Tabulator Lenovo S8-50LC Tablet: Pregled, funkcije, opis in povratne informacije lastnika

Za razliko od tabličnega računalnika Yoga 2, je Tab Tab S8 standardna tablična oblika, na katero so vsi navajeni.

Oblikovanje

Na sprednji strani prevladuje velik 8-palčni zaslon z ločljivostjo 1200 x 1920 slikovnih pik in gostoto slikovnih pik 283 palca, kar je več kot dovolj za večino uporabnikov. Dodaten prostor, ustvarjen zaradi nekoliko čudnega odnosa med strankama, je pod nadzorom tipk "Android". Na tablicah je že običajno, da so na tablicah tipke za vrnitev, domači zaslon in večopravilni nadzor, ki ob pritisku dajejo močno otipno povratno zanko, kot tudi sprednje zvočnike na obeh straneh naprave, ki so postali prijetno presenečenje in tablični korak zgoraj. kot iPad Mini 3 ali Air 2.


In končno, na sprednji plošči Lenovo Tab S8-50LC se nahaja 16-megapixel sprednji fotoaparat.To lahko ustrelil 720p video in vam omogoča, da govori o "Skype" , vendar tukaj ni potrebno pričakovati visokokakovostnega sefija.
Zadnja površina je mehka in nekoliko gumirana. Zato je tablica lepo držati in v rokah je nekoliko bolj zanesljiva. Zadnja kamera ima ločljivost 8 milijonov slikovnih pik in omogoča snemanje HD videoposnetkov v formatu 1080p. Obstaja tudi LED bliskavica, ki je v tablicah zelo redka, zato je lepo, da Lenovo na njej ni zajel. In na koncu, Intelov logotip. Da, v redu, srce tabličnega računalnika je procesor Intel.

Krmilne tipke in priključki

Od roba, na vrhu, je standard 35 mm priključekslušalke Prihaja s slušalkami iz iPhonea in Androida, vendar Sony DNC ne deluje z njimi. To je sramota, vendar je razumljivo, saj uporabljajo nestandardni petpolni vtič, za razliko od običajnega tripolarnega.


Na desni strani kartice Lenovo S8 LTE je gumb za aktiviranje ali aktiviranje zaslona. Spodaj je tipka za nastavljanje glasnosti. En konec je drugačen od drugega, kar vam omogoča, da občutite razliko, če je to potrebno. Bližje dnu je mikrofon in priključek micro-USB. To je edini način, kako napolniti baterijo, saj model brezžičnih napajalnikov žal ni podprt. Na levi strani je tudi režo za kartice microSD. Različica 4G ima tudi režo SIM.
Strojna oprema
Tukaj je nekaj ključnih značilnosti tabličnega računalnika:
 • zaslon: 80 palcev, IPS, 1200 x 1920 slikovnih pik, 283 dpi;
 • čip: quad-core Z3745 Intel Atom, 186 GHz;
 • ROM, GB: 16;
 • RAM, GB: 2;
 • pomnilniška kartica: kapaciteta microSD do 32 GB;
 • izboljšava zvoka Dolby Digital Plus;
 • različica Bluetooth v4.0;
 • baterija: litij-ionska prostornina ni odstranljiva 4290 mag;
 • geo pozicioniranje: GPS z a-GPS;
 • kamera: 3264 x 2448 slikovnih pik, 8 milijonov slikovnih pik, LED bliskavica, samodejno ostrenje;
 • sprednja kamera: 720r, 16 MP;
 • Wi-Fi 80211;
 • dimenzije, mm: 1238 x 2098 x 79;
 • masa, g: 299.
 • Zmogljivost

  Tablični računalniki z procesorjem Intel niso tako pogosti. In naredil je vtis. Naprava je precej dobro uvrščena med tekmece. Vendar ni Tegra K1 ali Snapdragon 801zmogljivost Intel Atom ni slabša od procesorja Snapdragon 400 v Nexusu 7 in celo nekoliko boljši. Sledijo rezultati nekaterih testov uspešnosti:
 • Kvadrant: 13012.
 • Antutu: 31567.
 • Sunspider: 7615 ms.
 • Tako tabulator Lenovo S8-50LC prikazuje učinkovitost, primerljivo z napravami, kot so Tesco Hudl 2 Xperia Z3 Nexus 9 in Xperia Z3. Najbližji konkurent je tablet s čipom Intel - Tesco Hudl2. S8 ga je celo presegel v testu Antutu. Tab S8 je energičen v vseh pogledih. Animacija teče gladko. Uporabniki, ki so na njem igrali v Real Racing 3, niso občutili zamud. To je v redu, saj so bili nekateri zaskrbljeni zaradi nekaterih zamud pri izgubi 1080p videa. Res je, da je po ponovnem zagonu ta problem rešen in se nikoli ne ponovi.

  Grafika

  Kakovost zaslona ekrana Lenovo Tab S8-50LC 8 je malce razočarljiva: ker je zaslon IPS, je jasno, da ni povsod enako. ali navzdol opazno precej jasno belo mejo, ki izkrivlja grafiko.To je velika pomanjkljivost, čeprav je drugi zaslon zelo dober in v smislu postavitve in gostote slikovnih pik, je bolj priročen kot kompaktna tableta Xperia Z3. Prej so opazili, da deluje precej bolje z OS Android eno je, da je Intel se trudimo, da bi prehod na novo platformo je bila uspešna.

  Zvočniki

  Podpora za Dolby za dva sprednja zvočnika kaže, da lahko Lenovo ustvari dober zvok. In to je resnično resz nekaj zadržki. Maksimalna glasnost je dobra, vendar zvočniki hitro začnejo "preobremenjeni". Nizki toni so tangentni in slišani, navidezna šibkost na srednjem frekvenčnem pasu pa se lahko uravnava z Dolby izenačevalnikom. Tako je mogoče doseči zelo dober zvok.

  Poraba energije

  Najmanjša poraba energije Lenovo S8 je razmeroma visoka in je enaka 19 vatom. Sony Xperia Z3 porabi le 6 vatov, na primer. Toda na splošno je tableta bolj nezahtevna kot njeni konkurenti. Največja poraba energije ne presega 72 W.
  Baterija ima veliko manjšo zmogljivost od nekaterih dragih naprav: 163 vatnih ur - precej slaba v primerjavi s 25 W Nexusa 9. Vendar pa Lenovo zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije kot Google Tablet, ker ima manj zaslona in celotno varčevanje z energijo deluje bolje. Popoln zmagovalec v tej primerjavi je življenjska doba baterije Xperia Z3, ki je 28% daljša od obravnavanega modela. Kljub temu S8 omogoča več kot 10 let brskanja po Wi-Fi.

  Programska oprema

  Kljub prisotnosti dobrega "železa" lahko vse uniči eno preprosto stvar, in to je programska oprema. Lenovo Tab S8 deluje na Android 442 brez jasno določene metode posodabljanja. Vendar pa z Motorola je pridobitev problema, verjetno ne bo. Poleg tega se je nad operacijskim sistemom Lenovo odločil, da bo dodal težek uporabniški vmesnik, ki bistveno spremeni videz tabličnega računalnika. Lastniki, ki so prej imeli žalostne izkušnje s podobnimi GUI, niso bili zajeti. Todaima pa številne značilnosti. Uporabniški vmesnik Lenovo ponuja nekatere prednosti. Na primer, video predvajalnik ima zanimive kontrole, ki vam omogočajo prilagajanje svetlosti in glasnosti s premikanjem prsta po zaslonu na levo ali desno. Lepo je. Vendar obstaja veliko podvojenih aplikacij. Osupljiv primer so brskalniki. Obstajajo trije: ASOP, Chrome in UC brskalnik. To ni potrebno, ker ne dodajajo nič novega, temveč le motijo. Obstaja tudi »aplikacija« aplikacije za igre, ki je pravzaprav le povezava za dostop do trgovine Play. Koledar Lenovo Tab S8-50LC 16GB je prav tako podvojen - uporabniku prijazna različica v primerjavi z Googlovim programom ne daje nič novega. Samo nekaj programov je bilo zelo koristnih. Eden je upravljalnik datotek, ki vam omogoča optimizacijo shranjevanja podatkov na pomnilniški kartici microSD. Če pa ne želite uporabljati vmesnika Lenovo Tab S8, lahko vedno nastavite še enega.

  Kamere

  Tabulator Lenovo S816GB ima dve kameri. Ločljivost 2MP na sprednji strani omogoča snemanje HD videoposnetkov pri 720p. Zadaj - z 8 MP in možnostjo snemanja videa v 1080p formatu. Na tableti naredi vse, kar lahko pričakujemo od moderne optike. Vmesnik fotoaparata je popolnoma Google, zato je zelo enostaven za uporabo, če pa res potrebujete nekaj, kar je potrebno, je najbolje, da naredite storitev in uporabite telefon. Po mnenju lastnikov tabličnega računalnika so rezultati streljanja precej povprečni in ne morejo ničesar pretresti. Primerni so za Facebook in druge socialne mreže, vendar za tiskanje niso dobri.

  Razsodba

  Na splošno uporabnikipozitivno cenim tablični računalnik Lenovo Tab S8. To je res pakirano veliko po relativno nizki ceni. Naprava izgleda odlično in se počuti v roki, ima jasen zaslon, odlično zmogljivost, dostojno življenjsko dobo baterije, sprednje zvočnike in nizko ceno. Hkrati pa tablični računalnik nima oleofobne prevleke, zaslon ima rumenkast odtenek, hitrost prenosa podatkov prek USB priključka pa pušča veliko možnosti. Seveda je Tesco Hudl 2 vreden manj. Vendar pa Lenovo ponuja nekoliko boljše zmogljivosti glede kamer in velikosti. Če je bil zaslon boljši, bi lahko pripomoček tekmoval z nekaterimi zmogljivejšimi napravami, kot je Samsung S Tab 8.4 ali Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Če potrebujete poceni in lahke tablete, potem lastniki priporočajo nakup Lenovo Tab S8 kljub razpoložljivosti drugih, cenejših možnosti. Samo morate biti pripravljeni na spremembo vmesnika.

  Sorodne publikacije