Računalniški zvočniki Sven MS-1085: pregledi, pregledi

Izbira akustičnega sistema za dom je zelo težka naloga. Upoštevati je treba različne dejavnike in temeljito razumeti akustične lastnosti kolon in materialov. Ampak vse to znanje je potrebno, če izberete profesionalno akustiko za nekaj tisoč dolarjev. Proračunski sistemi ne zahtevajo tako poglobljenega znanja v akustični fiziki. Zelo zanimiv nizkocenovni akustični sistem Sven MS-1085 Gold. Idealen je za dom. Razmislite o tej akustiki podrobneje.

Pozicioniranje

Sven je dobro znan po svojih nizkocenovnih rešitvah za domače in pisarniške zvočnike. Njeni izdelki imajo elegantno obliko, neprecenljiv in lep zvok. Računalniški zvočniki Sven MS-1085 so del proračuna. Vendar pa ima tudi vrhunski dizajn in povprečno kakovost zvoka. Ta sistem zvočnikov je odličen za domačo uporabo. Stolpci so odlični za glasbo in filme. V tem segmentu ni konkurence v tem sistemu zvočnikov.

Namenjen je tistim, ki niso več zadovoljni s poceni računalniškimi "pishchalki" ali prenosniki zvočnikov, ampak metali tisoče dolarjev za Hi-End sistem, ki jih še niso pripravljeni. Za te uporabnike je ta AU ravno prav. Ima zelo dober zvok, ki bo ustrezal mnogim. Seveda bodo "audiofile" nezadovoljni, vendar ti stolpci očitno niso za njih.

Videz in oblikovanje

Stebri Sven MS-1085 izgledajo dragi in vredni. Obstajata dve barvnirešitev je zlato in srebro. Sijajne sprednje plošče in zlati zvočni flip-up izgledata čudovito. Tukaj je samo sijaj, ki močno zbira prah in prstne odtise na sebi. Toda to je stvar, ki jo je treba popraviti. Vendar izgleda kot akustični sistem za vse sto. Še posebej, ker videz kakovosti zvoka ne vpliva. In z zvokom te akustike, brez težav.
"Ribje oko" tega akustičnega sistema lahko imenujemo vodilni daljinski upravljalnik, ki se razteza od nizkotonca in se lahko postavi na mizo. To je podložka, ki prilagaja glasnost zvočnika. Plošča ima mehko nevsiljivo osvetlitev. Tudi ponoči se ne bo trudil. Daljinski upravljalnik ima priključke za priključitev slušalk in mikrofona. To je s praktičnega vidika zelo praktično.

Značilnosti satelitov

Sprednji zvočniki Sven MS-1085 imajo dvosmerno zasnovo. Vsak satelit ima srednje frekvenčne in visokofrekvenčne zvočnike. Zaradi načrtovanja proračuna teh govornikov govorci pogosto nimajo srednjih frekvenc. Ampak to je enostavno popraviti z izenačevalnikom. Satelitska moč je 26 vatov. To je skupna skupna zmogljivost (s subwooferjem) 46 vatov. Takšno število "vatov" je dovolj za srednje veliko sobo. Sosedje se bodo zagotovo pritoževali.
Frekvenčni razpon čelnih zvočnikov je značilen za proračunske sisteme zvočnikov. Je od 150 Hz do 20 kHz. To je povsem dovolj za igranje normalne glasbe. Filmi zVisokokakovosten zvok DTS je prav tako zelo zmogljiv na teh zvočnikih. Sven MS-1085 je popolnoma primeren za domačo uporabo. Imajo dobro napajanje in standardno frekvenčno območje.

Značilnosti nizkotonca

Nizkofrekvenčni zvočnik je zasnovan kot ločena škatla (kot se zgodi z obliko akustike 2.1) z vgrajenim ojačevalnikom. Zasnova "nizke frekvence" je pasovni resonator. to vam omogoča, da dosežete najmočnejšo vrnitev. In v majhnih prostorih je potrebno. Moč nizkofrekvenčnega zvočnika je 20 W. Je veliko tega? Recimo, da bo velik volumen lestev od sosedov zagotovo pretresel.
Frekvenčno območje nizkotonca je 20-150 Hz. Za proračunsko akustiko so takšni kazalniki normalni. Glavna stvar je, da tudi pri visoki glasnosti ni nobenega posebnega popačenja basa. To je zelo pomembno. Še posebej, kadar gledate filme in poslušate hard rock ali metal. Nizkotonski zvočnik Sven MS-1085 lahko uspešno tekmuje z zvočniki srednjega razreda. In to je v redu.

Značilnosti ojačevalca

Tu je vse standardno za proračunske sisteme zvočnikov. Sven MS-1085 uporablja ploščo z nekaj kondenzatorji pri 4700 μF. Navitje transformatorja ima moč 43 VA. Nekatere druge komponente se prav tako ne razlikujejo v nečem posebnem. Standardno polnjenje proračunskega ojačevalnika za poceni zvočnike. Kljub temu, ojačevalnik popolnoma spopadajo s svojo nalogo: zagotavlja visoko kakovost in stopnjo glasen zvok.

Zadnji del ojačevalnika je nameščenvhod za subwoofer, dva vhoda in dva izhoda za zvok v formatu RCA (tulipani). Obstaja tudi kontrola basa in gumb za vklop. Skromen nabor upravnih organov. Toda za akustični sistem takega razreda več in ni potrebno. Če nekdo želi več, potem očitno potrebuje stolpce ne na proračunski ravni.

Kaj poslušati?

Čeprav je pregled Sven MS-1085, ki smo ga pripravili tukaj, ni top sistem zvočnikov, vendar običajne MP3 datoteke še vedno ne morejo popolnoma razkriti polnega potenciala zvočnikov. Tukaj potrebujete priljubljeno brezplačno obliko brez izgube kakovosti - FLAC. Če poslušate pesmi v tej obliki, bo Sven slišal točno tako, kot želite. Kar se tiče glasbenih zvrsti, ta akustika odlično deluje s klasiko, hard rockom in bluesom. Na splošno lahko s svojo pomočjo udobno poslušate vse zvrsti instrumentalne glasbe. Toda z elektroniko je vse slabo. Ne priporočamo, ker ne bo zvoka. Načeloma, kakšna glasba je tak zvok.

Pregledi

To je zelo pomembno. Ti pregledi vam pomagajo razumeti, če bi morali kupiti ta izdelek. V primeru akustičnih sistemov je preprosto treba proučiti preglede, saj lahko tako razumete, kako visokokakovosten zvok v enem ali drugem stolpcu. Mnenja o akustiki Sven MS-1085 Black so impresivna s svojo prijaznostjo. Do sedaj noben lastnik tega sistema zvočnikov ni v njem našel slabosti maščob. Ravno nasprotno, obstaja občutek, da se vsi lastniki zaljubijo v te stolpce na prvi pogled. Mnogi opažajo globok in sočen bas. Prav tako so vsi navdušeni nad razpoložljivostjo visoke frekvencezvočniki Običajno imajo proračunski govorci enosmerno zasnovo. Veliko pozitivnih mnenj in o daljinskem upravljalniku (čeprav je žično).
Avtorji negativnih ocen so večinoma preprosto kihali - niso zadovoljni s prevelikim telesom in "nezadostno" obdelavo srednje frekvenčnih frekvenc. Ti tovariši želijo kupiti akustični Hi-End za peni. No, lahko jim le zaželiš veliko sreče. Ljudje, ki so sposobni ustrezno primerjati ceno in kakovost, nedvomno razumejo, da je Sven MS-1085 najboljše, kar je zdaj na trgu. Poleg tega lahko ta zvočniški sistem dobro tekmuje z akustiko segmenta s srednjimi cenami. Ampak vredno je peni. Nekaj ​​moraš razmišljati.

Povzetek

Proračunski zvočniški sistem Sven MS-1085 sodi med najboljše predstavnike svojega razreda. Ima eleganten videz, veliko moč, odlično kakovost zvoka in primerno ceno. Takšni stebri so primerni za vse. Prav tako jih lahko uspešno uporabljate tako z računalnikom ali prenosnikom in tandemom s televizorjem. Ta vsestranska akustika bo privlačna mnogim. Da bi razkrili celoten potencial tega sistema zvočnikov, je priporočljivo poslušati trdne diske ali glasbo v obliki brez izgube kakovosti (FLAC, APE, WV). Samo to bo mogoče ceniti zvok.

Sorodne publikacije