Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 310-15ISK - Ocene lastnikov, značilnosti in funkcije

Linija Lenovo ima veliko elektronskih izdelkov. Ta članek je namenjen prenosnemu računalniku Lenovo IdeaPad 31015ISK in njegovim pregledom. Upoštevani bodo tudi nekateri najbližji analogi, tako za ceno kot tudi za zmogljivost.

Opis prenosnika Lenovo IdeaPad 31015ISK

Na splošno ima ta model veliko različnih modifikacij. Zato, ko se odločite, da boste pozorni na indeks imena in splošne značilnosti. Ohišje prenosnega računalnika je izdelano iz plastike, ki s svojimi gibi "brije" pod kovino. Gradivo je precej upogljivo, zato najverjetneje ne najbolj trajno in v času netočne operacije možne fizične okvare primera.


Na dnu naprave sta dva pokrova za hiter dostop do reže RAM in trdega diska. Na drugih področjih lahko dobite bodisi strokovnjake servisnega centra, bodisi samostojno, po razstavitvi zbora. Na levi strani naprave so:
 • priključek za priključitev napajalnika;
 • standardni izhod VGA;
 • Ethernetna vrata;
 • HDMI;
 • USB 3.0 je obarvan v tradicionalni modri barvi;
 • priključek za slušalke;
 • reža za pomnilniško kartico.
 • Desna stran je manjša:
 • dve vrsti USB 2.0;
 • pogon za branje CD-jev in DVD-jev;
 • luknja gradu.
 • Tipkovnica na prenosnem računalniku je najpreprostejša. Osvetlitev ozadja manjka, tipke pa so med seboj oddaljene. Sodeč po pregledih prenosnega računalnika Lenovo IdeaPad 31015ISK, so gumbi rahlo premaknjeni,ne "kreten" in na splošno delajo z njimi udobno. Sledilna ploščica tudi ni posebej moteča od klasike. Njegova velikost je 10 x 5 centimetrov. Opremljen z najpogostejšimi gumbi.
  Kamera v napravi je najlažja - ima samo 1 milijon slikovnih pik. Na zalogi - hrup in zamegljenost. Uporablja se lahko samo za video komunikacijo. Malo verjetno je, da se bodo pojavile "Stretch" oddaje takšne opreme.


  Zaslon

  Velikost zaslona je 156 palcev z matriko TN. Dovoljenje je majhno - 1366 za 768 točk. Sijajni premaz, zaradi tega, kar nekaj videti z veliko svetlost zunanjih virov bo problematično. Koti niso posebej zadovoljni. Odzivni čas ni slab, kar pozitivno vpliva na gledanje filmov in iger.

  "Iron"

  V notranjosti prenosnika je nameščen procesor Core i76500U. Ima dva jedra, ki lahko delita breme na 4 tokove. Glavna frekvenca je 25 GHz. Pri visoki obremenitvi se lahko dvigne na 31 GHz. Povprečna moč 15 vatov. Predpomnilnik je 4 MB. Procesor uporablja grafični podsistem HD Graphics 520. Nosilci podatkov - trdi disk Western Digital 1TB. Hitrost vrtenja 5400. Ni tihi in produktivni medij.
  Grafična kartica GeForce 920MX ustreza grafiki. Ima 256 jeder in frekvenco 965 MHz. Pomnilnik na kartici je 2 GB. Na voljo je podpora za najnovejši DirectX 12. Pri zaganjanju programov in aplikacij z nizko porabo virov je neaktiven, vse to leži na rami vgrajenega grafičnega vmesnika. Pri povečanju obremenitve, na primer v igrah, je primer vzet 920MH, katerih viri so veliko večji. Kot izhaja izMnenja o prenosnem računalniku Lenovo IdeaPad 31015ISK, zmogljivost v bolj ali manj sodobnih in priljubljenih igrah ni slaba. Na primer, doživeti celotno zgodbo BioShock Infinite je lahko tudi pri visokih nastavitvah s frekvenco FPS v 35, toda tretji "Witcher" bo "potegnil" le najnižje 22 FPS.
  Naprava ima 6 gigabajtov RAM-a. Dva od njih sta izvedena kot ločena nadomestna DDR4 bar. Preostalih 4 je razstavljenih na matični plošči. Kot sistem nameščen Windows 10 domov.

  Hrup, hlajenje in avtonomija

  Ventilatorji so še posebej hrupni in ne ovirajo dela. Hkrati se ohladi kvalitativno. Ko je obremenjena, je temperatura jeder in sistema znotraj dovoljene norme.
  Kadar uporabljate prenosni računalnik samo za delo, mora "živeti" iz baterije približno 3-4 ure. Za to ustreza baterija z zmogljivostjo 3820 čarovnik. Toda sodeč po pregledih značilnosti notebook Lenovo IdeaPad 31015 Intel, "iztisnite" v redkih primerih lahko samo 25 ur.

  Pregled Lenovo IdeaPad 31015ISK Laptop Reviews

  Get Better Z pozitivne povratne informacije. Na splošno so uporabniki zadovoljni z nizko ceno. V tem ozadju izgledata splošna hitrost in nizka raven hrupa.
  Nekateri uporabniki so pustili zelo obsežne ocene o laptop Lenovo IdeaPad 31015ISK. V njej opozarjajo na prijeten material zadeve. Pri gladki uporabi s plastiko ne bo nobenih deformacij. Prav tako upoštevajo zvok, ki je zelo dober v tem modelu. Temperatura ogrevanja je dopustna. In za diagonalo 15 palcev svojo težo in dimenzijesprejemljivo Delo v "težki" vrsti 3D Max in Photoshop ni povzročilo nobenih težav. In mnoge sodobne igre tudi mirno gredo do srednjih nastavitev, nekatere pa tudi visoke.

  Negativne povratne informacije

  Ocene cen Lenovo IdeaPad 31015ISK so na splošno ocenjene kot pozitivne. Vendar pa obstajajo tisti uporabniki, za katere je razmerje med ceno in kakovostjo v tem modelu nekoliko pod normalno vrednostjo. Poleg tega obstajajo zanimivejše rešitve od konkurentov.
  Skoraj vse negativne opombe o prenosnem računalniku Lenovo IdeaPad 31015ISK 156 kažejo njegov zaslon. Čeprav je bil velik, vendar majhni koti in nezadostna svetlost, se je zdel nekdo kritičen.
  Tisti, ki niso navajeni na mobilne tipkovnice, bodo nenavadno postavili gumbe na napravi. To negativno je tudi nekaj pregledov. To velja zlasti za majhno velikost gumba Shift na desni strani tipkovnice. Tudi številska tipkovnica združuje dom, konec in tako naprej. Druga pomembna pomanjkljivost je bila, da so uporabniki opazili pomanjkanje osvetlitve tipkovnice. Nekateri pregledi o prenosnem računalniku Lenovo IdeaPad 31015ISK (srebro ali druge barve) kažejo na zelo kratko življenjsko dobo baterije, ki lahko traja le 15–2 ur v internetnem načinu. Pri nalogah, ki zahtevajo velike količine energije, se povečuje raven hrupa iz hladilnega sistema, kar karmi "karmi" naprave ne prinaša nobenih prednosti. Vprašanje hrupa lahko pripišemo tudi jasno razpoznavnemu razpokanju trdega diska. Malenkost, včasih pa je živčna. Nekdo se ni popolnoma strinjal, da ima naprava nameščen operacijski sistemWindows 10 sistem, ki je v bistvu vključen v stroške prenosnika.

  Sklepi

  Lahko poudarimo glavne prednosti tega zvezka:
 • dobre rezultate;
 • možnost povečanja količine RAM-a in zamenjave trdega diska;
 • sprejemljiva cena;
 • dober zvok;
 • Nenavadna, vendar udobna tipkovnica;
 • Širok izbor kompletov in modifikacij.
 • Tudi negativci so se zbrali veliko:
 • zaslon, oziroma njegova svetlost, nestabilnost na zunanje svetle izvore svetlobe in kot gledanja;
 • je krhko telo, ki zahteva natančen odnos;
 • majhna zmogljivost baterije;
 • brez osvetlitve tipkovnice;
 • ​​
 • nekoliko nerodna kombinacija numeričnih tipk z gumbi Home, stran dol in tako naprej;
 • Položaj vrat je preblizu spredaj, če obstaja veliko število priključenih zunanjih naprav, lahko to ovira normalno delovanje.
 • Pregled glavnih analogov

  Treba je razmisliti o konkurentih tega prenosnika, ki je pravzaprav veliko. Prvi - ProBook 430 G4 od HP-ja. Cenovni razpon je približno enak. Z i3 i5 i7 procesorji lahko dobite različne možnosti. Velikost diagonale je nekoliko manjša - 133 palcev. Ni diskretne grafike, kot velja za branje CD-jev. To je res majhen mobilni računalnik za potovanja in poslovna potovanja. Nekateri paketi so lahko opremljeni s SSD-ji z ​​128 GB ali njihovim HDD duo. Acer Extenza EX2540 ima enako velikost zaslona. Poleg osnovnega dovoljenja od 1366 do 768 je 1920 in 1080. Dvojedrni procesor je družina i3 ali i5. Vgrajen RAM lahkood 4 do 8 GB. Videoposnetek je vgrajen in je HD Graphics 520 ali 620. Glede na konfiguracijo je lahko prenosni računalnik opremljen z DVD-pogonom. Kot za trde diske, lahko obstajata tako HDD kot SSD. Dell Inspiron 5567 ima isto diagonalo 156 palcev. Procesor in RAM sta tudi enaka. Prenosni računalnik lahko prenaša z diskretnimi grafičnimi karticami AMD - R7 M440 ali R7 M445. Pogon se ne razlikuje veliko od junaka članka, le da lahko nekatere modifikacije prenosnika uporabljajo SSD.

  Sklep

  Na splošno razprava o Lenovo IdeaPad 31015ISK kaže, da je laptop vreden svojega denarja in rešuje določene naloge.
  Za vsakodnevno delo z dokumenti in na internetu se bo čim bolje prilegalo. Tudi za nekatere težke naloge. Simulacija ali programiranje na njej je resnično resnično, kot proračun, če si ne morete privoščiti dragega "železa". Če uporabnik ni namenski igralec, potem lahko udobno igrajo stare klasične igrače na tem prenosnem računalniku. Za novejše bo potrebno trpeti zaradi zavore in potopnega FPS.

  Sorodne publikacije