Opis igre "Bearded". Kako najti znak v igri "Bearded" in drugih nalog

V mobilni aplikaciji "Bearded. Razumevanje in odpuščanje "boste morali delovati kot neuspešni telesni stražar in mu pomagati, da se umakne iz naslednje" avanture ". Naš mali vodič vam bo pomagal razumeti skrivnosti igre, kot tudi predlagati, kako iti skozi težka mesta, kot je iskanje znaka v igri "Bradati".

Eden najboljših projektov

Igra za mobilne platforme, imenovana "Bearded", je bila izdana sredi leta 2016. In takoj je prevzel vodilni položaj, saj je v pol leta prenesel in namestil več kot milijon uporabnikov. Pri razvoju igre so delali tudi obrtniki iz kanala TNT, pa tudi strokovnjaki studia Comedy Club. Mimogrede, ta projekt je uradna igra teh telemarkonov. Na podlagi ocen uporabnikov, Bearded. Razumeti in odpustiti "precej resno in zanimivo iskanje z razburljivo zgodbo, odlično grafiko, zanimivimi nalogami in dobro glasbo. Torej bo igra najverjetneje na seznamu najboljših projektov v letošnjem letu. Edina pomanjkljivost uganke, glede na uporabnike, je njena dolžina, saj celoten prehod ne bo vzel veliko časa.Opis igre

Igra se izvaja v obliki iskanja in interaktivne sestavljanke, v kateri bodo morali uporabniki skrbno premisliti, kaj morajo storiti v eni ali drugi situaciji. Protagonist je presenetljivo podoben svojemu "televizijskemu" prototipu, poleg tega pa je ta Borodany izrazil tudi Michael Galustyan, ki dodaja še več čar iskanju. Poleg tegaIgra je prežeta z blagovno znamko humorja, vendar je ni treba ponuditi otrokom, ker so tu še precej vulgarni šali. Kljub preprostim nalogam se mnogi igralci soočajo s težavami pri prehodu, kot je iskanje znaka v igri Bearded. Odgovor na to vprašanje, pa tudi celoten prehod uganke, preberete v naslednjem bloku.


Poln prehod igre

Preden ugotovite, kako najti znak v igri Bearded, ugotovimo, kaj nas čaka v avanturi. Vse se začne z dejstvom, da bo vaš junak moral zapustiti policijsko zgradbo. In za to vodimo dialog s predstavnikom zakona. Sedaj mora vaš junak vzeti krpo in oprati seks. Za te ukrepe bo Borodan imel svobodo in bo lahko šel ven.
Tam boste slišali klice za pomoč vašega prijatelja, Palitcha. Da bi mu pomagal pobegniti iz zapora, morate prekiniti igro. Pridite taksiju na desno in se pogovorite z voznikom. Po pogovoru vzajemno delajte z lužo in razpršite stroj z umazanijo. Vrnite se vozniku taksija, ki vam bo dal krpo. To je treba oprati v lužo, po katerem je potrebno, da se umazanijo v avtu. Vrnite se vozniku. Za svoje delo vam bo nagradil 50 rubljev. Sedaj morate iti na policijsko postajo in vzeti steklenico barve iz smeti. Ta element bo potreben, ko se boste odločili, kako boste našli znak v igri Bearded.

V iskanju revije

Nato mora vaš junak obrniti vedro in, potem ko je postal na njem, nadomestiti črko "i" v besedi "Policija" na "yu" naIzpuščen "Polyus". Zdaj pa pojdite k ženski, ki se smeji vašemu duhu in proda semena po polovični ceni. Pojdi z nakupom prodajalcu lubenice. Zdaj morate raztrositi semena za izdelek. To bo pripeljalo do tega, da bodo ptice vrgli na njih in medtem ko jih bo prodajalka overclockala, lahko ukradete njen mobilni telefon. Če želite nadaljevati potovanje in ugotoviti, kako najti znak v igri Bearded, se pogovorite s prodajalcem in se prepričajte, da ste napisali sporočilo o izginotju telefona.

Ko prodajalka gre na policijo, bo vaš junak ostal za glavo. Zdaj mora Beetroot vzeti lubenico in jo prenesti prijatelju. Semena razmažite pod rešetko - to bo povzročilo, da se golobi utopijo. Calypso bo zamudil lubenico, ki omamlja ptice. Zberite golobe in jim dajte babice. Namesto tega boste prejeli revijo in tako nadaljevali zgodbo, ki vam ponuja igro "bradati".

Prehod: kje najti znak?

Pojdi na stran in se pogovori s Palych. Zdaj morate iti ven in mu dati mobilni telefon prek mreže. Nato se vrnite v policijsko postajo in prosite prodajalce lubenic, da pokličejo manjkajoči mobilni telefon. Ona bo klicala, Palitch bo odgovoril in bo obtožen kraje, potem pa bo potrebno zapustiti volišče. Na ulici pojdite do voznika taksija in zamenjajte smučarsko revijo in vrv, ki jo želite privezati na avto in stojalo za fotoaparat. Pojdite v pisarno in uporabite smučko, ki je na voljo v vašem inventarju, da odstranite pokrovček iz omare.
Nato je vaš junak potrebenda prisili voznika taksija, da se premakne iz kraja v kraj, zato ga je treba prepričati, da je parkiranje prepovedano v tem kraju. Kje najti modri znak v igri "Bearded", ki bo to potrdil? Odgovor ni nikjer. Moraš ga ustvariti z lastnimi rokami. Če želite to narediti, vzemite smučarko za avto, vzemite pokrovček in barvajte dve križni črti. To bo pravi znak. Pokažite mu voznika taksija, po katerem se bo avto zrušil in vaš prijatelj bo izpuščen. To bo finale igre "Bearded".

Sorodne publikacije