Kako trenirati pokemon: podroben vodnik

Vprašanje, kako trenirati Pokemona je vedno uporabnik, ki se je odločil igrati eno od iger v seriji. Brez izboljšanja njihovih borcev zmage ni mogoče doseči. To lahko storite na običajen način, vendar zahtevajo veliko časa. Bolje je uporabiti različne trike, da prihranite čas in trud. Samo takšne priložnosti ne poznajo vsi, zato nikoli ne morejo narediti prvih korakov pri ocenjevanju trenerjev.

Vesolje

Svet žepnih pošasti se je pojavil v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Moda za japonsko risanko je bila nora, vendar je sčasoma minila.
Podjetje Nintendo je ves čas izdalo igre in podprlo zanimanje uglednih oboževalcev. Glavni razcvet se je zgodil, ko je bil najnovejši projekt sproščen v mobilne platforme. Takrat so se vsi spraševali, kako trenirati Pokemon v Pokemon Go. To vesolje vključuje ljudi, ki so trenerji in žepne pošasti. Imenujejo se Pokemon in so živa bitja s svojimi umi in občutki. Dejansko imajo te živali napadalne in zaščitne lastnosti. Ljudje jih prirejajo, trenirajo in se borijo skupaj v arenah. Lastnik teh bitij mora vedeti, kako trenirati pokemon za optimalne rezultate. Vsi ti vidiki so se preselili v igro, zdaj pa se uporabniki po vsem svetu trudijo ukrotiti borce in sodelovati z njimi v bitki.Pokemon Go

V letu 2016 je projekt Pokemon Go dobesedno odpeljal ljudi celotnega planeta Zemlje. Ljudjeso bili pripravljeni ujeti žepna bitja podnevi in ​​ponoči, se naučiti trenirati Pokemon in prosti čas, da se posvetijo le temu. Bistvo igre je ujeti te male borce po vsem svetu. V vsakem mestu obstajajo kraji, kjer se pojavljajo njihove različne vrste, in uporabnik s pomočjo pokerballa poskuša ujeti svojo prihodnjo ekipo. Pomembna značilnost je potreba po stalnem gibanju po svetu. Sedenje v sobi, lovljenje žepne pošasti ne bo delovalo, ker so vedno v gibanju. Poleg tega so razvijalci izvajali sistem bonusov za igralce, odpiranje spomenikov in nadzor območij prek posebnih dvoran. Mnogi igralci ne vedo, kako trenirati pokemon v telovadnici in zato pogosto ne morejo obdržati nadzora. Vsak uporabnik lahko izzove svojega boreca, ki varuje sobo in tako odvzame ozemlje.Postopek prenosa v Pokemon Go

Vsak novinec v tej igri mora razumeti, da je raven Pokemon povezana s splošnim kazalnikom trenerja. Višje bo, bolj jasno bo, kako trenirati Pokemon. Za začetek morate ujeti več znakov in doseči 10. stopnjo. Od zdaj naprej se v areni odpirajo bitke in možnost trčenja z uporabniki na spletu. Najbolje je najprej najti najbližje igralce in ekipna prizadevanja, da prevzamejo nadzor nad vsemi arenami v bližnji okolici. V sobi Pokemon dobi dodatne izkušnje in se hitreje uči novih veščin. Bitke z zavezniki na nadzorovanem ozemlju bodo omogočilepreučujejo kombinacije, sile in razvijajo taktike v bojih s prihodnjimi nasprotniki. Ne pozabite, da je trener povezan z žepnimi borci in njihova raven potiska njihovo moč. Uporabite proces evolucije vaših nepotrebnih znakov, da dobite +500 izkušenih enot. Ta metoda usposabljanja pokemon v Pokemon Go se šteje, da je najlažji in najpogosteje uporabljajo za nastavitev ravni SR.

Skrivnost moči

Če ste pozorno igrali vse projekte vesolja, so opazili posebnost v razvoju žepnih pošasti. Drugi in tretji vidik lika počasneje preučujeta napad. Na primer, Skvirlt odpira dostop do vodnega topa "na 47. stopnji, Blastosis pa na 68. mestu. Postavlja se vprašanje: zakaj trenirati Pokemon? Seveda, za povečanje parametrov napada, zaščite, zdravja in drugih. Samo od razvoja ob prvi priložnosti ni potrebno. Najprej preberite vse informacije o napadalčevem odnosu, na katerih ravneh jih preučujete. Če se to zgodi, pokončajte Pokemon v svoji prvi obliki, preden dobite vse spretnosti in nato začnite evolucijo. Kot rezultat, boste imeli edinstveno močan značaj, ki nima enakih.

Sorodne publikacije