Pametni telefon Samsung J3 (2016): funkcije in pregledi

V zadnjem času vedno več ljudi pravi, da tehnologija, ki jo zagotavlja Samsung, ni tako dobra kot prej. Ampak tako razočaranje povratne informacije ne ustavi proizvajalca, in vsako leto nove pripomočke pojavljajo na svetovnem trgu. Torej, na številnih policah trgovin je bil pametni Samsung J3 v letu 2016. Specifikacije in pregledi tega čudež inženirske misli, in bomo preučili.

O imenu

Ko ime "Samsung" temelji na šesti črki angleške abecede, vsi razumejo, da je veliko nižji od razreda, kot podobni modeli iz serije A. Take naprave so enostavnejše in cenejše. Zato se nekateri sprašujejo, zakaj vzemite telefon Samsung J3 (2016), katerega značilnosti in pregledi se ne razlikujejo veliko od cenovno ugodnejših naprav kitajskih proizvajalcev. Res je, da je leta 2017 izšla posodobljena različica iste naprave.


Kljub temu je "Samsung" že dolgo priznan kot klasik in mnogi želijo napravo posebej za to blagovno znamko. Verjetno zato Samsung nadaljuje z napadom na svetovni trg, saj vsako leto ponuja nove modele
.

Paket

Začetek pregleda pripomočka je preverjanje, kako je naprava pakirana in kaj je dodana. Torej, pametni telefon Samsung J3 "(2016), preglede, ki jih bomo pregledali kasneje, če je naročeno iz spletne trgovine, je na voljo v majhnem in preprostem belem polju, ki prikazuje ime blagovne znamke in določenega modela, kot tudi nekaj informacij o tem, kateri Gadget je v paketu, pravzaprav, kompletDostava ni izjemna:
 • Pametni telefon.
 • Baterija.
 • Blok za polnjenje v 1 A.
 • Klasični kabel USB.
 • Kratka navodila.
 • Garancijski kupon.
 • V paketu ni ničesar več. Tisti, ki niso prvi, ki dobijo pripomoček te blagovne znamke, so bili ogorčeni nad dejstvom, da je proizvajalec bridel in ni zagotovil slušalk, kot je bil prej. Toda slušalke v škatli se ne dajo, da bi shranili in druge ne manj znane blagovne znamke.


  Oblikovanje

  Vsi pregledi na pametnem telefonu Samsung J3 (2016) praktično nimajo nobenih trditev glede videza naprave. In nič se ne drži. To je klasičen monoblok s precej zadržanim dizajnom. Najverjetneje, ko so se razvijalci ukvarjali z ustvarjanjem videza naprave, so jih vodili trenutni vodilni predstavniki istega podjetja. Načeloma v tem ni nič presenetljivega. "Samsung" se je vedno razlikoval po konservativnosti v smislu oblikovanja in stila. Vendar pa s tem pametnim telefonom ni zastopana le v črno-belih barvah. Obstaja tudi bolj "ženski" odtenek. Zlati primer je že dolgo sprejet v šibki polovici človeštva, "Samsung" pa ni zamudil svoje priložnosti za obisk vrhunca slave. Če vzamete pripomoček v njegove roke, ne bo zdrsnil. Zakaj? Dejstvo je, da imajo zadnji pokrov in stranske površine naprave najljubšo pokritost z mehkim dotikom. V skladu s pregledi Samsung J3 (2016) ta premaz ni izbrisan že v nekaj letih. Kovina v primeru je prisotna, vendar v zelo omejenih količinah. Če želite biti natančni na gumbu na dnuna sprednji strani naprave. Sam pametni telefon ima privlačne oblike. Njene stranice so okrogle in naprava resnično izgleda manj in manj natančno od svojih predhodnikov.

  Značilnost primera

  Če so bili pred tem vsi resnično občudovani s primeri, ki niso bili razstavljeni, je zdaj bolj kot kdajkoli cena naprave, kjer je odstranljiv zadnji pokrov. Mimogrede, pametni telefon Samsung J3 "je samo iz njihovega števila v letu 2016.
  Odstranljiva prevleka je narejena iz precej gostote plastike, tako da, ko jo odstranite, da vstavite sedem kartico, ni strahu, da bo razpokan ali razpokan. in v vseh drugih modelih te blagovne znamke ni nobenih prask, brez vzgibov, gumb "Home", prav tako ne povzroča pritožb. Izvaja se visoko kakovostno, ne prekine in ne izgleda neprimerno. Zanimivo je, da se v pregledih pogosto meni, da bi bila taka cena To je dobra ideja, da bi gadget diodo za prikazovanje sporočil Sodelujoči modeli imajo skoraj vedno ta majhen plamen nekje na vrhu naprave, ki vam omogoča sprejemanje sporočil ne le brez zvoka, temveč tudi načeloma brez vibracij, zato je presenetljivo, da pri relativno visokih cenah v napravi ni tako poceni rozina. Obstaja nobenih luči v gumbih, seveda ne boste nikogar presenetili, ampak želimo vedeti, kaj lastniki mislijo o pripomočku, pravzaprav pa osvetlitev ozadja ni posebej potrebna, vendar bi bilo lepo, če bi našli ključe z lahkoto in jih ne bi iskali ponoči.po spominu

  O dimenzijah

  Ocene lastnikov "Samsung J3" (2016) so pogosto napolnjene s pozitivnimi besedami na stranivelikosti pametnega telefona. Čeprav ima gadget klasičen 5-palčni zaslon, ni občutka, da je okorna naprava velika. Vse, kar je v njem, je tako majhno in tako lepo urejeno, da je ne želite ukoreniniti. Ravno nasprotno, rad bi ga občudoval. Če uporabljate jezik številk, potem 79 * 710 * 1423 milimetrov - to so dimenzije naprave. Telefon je lahek in udoben. Nekateri uporabniki pravijo, da so sprva celo sumili, da gre za drug model. Premajhno se je zdelo, da je pripomoček.

  Krmilni elementi in priključki

  Na splošno so pregledi Samsung J3 2016, ki se razlikujejo glede na različne vire, precej "tipični" za vprašanja gumbov in odprtin različnih namenov. Torej, če pogledate sprednji del pripomočka, lahko opazite, da je vrh nad logotipom zvočnik. O tem, kako dober je, pogovorimo se kasneje. Na desni strani zvočnika sta sprednja kamera in senzor bližine. Teoretično bi moral nekje tam biti indikator, vendar ga ni. Kot svetlobni senzor. Pod sprednjim delom pametnega telefona se nahaja mehanski gumb "Home". Tudi na obeh straneh so gumbi, vendar so občutljivi na dotik. Običajno so izdelane iz sive barve. Desni gumb je odgovoren za funkcijo vračanja na prejšnjo stran, leva pa ima naprednejšo funkcionalnost. Zadnji del ohišja ima velik logotip v sredini. Nad njim je ponosno postavljena kvadratna kamera, bliskavica in zunanji zvočnik. Nič ni več za najti. Razmislite o straneh. Na desni strani je le en obračalni gumb. Odgovarjain za odklepanje. Na levi strani - nihanje volumna. Nad vrhom pametnega telefona je klasični 35mm priključek za vtičnico minijek. Primerna je tako za običajne slušalke kot za slušalke. In od spodaj, poleg mikrofona, lahko najdete mikro USB vrata.

  Zaslon

  Oglejte si funkcije in preglede o Samsung J3 (izdaja 2016) o zaslonski sliki načeloma. Menijo, da je za proračunski sistem - to je precej dobra možnost. Toda kdo pri nakupu novega pametnega telefona misli, da v njem nekaj ni dovolj dobro? Verjetno je zato vredno vedeti, kaj je izjemno na zaslonu naprave. Začenši z dejstvom, da je izdelan s posebno tehnologijo. Imenuje se Super AMOLED. Ti zasloni imajo globoko črno barvo. Pri njihovi izdelavi se uporablja tehnologija, ki vključuje uporabo organskih LED in aktivno matriko, sestavljeno iz tankoplastnih tranzistorjev. V ljudeh je to običajno, da jo imenujemo TFT matrika. Če menite, da ta zaslon s strani praktičnosti, potem skoraj vsi pregledi poudarjajo, da je ta film idealen za filmske ocene. On in barve pravilno prenašajo in slika praktično ne izkrivlja. Vendar pa lahko pogledate pripomoček pod različnimi koti, vidite pike. Res je, da je v ta namen treba izbrati želeno svetlost. Tako lahko domnevate, da je zaslon več kot dober za tiste, ki niso naklonjeni skepticizmu.
  Nekateri so ogorčeni, da pripomoček nima oleoofobnym pokritosti. Takšno ogorčenje temelji na tem, da je tudi v poceni kitajskih pametnih telefonihpokrov je tam Ravno zaradi svoje odsotnosti zaslon pametnega telefona odlično zapomni vaše prste, zaradi česar je vizualno cenejši. Zamazane sledi še nikoli niso bile privlačne. Vidni koti v pametnem telefonu so precej široki. To pomeni, da bo naprava, ne glede na to, kako strma naprava, s katere koli strani slike prijetna za oči. Presenetljivo je seveda, da zaslon ni zaščiten s posebnim mineralnim steklom, kot je to pri mnogih drugih modelih, ki veljajo za "malomarne". Še bolj presenetljivo je, da pripomoček nima samodejnega nadzora svetlosti. Pogovorimo se o številkah. Po mnenju proizvajalca je ločljivost zaslona pri diagonali 5 palcev 1280 x 720 slikovnih pik. To pomeni, da je povprečna gostota točk 294 enot. Za pametni telefon tega razreda je to odličen rezultat. Glede na testne podatke ima zaslon čudno prekrivajočo se mejo. To je posledica dejstva, da je največje število dotikov zaslona dva. Za sodoben pametni telefon je to zelo čudno, saj je večina, če ne vsi modeli tega razreda, zasnovana za 5 dotikov. Kar je umetno zmanjšalo, je nejasno. Ni dovolj nastavitev zaslona. Ne morete izbrati delovnega profila. Zato sam zaslon ni slab, vendar, da bi upravičil svojo ceno, proizvajalec, očitno, namerno poslabšal ta model.

  Kamera

  In kaj lahko rečete o tej možnosti? Samsung J3 očala in pregledi (2016) v zvezi s kamero so tudi sporni. Skoraj vedno so bili pripomočki proizvajalca znani po svojih fotoaparatih. Kaj se je zgodilo s tem pripomočkom? Da, res je dober strel, vendar ninajnovejših dogodkov ne morejo biti boljši? Sprednja kamera je 5 Mp, glavna pa 8 Mp. Seveda, za slednje je LED bliskavica. Toda ta namerni poskus, da bi telefon cenejši od njegove dražje različice nekoliko frustrirajuće. V zvezi s programom za delo s kamero - to je tisto, kar ni standardno. Vse v njegovem delu je intuitivno. Kako uporabljati filtre, vklopite video in kaj storiti, da preklopite načine, je tisto, kar lahko otrok rokuje. Zadovoljna je možnost prilagajanja beline, osvetlitve in celo občutljivosti ISO. Glavno pravilo za dober posnetek na tem pametnem telefonu je osvetlitev. Če ni, bo slika izšla, vendar je kakovost nemogoče preveriti. Posnemite videoposnetek kot Full HD. Za pametni telefon tega cenovnega segmenta - to je normalno. Številne izjave služijo kot dokaz.

  Avtonomija

  Oglejmo si mnenja lastnikov o bateriji Samsung "J3" (2016). Po mnenju proizvajalca je pod pokrovom iz trde plastike na voljo akumulator, ki naj bi zadostoval za več dni aktivnega dela. Kaj je v resnici? Presenetljivo je, da pametni telefon pošteno izvaja svojo 2600 mAh. Krmilnik moči deluje pravilno. Ker je baterija spremenljiva, jo lahko vedno zamenjate. Res je, da je nakup novega izključno v blagovnih znamkah. Krivci so v najboljšem primeru napihnjeni, v najslabšem primeru pa pridejo do eksplozije.

  Učinkovitost

  Na žalost so po ocenah značilnosti "Samsung J3" (2016) precej šibke. Ta enota je primerna za sprehode po internetu in gledanje filmov.Ne pričakujte več od njega. Hard igre gadget ne vleče na procesor, ki je po sodobnih standardih že šibka. Da, in načeloma je vsako dejanje na pametnem telefonu spremljalo precej dolgo mentalno delo. Toda zakaj? Naprava ni najboljši čip Spreadtrum SC9830. Torej, v času izdaje pametnega telefona, je bil eden od "najmlajših" predstavnikov svoje generacije, vendar tudi takrat uporabniki niso bili navdušeni z njim. Res je, za kar so bili vsi hvaležni, je za podporo LTE. Vendar pa je procesor vse iste vrste in zastarela jedra Cortex-A7 s frekvenco do 15 GHz. Edina stvar, ki razsvetli situacijo je, da so polnili štiri kose. Če nadaljujete z ekskurzijo v notranjosti pametnega telefona Samsung J3 (2016), značilnosti njegove grafične kartice niso daleč od zastarelih jeder. Naprava je vredna Mali-400 MP4. Uporaba tega čudeža leta 2012 je bila zelo smešna ideja.

  Shell

  V pametnem telefonu leta 2016 je vredno začeti Android 511. To je zelo čudno, zlasti glede na dejstvo, da v trenutku, ko posodobitev gadgeta ni nikoli prišla. Vse je zapleteno zaradi lupine, o kateri ni bila niti lena. Gre za TouchWiz iz Samsunga. Pred tem je bila ta školjka znana po svoji polni storitvi in ​​steklenicah. Vse to ni bilo potrebno nikomur, razen tistim, ki so tam postavili te žemljice. Zaradi tega je bila lupina nenehno visela in zavirala. Lepo je razumeti, da je zdaj v Samsungu J3 (2016), katere značilnosti in preglede, o katerih razmišljamo, izpopolnjena različica, ki lahko normalno deluje tudi na poceni modelih. S časom se izboljša in skoraj prinese idealno. ČeČe pogledate namizje, ikone vedno privlačijo oči. So visoke kakovosti, imajo zaobljene strani in so videti privlačne. V tej lupini lahko na namizju ustvarite ločene mape. Poleg tega lahko vsebujejo veliko število različnih bližnjic do aplikacij in naredijo mapo določeno barvo. Tako boste lahko sistematizirali programe in se morali skriti pred očmi tretjih oseb. Posebna pohvala si zasluži zaveso. Čeprav je precej podobna klasični Android zavesi, je bil TouchWiz zelo dobro izpopolnjen. Vsebuje vse, kar potrebujete. Poleg tega je pravica uporabnika, da ugotovi, kaj točno bi morala biti. Zato zavesa zavzema manj prostora, je bolj kompaktna in vizualno prijetna. Najbolj v lupini je cenjeno, kako se izvaja delo s telefonskim imenikom. Kot pri prvih pametnih telefonih te blagovne znamke, morate za klic opraviti poteg za želeno vizitko. In če jo naredite od leve proti desni - bo klic opravljen, in če boste v nasprotni smeri - boste padli v oddelek pošiljanja sporočil. Toda vse je pokvarilo dejstvo, da so, po ocenah, značilnosti »Samsung Galaxy J3« (2016) zelo šibke. Uporabniki se pogosto pritožujejo nad tem.

  Komunikacije in brezžične tehnologije

  Proračunski pripomoček znanega proizvajalca je kljub sorazmerno nizkim stroškom prejel celoten sklop potrebnih modulov, ki omogoča udobno uporabo za vsakodnevne naloge. Da, ta model podpira omrežja 4. generacije, kar je nujno v sodobnih razmerah, ko visokokakovostni internet ni potreben.samo za zabavo, ampak tudi za uporabo vseh vrst kurirjev, ki omogočajo govorne in video klice. Dodatna periferna oprema, kot so fitnes zapestnice ali brezžične slušalke, se lahko poveže z napravo z različico Bluetooth 4.0. Modul je nameščen na pametnem telefonu, podpira zmožnost prenosa visokokakovostnega stereo zvoka, ki bo omogočal uporabo ustrezne slušalke ne le za pogovore, temveč tudi za poslušanje priljubljenih skladb. Mnogi uporabniki v svojih pregledih značilnosti Samsung Galaxy J3 (2016) opozarjajo na varno delovanje sprejemnika GPS v vseh pogojih. Da, celo v zaprtih prostorih lahko pogosto ujame signal, ki bo zadostoval za določitev približne lokacije uporabnika. Poleg tega lahko pripomoček krmarite po celičnih in omrežjih Wi-Fi.

  Pozitivni vidiki naprave, ki temeljijo na pregledih

  Da bi razumeli, kako uspešen je ta model, ni dovolj upoštevati samo značilnosti "Samsung Galaxy J3" (2016). Mnenja o tem pametnem telefonu vam bodo pomagala videti njene prednosti, ki se kažejo v procesu vsakodnevnega delovanja. Med najpogosteje omenjenimi pozitivnimi značilnostmi je mogoče razlikovati naslednje:
 • Visoka kakovost slike. Zaslon resnično pošlje sliko dobro, brez popačenja barve. Ima precej svetlosti, tako da delovanje pametnega telefona na poletnih sončnih dnevih ni povzročilo posebnih težav.
 • Prijeten videz. Precej tanko telo, majhna teža in premišljena razporeditev elementovupravljanje z modelom je zanimivo za vsako starost in spol. In izbira barve vam omogoča, da poudarite svojo individualnost.
 • Dostopnost dodatkov. Modeli znanih proizvajalcev so cenjeni zaradi dejstva, da lahko v vsaki trgovini kupite različne primere, originalne kable, polnilnike in druge zunanje naprave.
 • Kapacitivna baterija. Optimalno izboljšan sistem za varčevanje z energijo, nizko kakovostno železo in visokokakovostna baterija omogočajo uporabo pametnega telefona brez ponovnega polnjenja do 2 dni v srednjem načinu. Če ga aktivno uporabljate, bo še vedno dovolj, da zvečer živite brez težav.
 • To so glavne prednosti, opažene v povratnih informacijah uporabnikov o modelu Samsung J3 (2016). Vendar pa na žalost ta model še vedno vsebuje velik seznam minusov, od katerih so nekateri že podrobno obravnavani zgoraj. Vseeno je vredno, da jih spomnimo zase, da ne bi prihranili nakupa po njegovi izvedbi.
  ​​

  Negativni vidiki modela

  Glavna pomanjkljivost modela v tem trenutku je zastarela različica operacijskega sistema. Medtem ko je na svetu izšel osmi Android, proizvajalec še vedno ni zagotovil uradne posodobitve vsaj do 6. ure. In to verjetno ne bo v prihodnosti, saj je model precej star. Zato se nekateri uporabniki soočajo z dejstvom, da ta pripomoček ne podpira modernih pripomočkov. Vendar to niso vse slabosti Samsunga J3 (2016), pri čemer so izjave lastnikov omenile vsaj tri slabosti. Prva je majhna količina pomnilnika, ki je operativna in vgrajena. Če želite shraniti uporabnikaprogramov in datotek, praktično ni prostora, zato je namestitev pomnilniške kartice nujna. Drugi minus je nizka kakovost slik. Čeprav so kamere na telefonih "Samsung" že dolgo znane po dobro premišljeni optiki in dobri naknadni obdelavi fotografij po samem sistemu, ta model ni tako jasen. Mnogi uporabniki opažajo, da so slike neredne ali brez razsvetljenih področij. Tretja negativna funkcija se kaže v primeru, da morate napravo popraviti zaradi padca ali druge poškodbe. Nadomestni deli so zelo dragi, toda lomljeni zaslon in sprememba senzorja sploh nimata smisla, saj je skupaj s stroški dela skoraj cena novega pametnega telefona. V konkurenčnih proizvajalcih, na primer Xiaomi, so stroški takšnega dela in delov enkratkrat nižji.

  Zaključek

  Ob upoštevanju značilnosti, fotografij in pregledov Samsung J3 (2016) lahko zaključimo, da je ta model namenjen predvsem tistim, ki so ljubitelj korejske blagovne znamke. Je dražja od konkurenčnih ponudb in ima pomemben seznam pomanjkljivosti. Kljub temu pa je kljub temu všeč prijetno oblikovanje in zanesljivost nekaterim ljudem, ki želijo za majhno ceno dobiti blagovno znamko.

  Sorodne publikacije