Igra "Nancy Drew: Ghost v hotelu": mimo

V zadnjem času se pojavljajo vedno več novih žanrov računalniških iger. Igralci so začeli pozabiti na predhodno izdane projekte. Povezan je tudi z izboljšano grafiko novih izdelkov, z zanimivimi ploskvami in akcijskimi igrami. Verjetno so vsi pozabili na avanture detektivke. Ampak mimo Nancy Drew. Morda je duh v hotelu še vedno zanimiv.

O igri

Zgodovina duhov v hotelu je postala tretja v seriji iger o Nancyju. To je iskanje, na katerem je sodelovala tudi Her Interactive. Igra se je pojavila leta 2000, vendar je v Rusiji "dobila" v 7 letih. Novi del ni postal dolgočasen. Igra Nancy Drew. Duh v hotelu ", kot ponavadi, bo zadovoljil ljubitelje podobnega žanra. Nekateri projekti bodo povzročili nostalgijo in nekdo morda sploh ne bo všeč. Kakorkoli, zgodba detektivske punce za vedno sodi v svet računalniških iger.
Tretji del govori o dogodkih v San Franciscu. Glavna zgodba temelji na istem imenu 122. knjige.

Znaki

Podobne igre običajno povezujejo igralca z glavnim likom. V iskanjih, ki jih ima sam, včasih lahko pomaga "od zgoraj" ali podobnih mističnih stvari. Ta igra je pripravila več junakov. Poleg Nancyja se bo igralec srečal tudi z dvema prijateljicama - mladim delavcem in starinami.

Navijači so takoj rekli, da to niso najboljši liki v igri. Kljub temu, vsak registriran ni slab, lahko razumete njihove znake in ne mudi prevesti hitrejedialogi.

Priprava

Torej, prehod Nancy Drew. Duh v hotelu se začne s študijem. Svetujemo mu, da gre skozi tiste, ki se prvi spoznajo z igro, pa tudi z vodstvom. Potem lahko izberete kompleksnost nalog. Ne pozabite, da med prehodom tega ni mogoče storiti. Raven "Mlajši detektiv" je najbolj priljubljena, zato bomo v tem načinu upoštevali prehod.

Preiskava se je začela

Zgodba se začne z sobo Nancy. Igralec si mora ogledati videoposnetek in si ogledati nepoznano lokacijo. Na vratih opazimo tapiserijo. Ima uganko s poudarjenimi besedami. Paziti morate na njih. Nato preklopite pogled na kamin. Tukaj najdemo zmaja. Morate ga pogledati in poiskati prvega znaka. Vse, kar vidimo, se spomni.
Pojdimo v dvorano. Opazili smo oder. Potisnite kiveto, da poberete lopatico. Iščem okna v dnevni sobi. Obrnite knjigo na mizo. Po učenju vse vsebine kartonske škatle. Gasilni aparat lahko najdete v nočni omarici. Če je potrebno, poiščite telefon in ga uporabite. V skrivnostih še vedno obstajajo črke, ki jih je treba prebrati.

Prve uganke

Knjižnica nas čaka v vrsti nalog. Najprej morate najti kamin in nepopolno pokrito ploščico. Po ogledu knjižne police. Na njem iščemo knjigo o klavirju, preučujemo najdene materiale. Po ogledu roba ploščice ob njem. Vzemite ta del. Poglejte v škatlo. Spoznajmo knjigo o legendah San Francisca. Za mizo pri foteljihNašli smo "Mahjong". Na enem od elementov igre opazimo drugi lik. V knjižnici vidimo prenosni računalnik in pregledamo mizo. Prebrali smo knjigo in po kliku na prenosni računalnik. Najdemo "Labirint" in nadaljujemo z igro.
Po prehodu sestavljanke bo treba podrobno preučiti vse informacije o napravi. Potrebujete naslove hotelov, gesla. In ne pozabite: pomembno je, da preberete vse knjige in zapise, ki jih imate pri roki.

Klet

Naslednja lokacija je klet. Če želite priti tja, morate zapustiti knjižnico v dnevni sobi in se vrniti v dvorano. Pod stopnicami iščemo vrata, ki vodijo v hodnik. Tik za levimi vrati je klet.
Tam moraš pregledati blagajno, klikniti na gumb in vzeti ključ. Na mizi boste opazili orodje, med njimi najdemo izvijač in ga odvzamemo. Iščemo časopisni časopis in študiramo gradiva. V pečici vzamemo zvezek. Zdaj morate odpreti vrata v okrogli mizi. Ne skrbite takoj, bo prazna. Za zdaj gre za splošne informacije.

Urnik

Zdaj morate iti v jedilnico. Tu se lahko spomnite časa v igri. Kasneje boste morali gledati na uro, saj boste po komunikaciji z Rose dobili čas drugih likov igre. Zberite sestavljanko in nadaljujte z naslednjo nalogo. V bifeju najdemo zavarovalno polico. Pogledamo kuhinjsko dvigalo. Gremo gor in praznujemo škripajoče stopnice zase. Lopata je potrebna za čiščenje ozadja in iskanje lopute na podstrešju. Ključ iz blagajne ga bo takoj odprl.

Pregrada na podstrešju

Nancy Drew. Duh v hotelu zahteva skrb. Zato raziščimo tukaj vsak centimeter. Vzemimo drugi del plošče, iz prsnega koša dobimo železo. Preučujemo dnevnik gostiteljice. Iz naslednjega polja dobimo jastoga. Po ponovnem branju knjige o skrivnostnih zgodbah.

Ko najdete loputo, najprej izvlecite vrv, nato pa uporabite ostanke. Ko greste dol, morate slediti hodniku desno. Tukaj opazimo kuhinjsko dvigalo. Gremo v jedilnico.

Skrivnosti

Rose nas pošlje nazaj v klet hotela. Hoče, da popraviš dvigalo. Spoznali smo Charlieja. Po komunikaciji z njim preučujemo informacije iz časopisa. Pridemo nazaj govoriti z Rose, potem pa gremo k Abby.

Delo z dokumenti

Detektiv mora v svoji sobi z lopatico odpreti lopato in od tam odstraniti ključ, vrniti se na podstrešje in odpreti prej zaprto mizo. Preučujemo dokumente, pogledamo zapise glasbenega lista na vrhu. Bolje je, da se te informacije zapisujejo. V portretu ženske, ki išče kitajske znake in klikne na prvi znak. V dnevni sobi takoj pokličemo vse, ki so v imeniku. Potem pride klic, morate odgovoriti. Gremo v knjižnico. Pogovorimo se z Louisom in se vrnemo na vrh. Iščemo eno uro. Računamo na urnik: počakati morate na trenutek, ko bo Abby odsotna.

Raziskave

V družbi Abby skrbno preučujemo vsak vogal. Preberemo knjige, odpremo predale itd. Zaradi pomanjkanja predmetov se moramo vrniti v klet. Charlie je odsoten, tako peneodprite kamnito žar. Po odhodu v Abby in sodelovanju na duhovni seji. Preberite papir na mizi v Rose.

Naslednji dan

Zjutraj je treba delati z prezračevalno mrežo. Odvijte vijake, jih odstranite, pregledajte, ko vse postavimo na svoje mesto. Nato se morate pogovoriti z Abby. V kleti se pogovarjamo s Charliejem, v kuhinjskem dvigalu pa pritrdimo železo na vrv. Ne pozabite na simbol na skodelici. Stopite gor in odprite kuhinjsko dvigalo. Vzemite tretji kos ploščice. Pri kaminu lahko zdaj najdete najdene koščke mozaika. Vodja Phoenixa je vzvod. Raziščite skrivni prehod. Po intuitivnih akcijah morate v kleti poiskati klavir. Predvajajte melodijo, za katero ste našli podstrešje. Po vrnitvi na podstrešje ponovno najdemo list s zapiski in kliknemo na spodnjo polovico. Tam je nasvet.
Na stopnišču morate dati stolpce v ime "Diego". Odpre se predpomnilnik, v katerem preberemo pismo. Potem moraš spet priti v Abbyjevo sobo, v času, ko ne bo. Kasneje se izkaže, da so bili zvoki duhov uglašeni, in zvočnik je bil pod prezračevalno mrežo.

Finish

V sobi morate pregledati škatlo in omarico. Vzamemo okras, kovinsko ploščo, kliknemo na napravo na gumbih. Vklopiti morate duh duhov, nato vstaviti kaseto v desni del traku in poslušati posnetek. Bodite prepričani, da dobite kaseto in obrnite nakit. V dnevni sobi morate povedati vsem drugim. Ob 19. uri gremo v klet,da nihče ni bil tam. Skozi kamnito rešetko pridemo skozi ječo, uporabljamo kerozinsko svetilko. Vse je treba skrbno preučiti, preveriti tapiserijo in se vrniti v sobo. Preberemo grožnje iz pisma in gremo v dnevno sobo. S pomočjo gasilnega aparata odpravite ogenj. Po tem je pomembno govoriti z vsemi. V knjižnici uporabljamo prenosni računalnik. Geslo "Antiquarian" login "Luis". Preučite informacije na disketi. Diplomata na stolu je treba razbiti s kombinacijo v levem zaklepanju "4653", desno - "4868". Naslednje jutro se moraš pogovoriti s Charliejem in Louisom. Toda slednjemu ne povejte, kje ste našli nove informacije. Po nekaj dogodkih se vrnemo v sobo in preučimo pismo. Boste morali rešiti sestavljanko z znaki zodiaka.
Po odločitvi morate ponovno poklicati vse in zaprositi za pomoč. Rečeno nam bo, da pazimo na Phoenixa brez očesa. V preddverju morate najti to kipce in tam položiti rubin. To storite popoldne, da se ujemajo z žarki na tleh. Znak je treba odpreti z ostanki. Nato se hitro vzpenjamo po desnih stopnicah in trikrat drgnemo za vrv.

Sklepi

Igra "Nancy Drew." Duh v hotelu "je klasika žanra. Tretji del ni odstopal od prejšnjega. Igralcem je bilo všeč tako parcela kot razpoložljive uganke. Vsakdo je lahko našel nekaj posebnega zase. Tisti, ki niso imeli dovolj svetlobe, bi lahko uporabili zapletene teste.

Sorodne publikacije