniti.
Kaj privlači mikrofon? Vse je preprosto - obstajajo trije razlogi, zakaj je kupljen:
 • Dimenzije.
 • Cena.
 • Pozitivna povratna informacija.
 • Če prva dva odstavka nista posebej vprašljiva, potem so pregledi vedno zavajajoči. Lahko so resnične, to je, puščajo prave kupce, lahko pa so tudi naročene. No, prav, o tem bomo govorili ločeno.

  Komplet mikrofona

  Mikrofon SVEN MK-150 se prodaja v navadnem preglednem pretisnem omotu. V paketu ni nič zanimivega, razen dejstva, da je barva podjetja pod zastavico finske papirne podloge. Spredaj vse, kar pritegne pozornost, je napis na vrhu sponke za mikrofon in ime blagovne znamke.


  Na hrbtni strani lahko preberete samo obseg mikrofona. Po mnenju proizvajalca je naprava odlična za tiste, ki se bodo učili jezikov, za klice prek interneta, video in interaktivne igre. Malo čudne aplikacije, seveda, vendar je dejansko obseg lahko veliko širši.
  Komplet tukaj sploh ni, to pomeni, da poleg mikrofona in navodil ni ničesar drugega. Edini, samo na mikrofonu, je ločena obloga, ki se pritrdi na ohišje z dvema pritrditvama. Ta blazinica pokriva eno od možnosti montaže, vendar je spodaj.

  Videz

  Videz posnetka mikrofona SVEN MK-150 je zelo preprost. Ohišje je izdelano v celoti iz plastike in najbolj običajno. Na sprednji strani mikrofona je majhna luknja, skozi katero je dejansko prišlo do zamude v zvoku. Logotip podjetja je nekoliko nižji. On je dodeljena barve, in, najverjetneje, v nekaj mesecih od njega nič ne bo ostalo.
  Za mikrofonom je drsnik, s katerim je mogoče pritrditi napravo na katero koli trdo površino, na primer na stran monitorja ali nekje na računalniški mizi. Lahko seveda, Velcrokavelj na obleke, potem pa ne bo več imela ničesar, kar bi se držala, in bo morala zamenjati z dvostranskim trakom.
  Če odstranite blazinico, bo pod njo majhna plastična sponka, ki bo pritrdila mikrofon na oblačila. Narejen je neposredno na telo, brez kakršnih koli vzmeti in drugih mehanizmov. Načelo pritrditve je preprosto - z enim prstom upognite robove sponke, z drugo pa se držite srajce, srajce, telovnik, itd. Pravzaprav ni zelo priročno, ker se ne bo izkazalo, da je še posebej močno, sicer se bo preprosto zlomil in se mikrofon zelo obesil na debelo krpo To je problematično, ker preneha drseti.
  In zadnja stvar, ki ostane, je žica s 35 mm rožnatim čepom (uporabljajo se skoraj vsi vtiči za mikrofon), ki pride iz ohišja. Kaj lahko rečete o njem? Žice so dovolj dolge in za večino nalog zadostuje, čeprav med pregledi lahko najdete tiste, ki niso imeli dolžine. Debelina žic, seveda, ne povzroča zaupanja, če pa se lepo obnašamo, potem služimo dolgo časa.

  Glavne specifikacije

  Mikrofon SVEN MK-150 ima naslednje specifikacije:
 • Tip - elektret.
 • Smer - vsesmerna.
 • Področje uporabe - video, glasovni posnetek.
 • Vrsta pritrditve - sponka.
 • Material ohišja je plastičen.
 • Občutljivost mikrofona - 58 dB.
 • Najmanjša frekvenca - 50 Hz.
 • Največja frekvenca - 16000 Hz.
 • Upor mikrofona je 22 km.
 • Metodapovezava - žično.
 • Dolžina kabla - 18 m.
 • Priključek za priključitev - 35 mm.
 • Mere (D /W) - 9/7 mm.
 • Teža - 23 gramov. Na splošno so lastnosti mikrofona zelo dobre, čeprav obstajajo še bolj zmogljivi modeli, zdaj pa ne gre za to. Tip mikrofona je elektret, kar ni presenetljivo. Elektreti so mikrofoni, ki ne potrebujejo dodatnih virov fantomskega napajanja. Lahko jih tudi varno imenujemo nižje različice kondenzatorskih mikrofonov.

  Povezava in nastavitev

  Zato je čas, da povemo, kako priključiti mikrofon SVEN MK-150. Na splošno tukaj ni nič kompleksnega. Vzemite vtič za mikrofon in ga priključite v ustrezen priključek na matični plošči ali v snemalno napravo, kot je snemalnik zvoka. Poleg priključkov na matični plošči lahko priključite mikrofon in priključek na sprednji strani računalnika. Ponavadi se nahaja poleg priključkov za slušalke in vrat USB.
  Zdaj, ko je vse povezano, lahko poveste, kako nastavite mikrofon SVEN MK-150. Pravzaprav je vse tukaj odvisno od vrste naprave, ampak kot primer bomo pogledali računalnik. Če želite vstopiti v meni za nastavitve mikrofona, morate kazalec miške usmeriti na ikono zvočnika. Nahaja se v spodnjem desnem kotu ob uri. Nato morate z desno miškino tipko klikniti na ikono in izbrati videz menija "Snemalniki". Po tem se odpre majhno okno, kjer je priključen mikrofon. Označena je z zeleno kljukico.
  ​​Zdaj, da ga nastavite, moratePonovno pritisnite desni gumb miške na tem mikrofonu in izberite Lastnosti. Odpre se majhno okno z nekaj zavihki, kjer lahko prilagodite občutljivost, glasnost in tako naprej. Nič zapletenega.

  Testiranje

  Rezultati testov so bili prijetno presenečeni. Mikrofon SVEN MK-150 je bil izjemno občutljiv in dobesedno ulovljen dobesedno vseh zvokov v polmeru 2-3 metre. Kakovost končnega posnetka je malce razburljiva. Hrup ni zelo velik, glas zveni dobro, vendar z izkrivljanjem. Boljši rezultat lahko dosežete tako, da mikrofon postavite neposredno ob usta ali čim bližje. Takrat zvok postane veliko boljši in glas je čistejši, vendar še vedno ne dosega ideala.

  Cena in ocene

  Danes lahko kupite mikrofon SVEN MK-150 za popolnoma smešen denar - 90-150 rubljev. Za ta denar je ta model verjetno najboljša rešitev na trgu.
  Mnenja o mikrofonu SVEN MK-150, ki, mimogrede, precej, kažejo, da naprava deluje zelo dobro, vendar ne brez pomanjkljivosti. Da, lahko opazite 3 glavne slabosti, ki jih uporabniki ne marajo. Prva je tanka vrvica. Druga je kakovost izdelave. Tu je najverjetneje vsak od njih drugačen, ker ni nobenih odsevov in pisav. In tretji minus je izredno neudoben posnetek za pritrditev.

  Sklep

  Na koncu pregleda bi rad povzel. Mikrofon SVEN MK-150 je zelo dobra možnost za zelo skromen denar. Za snemanje zvoka v video blok video ali kateri koli izobraževalni videoposnetekmalo je verjetno, da bi prišel gor, ampak za video ali telefonijo - ravno prav.
 • Sorodne publikacije