Prehod "100 vrat": 24. stopnja

Logične igre so zelo priljubljene tako pri odraslih kot pri otrocih. Njihova značilnost je prvobitna preprostost, a po vsakem krogu igra postaja vse bolj vznemirljiva in dovolj zahtevna, da se ustavi praktično nemogoče. Ves dan, celo iz igralca, glava igralke reši tako sestavljanko, s čimer osebo prisili, da razvije objektno razmišljanje, pozornost. V tem članku bomo govorili o igri "100 Doors". 24 stopnja naredi veliko stop, tako da bo ta članek vam povem, kako iti skozi fazo brez veliko truda.


Logična igra "100 vrat"

Koncept igre je v tem, da mora uporabnik skozi vrata pri vratih. Če želite odpreti vrata, morate rešiti nekatere logične uganke. Na primer poiščite manjkajoči del uniforme bojevnika iz 16. stoletja, poiščite orodje za ure in še veliko več. Proces spremlja pomirjujoča glasba, saj je pri iskanju pravih komponent zelo verjetno čustveno razburjenje. Mimogrede, igra je bila razvita za naprave, ki podpirajo operacijske sisteme Android in iOS.
Kot je razvidno iz naslova, je v igri točno 100 vrat. 24 raven je precej zapletena pri iskanju pravih komponent, zato bo o njej govoril v naslednjem delu članka. Če govorimo o starostnih omejitvah za igro, potem je to praktično odsotno, saj je ocena igre 6+. Priporočljivo je tudi za otroke, saj se razvija razmišljanje, otrok bo bolj pozoren in umirjen, potem ko bo opravil kar 100 sob z ugankami.


Igra "100 vrat": 24. stopnja

Na tej stopnji igralec sreča sef, čeprav to sploh ni težko. Ima posebne utore za zobnike. Vsak od njih mora biti na svojem, strogo določenem mestu.
Algoritem prehoda "100 vrat" (raven 24):
 • V prvi vrstici morate namestiti orodja, ki prikazujejo rimske številke, ne pa arabske.
 • Za njimi gre "prehranjevalna veriga", to je najprej sir, nato miš, za njim kača in orel.
 • Potem gremo geometrijske oblike, od leve proti desni morate povečati število kotov predmeta, to je najprej trikotnik in na koncu šesterokotnika.
 • Na koncu bo predstavljena evolucija osebe, ki jo je razvil Darwin, to je od opice do človeka.
 • Igra zahteva pozornost in aktiviranje logičnega razmišljanja, zato je priporočljivo, da se igra, ko so čustva uravnotežena. Kot že omenjeno, takšni logični problemi ugodno vplivajo na otroka.

  V zaključku

  Upamo, da vam je ta članek pomagal, da ste prestali raven 24. "100 Doors" je neverjetna igra njenega obsega. Prijetno in koristno razvedrilo je zagotovljeno. Lahko jo prenesete v telefon prek posebnega dodatka za shranjevanje.

  Sorodne publikacije