Kako priti do menija recoder na "Android": tip za lastnika pametnega telefona

Vsaka naprava Android ima določen način, ki se imenuje obnovitev Androida. Uporablja se za obnovitev pravilnega delovanja telefona. V njej lahko vse nastavitve pametnega telefona ponastavite nazaj na tovarniško ali prvo nastavitev. Poleg tega se ta način uporablja za vdelano programsko opremo telefona in za prejemanje Root pravic. Kako priti v menijsko vrstico na Android, boste izvedeli iz tega članka.

Načini vstopanja v ponovno zajetje so odvisni od znamke in modela vašega telefona. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da sledite navodilom ali poiščete informacije o natančnem modelu telefona na internetu. Tukaj bomo izpostavili nekaj sorazmerno standardnih načinov za odpiranje menija za različne naprave. Toda najprej morate storiti nekaj drugega.

Prva stvar je pozavarovanje. Naredite varnostno kopiranje

Backup - iz angleščine "back up" je splošno ime za proces varnostnega kopiranja podatkov v telefonu. Zakaj želite to storiti? Če gre kaj narobe in vaši podatki izginejo, jih boste še vedno lahko obnovili. In kaj lahko gre narobe? Včasih je preoblikovanje telefona ali dostop do korenskih pravic, namesto da bi izboljšalo delovanje sistema, nasprotno, "razbilo". Torej, če ste zainteresirani za vstop v meni za obnovitev Android, da ga nadgradite, najprej naredite varnostno kopijo.

Ta možnost je najpogosteje skrita v razdelku "Splošne nastavitve". Najverjetneje boste videli "Varnostno kopiranje in ponastavitev". KakoVidite, če telefon deluje pravilno, ni treba ponastaviti nastavitev na meni za ponovno zajemanje. To lahko storite v običajnem načinu delovanja.

Kako do menija za obnovitev Androida: Osnovne kombinacije gumbov

Če potrebujete obnovitveni način, ker vaš telefon zavrača dobro obnašanje, potem, seveda, prek nastavitvenega stanja "Nastavitve" ne moremo več storiti za obnovitev sistema. Običajno se za obnovitev uporabljajo gumbi za glasnost in gumb za vklop.
Kombinacija teh je odvisna od modela in blagovne znamke vašega telefona. Najverjetneje boste morali hkrati pritisniti naslednje:
 • "Povečaj glasnost" in "Moč";
 • "Zmanjšana prostornina" in "Moč";
 • "Home" (gumb na dnu zaslona) in "Power";
 • obeh gumbov za glasnost, "Power" in "Home" (očitno, ustvarjalci Samsung prevzamejo precej krepostno posest prsti lastnikov svojih naprav).
 • Kaj je obnovitev Androida?

  Po vnosu v obnovitev boste najverjetneje videli sliko, ki je prikazana na fotografiji.
  To je primer standardnega opomnika v meniju, ki je nameščen na napravi. Odvisno od modela, različice Androida in blagovne znamke vašega pametnega telefona, lahko izgleda drugače. S tega seznama se lahko premikate s tipkami za glasnost in kot gumb za potrditev uporabite gumb za vklop. Ta seznam ima naslednje funkcije:

 • ponovno zaženite napravo;
 • nadgradnja sistema z zunanjega pogona;
 • ponastavitev natovarniške nastavitve - kritična obnovitev sistema brez shranjevanja podatkov;
 • počistite predpomnilnik (prenesene informacije) vseh aplikacij na pametnem telefonu;
 • nameščanje posodobitve iz pomnilnika pametnega telefona;
 • isti sistem se obnovi z uporabo varnostne kopije, ki ste jo naredili
 • vdelane programske opreme naprave iz zunanje pomnilniške kartice.
 • Uporabniški meni se povrne

  Če v svoj telefon prenesete poseben opomnik menija, se bo, v nasprotju s kompletom ali »domačim«, imenoval po meri. Glavni razlog za obstoj alternativnega obnovitve menija je razširjena različica prilagojenih različic in različnih dodatnih funkcij, kot je neuradna namestitev programske opreme. Najbolj priljubljeni meniji po meri so Clockwordmod Recovery Team Win Recovery Project. Če je prvi od kontrolnikov podoben običajnemu okrevanju menija z gumboma za glasnost in napajanje, potem ostane delovanje drugega zaslona odvisno od delovanja. Kot v glavnem načinu, proces upravljate z dotikom gumbov na zaslonu (glejte spodnjo fotografijo). To je vsekakor priročno, če zaslon deluje brez napak. Če "napaka", zaradi katere morate iti v okrevanje, je na zaslonu - bo prišlo do težav.

  USB Debugging: Kako priti do obnovitvenega menija na računalniku Android?

  Da bi imeli možnost vstopiti v meni telefona iz računalnika, ne bodite preveč leni, da bi našli in prenesli v računalnik poseben program, ki omogoča. Toda še prej, v nastavitvah naprave poiščite možnost "USB Debugging" - viboste našli v razdelku za razvijalce. Nato prenesite AdbRun v računalnik. In z njim, vedoč ukaz konzole, lahko upravljate nekatere funkcije Rekaveri meni.


  Zdaj, če nenadoma odpre meni Rekaveri na Android na običajen način na telefonu, lahko priključite prek USB-kabla na računalnik in naprave, nadzor od tam.

  Pojdi lepo, izstopu iz

  Če ste prišli na ta način radovednosti, in zdaj ste zaskrbljeni, kako za izhod Rekaveri "Android", tako, da ne privede do nepopravljive spremembe vaših podatkov bo odpravila svojo anksioznost . Najbolj izstopa veliko lažje, kot pa, da se prijavite v meni. Najbolj znana Rekaveri menija zdaj celo prvi na seznamu - Reboot sistema zdaj ("Ponovni zagon sistema zdaj"). Tudi če ne, lahko goljufija in to, kar se običajno opravi kdorkoli še posebej, če je telefon "hlyuknuv" reboot z gumbom za napajanje, odstranite in ponovno vstavite baterijo ali na koncu pustite telefon prazna - potem ponovna vzpostavitev normalnega delovanja.

  Sorodne publikacije