Kako povečati zagonsko hitrost v "Prompt": Najbolj učinkovite metode

Ta članek bo razpravljal o tem, kako povečati hitrost nalaganja iger v "Promise". Ta težava vpliva na večino uporabnikov te igralne platforme v Rusiji in drugod po svetu. Hitrost nalaganja iger v Steamu je lahko nizka, tudi če imate zelo dobro internetno povezavo. Vsakdo, tudi uporabnik začetnika računalnika, bo lahko rešil ta problem.

Programi tretjih oseb

Hitrost prenosa vseh aplikacij upravitelja prenosov je odvisna od različnih nians. Na primer, kot dejavnik, ki omejuje hitrost omrežja, ker je minimalen, bodo vse datoteke naložene v operacijski sistem veliko hitreje.


Kako povečati hitrost prenosa v Steamu, lahko pomaga zapreti vse zagonske upravitelje ali torrente drugih izdelovalcev. Prav tako boste morali začasno ustaviti nalaganje datotek prek brskalnikov. Izključiti morate vso programsko opremo, ki uporablja internetno povezavo. Na primer:
 • Skype.
 • Kateri koli antivirus.
 • Windows Update Center.
 • Game Center Mail.ru.
 • Po nalaganju vaše mreže aplikacij je onemogočena, lahko analizirate pozitivne spremembe v hitrosti prenosa v programu. Ta metoda pogosto pomaga, vendar poveča hitrost prenosa v "Steam".

  Regija uporabnikov

  Povečali smo hitrost zagona z uporabo Steamaslabitev obremenitve vaše internetne povezave, zdaj pa se morate premakniti na naslednjo ploščo, ki jo aktivno uporabljajo tudi uporabniki platforme za igre.


  Zdaj govorimo o spreminjanju igralčeve regije v nastavitvah Steam, saj je v nekaterih državah in območjih nalaganje aplikacij veliko počasnejše od drugih. Zato je vredno spremeniti svojo regijo, da bi dosegli takšen rezultat, kot je povečanje hitrosti skoka. To naredite tako:
 • Zaženite Steam.
 • Pojdite v razdelek "Nastavitve - Prenosi - Regija".
 • Spremenite regijo tako, da se nahaja bližje kraju vašega stalnega prebivališča.
 • Shrani prednastavljeno vrednost.
 • Nato morate izklopiti Steam in se znova vrniti. Potem boste lahko preverili rezultate svojih dejanj. Kako povečati hitrost zagona v paru za nekaj sto kilobajtov na sekundo? Ta metoda vam bo pomagala pri tem. Ko nastavite regijo vaše lokacije v nastavitvah, lahko izberete povsem katero koli regijo.

  Težave z internetno povezavo

  V določenih okoliščinah morajo uporabniki igrati v določenem času. Vendar se zgodi, da ravno v tem času nastane tako imenovani prime time, ko lahko hitrost prenosa vseh aplikacij pade na nič.
  Dejstvo je, da bo ravno v tem trenutku obremenitev strežnika igralne platforme Steam maksimalna in njene zmogljivosti na vas morda ne bodo dovolj. Tudi če samo zaženete igro, bo delovala s prekinitvami alinapak Kako povečati hitrost zagona v "Prompt"? Najprej morate počakati na čas, ko igralna platforma ne bo imela tako visoke aktivnosti, kot je bila v najboljšem času. Najpogosteje se to zgodi zvečer, če živite na ozemlju CIS. Pred in po tem bi moral biti časovni interval strežnika "Steam" bolj ali manj raztovorjen, hitrost pa se bo nadaljevala na običajno raven
  . Če potrebujete večjo hitrost skoka, potem morate povezati visoko plačljiv internetni paket ali pa popolnoma spremeniti ponudnika. Toda za tako radikalno ukrepanje o tem, kako povečati hitrost prenosa v "Steam", bodite pozorni na zadnje.

  Druge metode

  Obstajajo še drugi načini za povečanje hitrosti zagona v obljubi. Pogosto se lahko zgodi, da se problem s hitrostjo prenosa aplikacij pojavlja le na tej igralni platformi, v drugih prenosih in torrentih pa vse gre dobro. Na primer, lahko poskusite naslednje metode:
 • ponovno zaženite "stima";
 • osebni računalnik ali prenosni računalnik;
 • modem;
 • preverjanje računalnika pred zlonamerno programsko opremo.
 • To so bili glavni načini za povečanje hitrosti zagona v "obljubi". Vse našteto lahko pomaga pri tej zadevi, potrebujete le malo potrpljenja.

  Sorodne publikacije