Oukitel U20 Plus: Povratne informacije strank

Težko si je predstavljati, kakšno je skupno število modelov pametnih telefonov na trgu. Poleg tega, da vodilna podjetja vsako leto proizvajajo na ducate modelov, se še manj znani proizvajalci trudijo najti svoje mesto na soncu. Voditelji so poskušali zapustiti model Oukitel U20 Plus. Povratne informacije, ki jih je zbrala, so protislovne, zato je vredno pozornosti.

O telefonu

Smo eden dobrih modelov, ki so bili nepošteno vrženi v oddaljeni predal. Jasno je, da je njegova nepriljubljenost neposredno povezana z dejstvom, da neizkušeni uporabniki ne zaupajo neznanim znamkam.


Toda takšno obnašanje je povsem neupravičeno, ker je bil vsak proizvajalec prej neznan, nato pa se je razvil in postal priljubljen. Morda je Oukitel prihodnji večji konkurent Apple Gadgets ali preimenovan v "Korejce". Seveda, da uporabniku svetuje, da pogleda neznana imena - nehvaležno. Pri tem je pomemben še en pristop. Ocene in povratne informacije lastnikov je treba skrbno preučiti. Oukitel U20 Plus je odličen pripomoček za ravnodušnega kupca.
Naprava je bila izdana konec lanskega leta. Takoj lahko opazite vse poskuse, da bi pritegnili pozornost: kopiranje uglednih dizajnov, znanih podrobnosti in priljubljenih "čipov". Toda model lahko samozavestno zanima neizkušenega uporabnika, ki poudarja večnamenskost in proračun naprave. Kot rezultat, imamo dober nizkocenovni telefon, ki je prejel 55-palčni zaslon in Sharpovo tehnologijo. Zaslon deluje z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. V njemdal dober "železo", priljubljen bralnik prstnih odtisov in druga presenečenja.


Dopolnitev

Seveda, zdaj nihče ne privlači kupca za to polje. Poleg tega telefon ni naprava, ki je kdaj to počela. Kljub temu je vedno lepo, da dobite kakovostno "zaviti". Oukitel je to uspel. Napravo dobavljajo v črno matirano škatlo. Spredaj je modelna slika v treh barvah. Na stranski strani je model pametnega telefona. Vzporedno je naveden tudi glavni parameter, serijska številka in druge informacije proizvajalca. Na hrbtni strani paketa so kratki podatki o značilnostih modela. Škatla ima konvencionalno obliko - s pokrovom. Telefon je bil nameščen na tabličnem računalniku, pod katerim je še en komplet. Takoj je treba opozoriti, da je bila naprava varno zapakirana in zavita v plastično vrečko. To lahko precej prepreči prevoz naprave.
Če telefon dobite iz paketa, lahko na njem vidite majhno darilo proizvajalca - silikonsko torbico. Pod tablico v predelku je polnilnik, kabel USB. Obstaja kuverta z dokumentacijo in sponko za papir, da odstranite pladenj za kartico SIM. Kot rezultat celotnega sklopa so ostali le dobri vtisi in povratne informacije. Telefon Oukitel U20 Plus je trdno zapakiran. Vsi dodatni elementi so izdelani iz kakovostnih materialov, ki nimajo ostrih vonjav. Silikonska torbica ni poceni.

Videz

Na splošno je oblika telefona tipična. Nemogoče je reči, da izstopa kot nekaj posebnega. Zbiral se je od vsehvodilni za malo: zaobljena oblika, poševni robovi zaslona, ​​plastična torbica. Za dvojno kamero, kot iPhone, pokrov "okno" skener prstnih odtisov, kot v Xiaomi. Sprednja stran zaslona se nahaja pod tipkami za upravljanje na dotik, podobno kot pri najnovejših modelih Lenovo.
Tako na splošno izgleda otrok Oukitel. Kljub dejstvu, da je večina elementov vzetih iz predhodno izdanih vodilnih modelov, naprava izgleda dobro, elegantno in drago.

Osnovni elementi

Sprednja plošča je zasedena z zaslonom. Prejel je diagonalo 55 palcev in 25-D steklo. Nad njim je bila postavljena sprednja kamera, zvočnik, indikator sporočil in senzorji. Na splošno, nič nenavadnega. Pod zaslonom so postavljeni trije gumbi za upravljanje z dotikom za upravljanje Oukitel U20 Plus. Ocene kupcev so bile na njihovem računu negativne. Prvič, večina modelov je te gumbe dolgo premaknila na sam zaslon. Drugič, tipke niso prižgane v tej enoti, čeprav so lepo prikazane spredaj. Takoj lahko vidite transportni film, ki ščiti vaš telefon med premikanjem. Če ga odstranimo, najdemo drugo zaščitno folijo. Je nekoliko kratka in se zaradi prekrivanja ne prekriva preko celotnega zaslona.
Zadnji pokrov je stiliziran na kovino. Tu je glavni junak dvojna kamera. Nahaja se v zgornjem levem kotu. Majhen LED bliskavico blizu nje. Bralnik prstnih odtisov je središče vrha. Deluje dobro, brez zamud. Kar zadeva skener, obstajata dve točki: njegova neuspešna lokacija in funkcionalnost. Veliko ljudi verjame v toNi primerno, da senzor premaknete od sprednjega mehanskega gumba do zadnjega pokrova, ker je težko odkleniti napravo, ko je poravnana z zaslonom. Čeprav je to najverjetneje navada. Kar se tiče funkcionalnosti, nasprotno, rad bi pohvalil Oukitel U20 Plus. Povratne informacije uporabnika dokazujejo, da je zmožnost dodeljevanja večih senzorskih ukazov senzorju velik plus.

Podrobnosti

Zakaj se je proizvajalec odločil, da bo zamenjal vse krmilne elemente. Mogoče, da pokaže svojo izvirnost. Pravzaprav so povzročili samo vihar. Vsi so že dolgo navajeni na dejstvo, da je na levi strani zaseden pladenj za "sedem", na desni pa so gumbi za nastavitev glasnosti in moči.
Model Oukitel U20 Plus je obraten. Toda to je spet stvar navade. Lahko se pritožite na ta dva ali tri dni, teden, vendar v enem mesecu in pozabili boste, da je to povzročilo nelagodje. Pladenj za kartice SIM je kombiniran. Nastavite lahko dva "sedem" ali zamenjate eno od njih s pomnilniško kartico.
Sprednji spojnik na sredini vsebuje priključek za polnilnik. Na straneh je perforacija. Pod enim od njih skriti mikrofon, v drugem - glavni zvočnik. Vrata za slušalke so se premaknila na vrh.

Zaslon

Čeprav je proračunski model, lahko vidite, da se na zaslonu ni shranil noben. Ocene pametnega telefona Oukitel U20 Plus na zaslonu so bile odlične. Prvič, uspešna velikost zaslona je nastavljena na 55 palcev. Drugič, prejel je HD ločljivost, ki je neobičajna za proračunske modele, in deluje z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik (Full HD). Tretjič, Japonci so delali z zaslonom zgorajOstra podjetja, ki se ukvarjajo predvsem s proizvodnjo televizorjev. Ustvarili so lep, svetel, nasičen prikaz brez večjih pomanjkljivosti. Pred nami je multitouch, ki deluje s petimi hkratnimi dotiki. Občutljivost senzorja je dobra, brez zaviranja in fantomskega tlaka. Če nekdo ne želi umerjanja barv, ga je mogoče popraviti v nastavitvah. Če želite to narediti, uporabite strojno-programsko opremo Mriravission.

"Železo"

Napredni uporabniki pogosto upoštevajo tehnično komponento. Seveda je videz odličen, če pa imamo v svojih rokah telefon nezemeljske lepote, ki ne more delovati brez zamud ali napak, zakaj je potem potreben? Značilnosti Oukitel U20 Plus so prejele dobre ocene. Ne pozabite, da imamo pred seboj proračunsko napravo. Ima čipov MediaTek MT6737T, nameščen na štirih jedrih s frekvenco 15 GHz. Grafični pospeševalnik Mali-T720 je proračunska rešitev.
Nekaterim uporabnikom manjka samo 2 GB pomnilnika RAM. Notranji je le 16 GB. Za tiste, ki ne potrebujejo druge sedem kartic, je bolje, da dobite "bliskovni pogon", saj do leta 2017 takšnega obsega že primanjkuje. Specifikacije in pregledi Oukitel U20 Plus nam omogočajo, da razumemo, da bo v tem vsakodnevnem delu ta model deloval "na med". Ne upočasni, ne pregreje in ne dela napak. Če zaženete programsko opremo, ki zahteva veliko virov, se bo zmogljivost znatno zmanjšala. Čeprav nihče ni preklical igre z minimalnimi ali povprečnimi nastavitvami grafike.

Shell

Še en gonilnik za razpravo je komponenta programske opreme.Imamo telefon, ki deluje s šesto različico Androida. Vrhunski proizvajalec uporablja vdelano programsko opremo Bingo Launcher, ki je komaj kdo slišal. Toda v praksi lupina ni slaba. Ima veliko funkcij, vmesnik za dodatke. Hkrati pa ne zamaši sistema z nepotrebno programsko opremo. Obstajajo vse potrebne možnosti. Lahko pridete do katerega koli menija na že znani poti.

Fotoaparat

No, ne moremo omeniti dvojne kamere, saj je odločitev tega proizvajalca precej zanimiva. Pred nami imamo dva modula. Eden od njih je senzor Sony IMX13 z ločljivostjo 13 milijonov pik. Izkušeni uporabniki vedo, da je ta modul že dolgo na trgu in je že uspel obiskati več zastarelih modelov. Diafragma je F /2.0. Drugi senzor je samo pri 03 Mp. Glavna naloga tega modula je zameglitev, natančneje, ustvarjanje idealne strani.
Da bi to delovalo, morate posneti sliko v načinu SLR. Ko se osredotočite na želeni predmet, prilagodite drsnik, prilagodite zamegljeno ozadje. To tehnologijo uporablja večina proračunskih možnosti, ki želijo privabiti kamero z dvojnim očesom na oči, vendar ne morejo porabiti veliko za visoko kakovostne leče. Ta tehnologija ne deluje tako, kot bi bilo zaželeno. Treba je poskušati narediti vse, kar je videti tako lepo, kot je, na primer, iPhone 7 Plus. Sprednja kamera je skupna kot pri vseh sodobnih napravah. Ocene Oukitel U20 Plus so dobile dobro oceno. Fotografirala se je v odločitvi 5 MP, ima dodaten sephi.

Mnenja

Tukaj je proračun, vendar je prišla dobra nova naprava. Kljub temu, da je pred namiza številne precej neznane proizvajalce so vtisi po pregledu in pregledih še vedno dobri. Lastniki imajo dober videz. Pred nami je tanek, plastičen, zaobljen kovček. Dobil je vse sodobne "žetone", ki so potrebni za tiste, ki iščejo modno, a cenejšo napravo. Najboljši kazalnik tega modela je bila njegova cena. Skupaj za 6-7 tisoč rubljev, boste dobili celoten nabor sodobnih funkcij. Ocene o Oukitel U20 Plus niso samo pozitivne, ampak tudi slabe. Med prednostmi so nizki stroški, napredna dostava, razpoložljivi senzor prstnih odtisov in prilagodljive nastavitve vmesnika. Prav tako je pomembno povedati, da je proračunska enota baterijo opremila s 3300 mAh. To bi moralo biti dovolj za vsakodnevno uporabo: en in pol dni bo telefon vsekakor zdržal.
Prav tako mi je bilo všeč, da se telo lahko razstavi. Vsi deli niso trdno zategnjeni, kar pomeni, da če se pojavijo kakršne koli težave in imate vsaj najmanjšo predstavo o tem, kako jih popraviti, lahko to storite sami. Med minusi je očitno slab fotoaparat. Jasno je, da ne bi bilo super za takšne stroške. Morda je bilo vredno narediti en modul, ampak bolje.

Sorodne publikacije