Bbk sprejemniki in njihov opis

Za gledanje digitalne radiodifuzije v standardu DVBT2 mora biti sodobna televizija opremljena s posebnim vgrajenim sprejemnikom, ki podpira zahtevane standarde, ali dodatno posebno opremo, ki je sposobna upravljati take signale - digitalni sprejemnik. Blagovna znamka BBK Electronics je dobro znana po svoji najnovejši kakovostni potrošniški elektroniki. Digitalni televizijski sprejemniki Bbk se vsakodnevno uporabljajo v udobju in omogočajo ne le sprejemanje visokokakovostnega signala, ampak tudi snemanje v spomin vaših najljubših televizijskih programov.
BBK SMP124HDT2

Ta model sprejemnika omogoča sprejem radijskih in televizijskih kanalov digitalne televizije v standardih DVB-T2 in DVB-T. Pri vsaki televizijski anteni - zunanji ali notranji - lahko sprejmete signal. Podjetje ima posebej zasnovan InErgo-meni, ki je intuitiven in priročen daljinski upravljalnik omogoča enostavno razumevanje vseh funkcij naprave. Z vgrajenim USB priključkom TV Bbk lahko preprosto priključite zunanjo napravo za shranjevanje in posnamete digitalne tokove. To je mogoče z uporabo funkcije PVR ali načina zakasnitve - TimeShist.
Sprejemnik je opremljen z vgrajenim multimedijskim predvajalnikom z visoko ločljivostjo. S priključitvijo sprejemnika BBK SMP124HDT2 prek HDMI na televizor je medijska vsebina lahko kakovostno in visoko ločljiva. Dostop do elektronskega programa prenosa zagotavlja funkcija EPG. Paket:
 • sprejemnik;
 • nadzorna plošča;
 • avdio in videovideo kabel;
 • baterije;
 • Navodila za uporabo.
 • Digitalni televizijski sprejemnik BBK SMP001HDT2

  Naprava je namenjena sprejemu digitalnih TV-kanalov DVB-T in DVB-T2-standardov ter radia. Dostop do vgrajenega programa prenosov s funkcijo EPG bo osvetlil televizijski program na TV zaslonu. V načinu zakasnitve lahko gledate svoje najljubše prenose z načinom TimeShift. Poleg tega funkcija PVR zapiše video vsebino na zunanji, priključen na sprejemnik, medij za nadaljnje predvajanje. Model je izdelan v klasični izvedbi in je na voljo v dveh barvah - temno sivi in ​​črni.  TV-sprejemnik BBK SMP017HDT2

  Glavna značilnost tega modela sprejemnika BBK je, da se prepričate o jasnem sprejemu digitalnega signala. Sprejemnik je opremljen s priključkom HDMI USB za priključitev zunanjih pogonov. Funkcije PVR in TimeShift so za normalno in zakasnjeno snemanje na trdi disk ali pomnilniško napravo USB. Na napravo lahko priključite zunanjo anteno in običajno sobo. Pameten meni in priročen daljinski upravljalnik bosta olajšala razumevanje funkcij naprave.

  TV-sprejemnik SMP240HDT2

  Ta vrsta set-top boxa bo omogočila udobno oddajanje in veliko izbiro digitalnih televizijskih kanalov in radijskih kanalov v uveljavljenih standardih. Signal prejema zunanja ali navadna notranja antena. Digitalni sprejemnik BBK ima zmogljivosti predvajalnika in podpira format MKV.
  Funkcija EPG omogoča dostop do sistemskega programaTV-programi in zagotavlja:
 • sprejem programov na običajni anteni;
 • združljivost z digitalnimi televizijskimi signali;
 • elektronsko razporejanje kanalov;
 • funkcija odloženega pogleda;
 • način snemanja videa;
 • podpora JPEG;
 • Vrata USB za povezovanje zunanjih naprav.
 • Ali Hi-Fi sprejemnik

  Televizijski sprejemnik BBK SMP244HDT2 je opremljen z dobro znanim čipom podjetja za boljši sprejem signala in udoben uporabniški vmesnik.
  Enota sprejema digitalni signal iz DVB-T in DVB-T2 prek zunanje ali notranje antene. Če si želite ogledati vsebino z visoko ločljivostjo, je sprejemnik opremljen z vgrajenim multimedijskim predvajalnikom, ki omogoča povezavo prek vrat zunanjih naprav za shranjevanje. Vse potrebne informacije o številki kanala, času ali trajanju so prikazane na svetlem zaslonu.

  Kako nastaviti BBK sprejemnik

  Ko napravo nastavite prvič, ne boste imeli težav - je zelo preprosta. Odločiti se morate le o vrsti televizorja, ki bo priključen.
  Pri zelo novih modelih, kot so cev CRT in podobno, se morate povezati s kablom preko komponentnega video izhoda. Če imate novejši model, opremljen s priključkom HDMI, bomo uporabili samo vrata. Možno je, da boste morali kupiti kabel, vendar pa, ker bo sprejemnik ustvaril slike v formatu Full-HD, je vredno. Tudi golo oko ima opazno razliko v kakovosti slike. Vsa vrata in priključki so na zadnji strani sprejemnika: antenaizhodni in vhodni, komponentni in kompozitni izhodi, koaksialni digitalni avdio izhod in HDMI izhod. USB priključek je nameščen na sprednji plošči. Poleg tega so na sprednji strani gumbi za krmiljenje sprejemnika in armaturne plošče. Na daljinskem upravljalniku so popolnoma podvojene.

  Mnenja

  Telo je izdelano iz sijajne plastike - ni zelo praktično, ampak izgleda oblikovno-praznično. V okviru testiranja se je naprava najprej priključila na veliko polno HD-ploščo 42 palcev, nato pa na kompaktni televizor s samo komponentnim izhodom. In v tem primeru, in v drugih primerih, BBK sprejemnik zasluži vredne opise - nobene pritožbe niso bile postavljene in zanesljivo delale.

  Poleg tega mnogi opozarjajo na uporabniku prijazen vmesnik, izdelan posebej za sprejemnike DVB-T2. Spomnil se je hitrosti dela in hitrega preklapljanja kanalov. Zelo priročno izvaja funkcijo TV vodila EPG, ki preprečuje preskakovanje zanimivega prenosa. Bilo je prijetno, da je naprava zlahka shranjuje video in fotografije na bliskovnem pogonu z majhno zmogljivostjo, kar ni nič nenavadnega. Mnogi anketiranci opozarjajo na kakovost predvajanja videa v polni visoki ločljivosti: slike brez utripanja, bledenja in zelo jasne. Torej smo pogledali značilnosti sprejemnikov BBK.

  Sorodne publikacije