Prenosni računalniki iz Kitajske: dostava, pregledi. Blago iz Kitajske

Nakup opreme in elektronike v domačih trgovinah po korakih ni bil drag užitek. Cene za prenosne računalnike in tablične računalnike so se v luči težkih gospodarskih razmer v državi močno povečale. Blago iz Kitajske je zelo priljubljeno pri spletnih nakupih. Naročajo ne le oblačila, dodatke, parfumerijo in kozmetiko, ampak tudi elektroniko. Kaj storiti, če boste morali kupiti laptop nujno, vendar ruske cene ne dovolijo? Odgovor je preprost: naročite dragocen izdelek preko posrednika.


Zakaj je donosno kupiti laptop iz Kitajske?

Kitajska je primerna država za interakcijo z ruskim kupcem. Večina elektronskih naprav je tam. Vsako leto kitajski razvijalci izdajo najnovejše pametne telefone, tablične računalnike, prenosne računalnike na svetu, ki imajo številne funkcije. Niso slabše kakovosti v podobnih napravah priljubljenih blagovnih znamk. Pogosto je ruskemu kupcu priporočljivo obiskati spletno trgovino kitajskih tablet in prenosnih računalnikov, kjer lahko najdete ustrezen izdelek po ugodni ceni. Prednost nakupa prenosnika neposredno na Kitajskem je nizka cena izdelkov. Na ozemlju Rusije, elektronske naprave prihajajo iz te države in znatno povečanje cen. Večina zvezkov znanih blagovnih znamk, kot so Acer, HP, Sony, Dell, zbirajo na Kitajskem, vendar je to dejstvo že dolgo vir težav za kupce. V nasprotnem primeru prihaja s prenosniki, ki so jih razvili kitajski inženirji.Takšni izdelki so včasih cenejši in zaskrbljujoči. Na primer, blagovna znamka Lenovo - razvoj Kitajske, cene za prenosne računalnike so demokratične, vendar ne veliko povpraševanje. Navaden ruski kupec lahko naročite prenosni računalnik iz Kitajske na internetu, vendar da bi to naredil prav, se boste morali seznaniti z nekaterimi točkami.


Kako in kje naročiti?

Prenosni računalnik iz Kitajske se lahko naroči na spletnih trgovinah, ki prodajajo izdelke različnih kategorij in imen. Popolnoma se zanašajo na preglede ni vredno, je najbolje oceniti usposobljenost dobavitelja, izkušnje s strankami. Zveste prodajalce vam posredujejo popolne informacije. Da bi naročili, se registrirajte in prijavite na spletno stran. Izberite prenosni računalnik in izdelek v smeti. Obrnite se na dobavitelja ali posrednika, zastavite vprašanja o prevozu, plačilu blaga. Vnesite polni poštni naslov, indeks, priimek, ime in patronymic. Plačilo za naročilo s kartico ali elektronsko denarnico in čakanje na paket. Po transakciji dobi stranka številko naročila.

Dobavitelji in varnost

Blago iz Kitajske je večkrat cenejše od tistih, ki prihajajo do ruskih prodajalcev. Razlog za to je izgradnja prenosnika na Bližnjem vzhodu. Danes v tej državi obstaja več tisoč dobaviteljev, ki delajo z Rusijo in prodajajo zvezke po privlačnih cenah. Mnogi kupci lahko ustavijo tri glavne ovire:
 • Neznanje mednarodnega jezika (angleščina), strah pred nesporazumi, neprijavljenost.
 • Poiščite dobavitelje in posrednike, kidelo z Rusijo.
 • Varnost pri nakupovanju. Večina poslov se izvede šele, ko prodajalec prejme plačilo, zato je lažje obravnavati goljufije. Te ovire je enostavno premostiti. Komuniciranje z dobaviteljem je v glavnem pisno. Znanje angleščine ni potrebno, dovolj je uporabiti brezplačnega spletnega prevajalca.
  Kitajska je država z velikim številom svetovnih dobaviteljev, težko jih je najti samostojno. Za iskanje uporabljamo mednarodne internetne portale, kjer dobavitelji zapuščajo prijave za sodelovanje. Najdete jih s pomočjo interneta je enostavno: ubijte ime izdelka v iskalno polje - in v zameno boste prejeli na tisoče različnih ponudb. Bodite pozorni na ceno: prenizka cena za prenosni računalnik iz Kitajske mora biti zaskrbljena. Nihče ni preklical prevara. Strah pred izgubo denarja in ravnanjem z brezvestnim prodajalcem je najmočnejši argument, da se transakcije ne izvajajo na spletu. Glavni problem spletnega nakupovanja v tujini je potreba po plačilu celotne vrednosti izdelka, preden ga prejmemo, in ne kasneje. Če se bojite izgubiti svoj denar, uporabite mednarodno posredniško storitev. S pomočjo zaupanja vrednega posrednika bo pomagal naročiti prenosni računalnik iz Kitajske ali druge države. Shema je naslednja:
 • Stranka izbere prenosni računalnik in naroči.
 • Prenese zahtevani znesek na račun posrednika.
 • Mediator (ki vzame majhen odstotek od stranke) obvesti dobavitelja o plačilu.
 • Dobavitelj pošlje prenosnik stranki.
 • Po prejemu blagastranka potrdi operacijo na spletnem mestu.
 • Dobavitelj prenaša denar.
 • Ta shema je najbolj varna in jo pogosto uporabljajo kupci iz Rusije.

  Cene

  Stroški elektronike so odvisni od dobavitelja in modela. Če morate kupiti laptop iz Kitajske, bi morala cena prosim ruskega kupca. Dober netbook lahko kupite za 3000-5000 rubljev, medtem ko popoln laptop - za 10000-20000 rubljev. Ob upoštevanju cen v trgovinah po stopnjah razpoložljivosti so te cene več kot demokratične. Prednost je, da nekateri dobavitelji zmanjšajo stroške dostave naročila. To je razlog, zakaj je tako koristno za nakup prenosnih računalnikov iz Kitajske. Dostava se včasih opravi brezplačno.

  Kakovost

  Zamisel o nizko kakovostnih izdelkih in tehnologiji, ki je bila izdelana ali sestavljena na Kitajskem, že dolgo ni izpolnila trenutnih razmer. Številne znane blagovne znamke sodelujejo s kitajskimi razvijalci in zbirajo prenosne računalnike, tablice in pametne telefone v tej državi. Glavni razlog je nizka cena montaže in dobra kakovost. Zato se ne bojte napisov na hrbtni strani prenosnega računalnika Made in China. Več kot 80% elektronike, ki prihaja v ruske trgovine, izdelane v Srednjem kraljestvu in ima ustrezne certifikate, je garancija kakovosti.

  Recenzije

  Pri izbiri prenosnika iz Kitajske povratne informacije ne morejo povsem zaupati. Razlog je preprost: vsi kupci niso pripravljeni deliti dobrega in zanesljivega dobavitelja. Vendar pa morate pregledati priporočila uporabnikov, izkušnje in povratne informacije. Sodeč po nekaterih izmed njih, beležnice iz Kitajske po naročiluresnično koristno Glavne prednosti takega sporazuma: nizka cena, velik izbor modelov, dobre kakovosti. Kupci svetujejo: če želite naročiti prenosnike iz Kitajske, vam pregledi ne bodo pomagali najti 100% zanesljivega dobavitelja. Najbolje je, da stopite v stik s posredniki, ki delajo v Rusiji in se ukvarjajo z nakupi iz Srednjega kraljestva.

  Sorodne publikacije