Moj poletni avto: nadzor vašega avtomobila in značaja

Moj poletni avto - igra indie-developerja, ki je prišel na Steam leta 2016. V njem mora igralec zbrati osebni avto iz nič, pri čemer uporablja znanje strojnih naprav in tako naprej. Zaradi velikega števila funkcij, ki jih izvaja lik, je upravljanje v mojem poletnem avtomobilu precej zapleteno. Ugotovimo, katere ključe boste potrebovali med igro.

Kje lahko najdete nastavitve?

Majhen nasvet: preden začnete igro, si oglejte vse dodeljene tipke, sicer ne boste niti zagnali motorja od prvega. Sčasoma bo igralec zapomnil vse tipke in užival v igri.


Zaženite igro prek Steama ali bližnjico na namizju, če imate nameščeno piratsko kopijo. Po prenosu iz glavnega menija pojdite na razdelek »Nastavitve«. Zdaj pojdite na zavihek Moje poletje. Prikazal bo celoten seznam funkcij in ključev, ki so odgovorni za njihovo izvedbo. Igralec lahko sam spremeni nastavitve. Priporočamo, da poskusite začeti igro s standardnimi nastavitvami, nato pa spremenite nekatere tipke po lastni presoji. Če iz nekega razloga niste mogli videti upravljanja mojega poletnega avtomobila, potem lahko izvedete vse spodaj navedene funkcije.

Tipke za ključe

Premakne junaka igre z uporabo tipk WASD na tipkovnici. Ta kontrola je standardna za vse igre s pogledom na prvo osebo, zato ne bi smelo biti nobenih težav pri premikanju. Zdaj pa preidimo na glavne ukrepe. Uporabite tipko C.igralec bo lahko sedel, lahko pa bo upogibanje v eno ali drugo smer 90 stopinj z uporabo gumbov Q in E. Kamera se približuje s Ctrl. Na voljo so tudi dodatne funkcije, kot so prisega (N), pojdite na stranišče (P), pokažite gesto (M). S tipko T spremenite čas dneva v igri. V angleški postavitvi uporabite vse ključe, ki so navedeni v članku.


Vožnja z avtomobilom

V mojem poletnem avtomobilu je vožnja bolj zapletena kot pri večini tekmovalnih iger. Za vstop v vozilo prvič, pritisnite Enter. Zdaj je potrebno začeti transport s pomočjo PCM. Preden greste, morate stisniti sklopko (X) in povečati prestavo (F). Z V lahko igralec zniža prenos. Na ta način se posnema učinek prave vožnje z avtomobilom. Potovanje z vozilom se izvaja tudi pri uporabi WASD. S smernimi tipkami lahko nadzorujete smernike. S pritiskom tipk PgUp ali PgDown boste lahko nadzorovali edinstveno opremo, ki je na voljo na določenih vozilih, kot je nakladalnik. Zdaj veste, kaj predstavlja upravljanje mojega poletnega avtomobila.

Sorodne publikacije