Podobne igre Nancy Drew: List

Nancy Drew je razburljiva pustolovska igra, ustvarjena za PC platformo. Zgodovina tega je stara skoraj 10 let in še vedno ne izgubi svojega pomena. Igra temelji na seriji knjig o detektivki. Ena stvar, ki se je izkazala za 33 delov, že govori o neverjetni popularnosti tega projekta. Tukaj boste morali zbirati dokaze, zasliševati osumljence, iskati namige in reševati uganke. Vendar pa imajo vse igre zmožnost motiti ali igralci ne želijo, da gredo skozi zgodovino dvakrat, in nato začeli iskati nove "igrače".


Tisti, ki jim je všeč mimoidoč, se želijo naučiti drugih iger, podobnih "Nancy Drew". Ta članek bomo posvetili temu.

Sibirija

Na seznamu iger, podobnih igri Nancy Drew, ima Syberia častno prvo mesto, glede na ocene igralcev. Prihod v Valadilu - majhno mesto v Alpah, polno čudovitih delovnih strojev, boste morali odkupiti staro tovarno. Toda iz težav se znajdeš na pogrebu ženske, ki naj bi dejansko prišla.
Iz tega in začnite avanturo, polno ugank in ugank. V pregledih so se vsi igralci strinjali, da igra ne napne težav, vendar se izvaja z veseljem.

Black Mirror 3: Final Fear

Po skrivnostni smrti lorda Gordona - nenavadnega starega človeka, ki je bil znan po svoji čudnosti, je njegova družina čakala na težke čase. Ne bodo vsi preživeli razkritja skrivnosti svojih prednikov. Protagonist spozna tudi skrivnosti stare vasi in bolnišnice za duševno bolne. Nič lepo v temTakšne skrivnosti ni, toda za resnico je treba izkopati.Med igricami v ruskem jeziku, podobno kot Nancy Drew, je uspelo pridobiti igralce s svojo grafiko, skrbno premišljenimi dialogi in valji, ki zgodovino spremeni v podobo razburljivega filma. Uganke, po mnenju recenzij, ne predstavljajo posebne zapletenosti, zato se lahko med igro dobro počivate po delovnem dnevu.

Broken Sword: Angel of Death

Če iščete podobne igre kot "Nancy Drew," je Broken Sword: Angel smrti lahko zanimiva možnost. V tem "igrača" razvijalci so upoštevali vse želje uporabnikov, ki so prišli na delo z vso odgovornostjo. Posebna pozornost je bila namenjena dialogom in iskanju znakov. Ko pobegne iz zapora, protagonist čaka na pomembno preiskavo. Z vidika nalog in splošnega prehoda - vse v stilu iger, podobno kot "Nancy Drew". Ampak tukaj je smešna igra, seveda, podkupnine. Samo zaradi šale in obnašanja protagonista, je čas, da preživijo čas na tej zgodbi.

Siva snov

Ta igra, podobna Nancy Drew, je bila ocenjena kot najbolj predvidena, saj je bila njena podoba predvidena že več kot sedem let. Glavni lik je David Styles, nekdanji univerzitetni predavatelj, nevrobiolog, ki je padel v prometno nesrečo, v kateri je njegova žena umrla. On sam zdaj nosi masko, ki skriva del njegovega obraza. Že več let vodi življenje puščavnika v svojem domu, kjer opravlja različne poskuse. Trajalo je, dokler ni prišel tavajoči študent. Deklica se strinja, da bo pomagalaznanstvenik v svojem čudnem eksperimentu. Toda duh pokojne žene človeka, ki živi v hiši, se lahko prepreči.

Igra je polna zanimivih in zahtevnih nalog. Zgodovina je navdušena. Prijeten trenutek je sposobnost, da se igrajo dva znaka v zameno - znanstvenik in njegov pomočnik.

Alpha Polaris

V tej igri lahko uživate, če se ne bojite zoper starodavno zlo na daljnem severu. Postaja za proizvodnjo nafte nima boljših časov. Med njenimi zaposlenimi so samo štirje ljudje, katerih žalostno življenje se je končalo, ko so na stenah jame našli naftno polje s čudnimi slikami. V tem trenutku se prebudi starodavno zlo, ki rani ljudi v nočne more in jih prisili, da si želijo ubiti drug drugega. Glavni lik se mora ukvarjati z nevarnostjo v tem skrivnostnem trilerju.

"The Vampire Saga: Dobrodošli v ključavnico pekla"

Zaradi eksplozije v rudniku premoga so morali prebivalci majhnega mesta zapustiti svoje domove. Poleg uradne različice pa obstajajo še drugi, ki govorijo o pobegu meščanov, ki jih prestrašijo neprepustne sence, ki izhajajo iz podzemlja. Glavni igralni lik tukaj pade po naključju, toda da bi prišel ven, je prisiljen raziskovati vse zapuščene hiše. In če se ne bojiš spustiti v tamnice, boš z njo razkrila glavno skrivnost.

Igre Sherlock Holmes

Glede iger, podobnih Nancy Drew, ne moremo pomagati, da ne omenimo glavnega detektiva na svetu. Serija gostov o Sherlocku Holmesu je raznolika in nima samo ene zgodbe. Igre oTa lik je vreden žanra. Če vam je všeč Sherlockov detektiv, veste, kako rešiti uganke in vas zanimajo skrivnosti, potem je ta zgodba za vas.
Skupaj z legendarnim detektivom ste:
 • našli profesorja, ki je izginil med odpravo v Egiptu;
 • razkriti umor lastnika posestva, ki ste ga želeli obiskati z dr. Watsonom;
 • izvedeti skrivnost izginotja ljudi, ki niso med seboj povezani;
 • , da prenese Holmesovo soočenje z Jack-cutterjem;
 • ponovno vzpostavijo dobro ime in postanejo glavni osumljenec pri storitvi enega kaznivega dejanja.
 • Ampak to je daleč od vseh dogodivščin ljubljenega policista. Mimogrede, igra bo imela priložnost oditi in v vlogi Watsona.

  "Črna oaza"

  Protagonist se zbudi v mrtvašnici med množico trupel. Kaos dominira. Ali ni strašen začetek? Kaj se je zgodilo? To se lahko naučite šele ob koncu igre. Ali želite igrati Nancy Drew? Obstaja veliko podobnih iger. Tukaj lahko najdete nekaj za svoj okus. Preučili smo le majhen del možnih variant vznemirljivih detektivskih zgodb.

  Sorodne publikacije