Pametni telefoni "Mikromaks": pregledi, specifikacije

Obstoj indijske družbe Micromax se je začel leta 2000 in sprva je bila njena glavna dejavnost programska oprema. Nato je leta 2008 začela prodajati prve telefone. Razvijalec se osredotoča na nizke stroške in življenjsko dobo baterij svojih naprav. Micromax tudi lansira usmerjevalnike in modeme.

Serija in ravnila

V bistvu podjetje proizvaja dve vrsti mobilnih naprav - Canvas in Bolt. Vsak od njih ima lahko različne indekse, odvisno od vgrajene opreme, trajanja dela in produktivnosti.

Pregled serije Bolt

Ta postavka predstavlja cenovno ugodne in preproste pametne telefone. Med njimi so modeli:
 • Q397.
 • Q391.
 • Q333.
 • Q379.
 • S302.
 • Q326.
 • Q4220.
 • Q3551.
 • Q402.
 • D320.
 • Q4101.
 • Nekatere od njih lahko podrobno preučite, preučite povratne informacije in analizirate funkcije.

  Vijačni sok Q3551

  Zasnova pametnega telefona se nekoliko razlikuje od standardne "lopate". Na straneh naprave sta dve oblogi, ki se raztezata do zgornjega in spodnjega konca, kar daje telefonu nekakšen "pas". Če pogledate napravo spredaj, je v redu videti vse normalno. Gumbi na dotik, zaslon, kamera in zvočnik. Za tem sta značilni dve potezi splošne dinamike. Glavna kamera je priključena na fino dekorativno linijo. Ob njej je LED bliskavica.

  V pametnem telefonu je že nameščena različica Android 6.0. Za računalniške procese ustreza proračunuProcesor SpreadTrum SC7731 ima 4 jedra in frekvenco 1200 MHz. Grafični pospeševalnik - Mali-400 MP2. Lastni pomnilnik v telefonu - 8 GB, operativen - 1 GB. Baterija ima zmogljivost 3.000 mcg in omogoča, da pametni telefon uporabljate dolgo časa brez ponovnega polnjenja. Kot je prikazano na pametnem telefonu "Micromax Q3551", se je izkazalo, da je naprava vredna. Uporabniki upoštevajo zanimivo obliko, skupno baterijo, ki je sprejemljiva za takšen nabor značilnosti cene. Od slabosti v pregledih pametnega telefona "Micromax Q3551" lahko poudarite pomanjkanje občutljivosti senzorja v nekaterih primerih, včasih pa se zmanjša svetlost zaslona pri umetni zunanji razsvetljavi.

  Q424

  Ta pametni telefon je v cenovnem razponu od 4 do 5 tisoč rubljev. Zaslon ima velikost do 45 palcev in resolucijo 854 s 480. Zmogljivost se ujema z procesorjem Mediatek MT6735 s 4 jedri in frekvenco 1000 MHz, kar ni ozadje analogov, kar ni najvišji rezultat. RAM naprave - 1 GB. Za shranjevanje podatkov - 8 in glede na klasiko je uporabnik na voljo 4. Obstajata dve kameri, zadaj s 5 MP in spredaj 2 MP. Naprava lahko deluje v načinu 4G. Različica "Android" - 51. Baterija za vse te značilnosti je skromna, le 1750 čarovnik. Med pozitivnimi ocenami je prisotnost komunikacijske podpore zadnje generacije, dober procesor in pomnilnik. Negativne ocene so malo več. Lahko najdete preglede o zaslonu, ki ima premalo vidnih kotov. Kar se tiče baterije, potem je, kot je bilo pričakovano, komaj dovolj za en dan s povprečnim načinom uporabe. Opažene so tuditežave z mikrofonom. V nekaterih primerih sogovornik ne sliši lastnika med pogovorom. V fotoaparatu so na voljo tudi negativi. Fotografije so blatne in glasne.

  Q402

  Eden od najbolj preprostih in poceni pametnih telefonov med vsemi izdelki z blagovno znamko. Njegova povprečna cena se giblje v 3 tisoč rubljev. Zasnova je preprosta - standardni monoblok z zaslonom. Njegova velikost je 4 palcev, resolucija je 800 s 480 točk. RAM je nameščen 512 MB, vgrajen - 4 GB. Z istimi vrhunskimi funkcijami lahko telefon upravlja z LTE in teče Android 6.0. Baterija je 1300 mAh.
  Na podlagi pregledov na pametnem telefonu "Micromax Q402" je njegova glavna prednost izjemno nizka cena. Vendar pa je nameščen "železo" ne vedno obvladujejo nove aplikacije, ki so zelo za Android 6.0. Eden od pregledov na pametni telefon "Micromax Q402" je namenjen bateriji. Uporabnik je ugotovil, da je 1300 mAh neprimerno manj za 4G. Na splošno Kot "dialer" ta enota je popolnoma v dan. Z aktivnejšo uporabo multimedijskih zmogljivosti verjetno ne bo dovolj do večera.

  D320

  Značilnost te naprave je operacijski sistem Android 4.4. Tako moralno kot tehnično zastarele in manj podpore v uradni trgovini.

  Velikost zaslona je 45 palcev, resolucija je 854 s 480. Kamera ni bolj tehnična - 32 MP. Lasten pomnilnik - 4 GB, in operativen - 512. Maksimalno podprt standard komunikacije - 3G. Po pregledu pregledov pametni telefon "Mikromax D 320", lahko razumete, da je njegova nizka cena 4000v povprečju v celoti upravičena z ustrezno kakovostjo izvedbe. Zlasti je zaslon zelo zrnat in ima majhne kote gledanja. Senzor ni zelo občutljiv in se včasih ne odziva na dotik. Fotoaparat, glede na povratne informacije o pametnem telefonu, Micromax D320 je zelo neuspešen. Če želite posneti dokument, ga morate zelo jasno natisniti. Mimogrede, ta naprava se lahko sprejme v času akcije. Mnenja o pametnem telefonu Micromax iz megafona so pokazala, da je to razmerje med ceno in kakovostjo mogoče šteti za najbolj ugodno.

  Q4101

  Razpon cen tega pametnega telefona - približno 5 tisoč rubljev. Operacijski sistem uporablja Android 6.0. Lahko pa deluje izmenično z dvema simboloma. Velikost zaslona je 45 palcev. Pametni telefon je opremljen z dvema kamerama - 5 MP in 2 MP. Podpira vse znane komunikacijske standarde, vse do LTE. Procesor Spreadtrum SC9832 s 4 jedri je zelo produktiven. Poleg tega je skupaj 8 GB vgrajenega pomnilnika in 1 GB RAM-a. Za celotno železo je baterija 1800 mag.
  Ocene o pametnem telefonu "Mikromax Bolt Q4101" niso slabe. Uporabniki ponujajo ugodno ceno, dobro zanesljivost korpusa in precej novo različico Androida. Še en dober plus, ki se odraža v pregledih pametnega telefona "Micromax Q4101", je bila razpoložljivost 4G. Od slabosti so uporabniki opazili šibko svetlost zaslona. V drugi, na ozadju majhnih stroškov, so vse druge slabosti zatemnjene.

  Q4220

  Ena izmed najboljših rešitev podjetja "Mikromax". Približni stroški - 8 tisoč rubljev. Zaslon ima diagonalo 55 palcev in ločljivost 1280 x 720 pik. Zaračunalniška moč ustreza 4 jedrskim procesorjem Spreadtrum, ki so postali kanonični v napravah "Micro-Max". Dve od najslabših kamer imata 8MP in 5MP. Pomnilnik deluje in vgrajen je 1 GB oziroma 8 GB.
  Telefon lahko deluje z dvema sim kartama v obsegu do vključno 4G. Baterija je avtonomna z baterijo 3000 mAh. Sodeč po povratnih informacijah o pametnem telefonu "Micromax Q4220", v celoti opravičuje svojo vrednost. Veliko sodobnih iger je na napravi brez težav. Kapacitete baterij so dovolj za en dan in pol pri povprečni ravni uporabe - več klicev, mobilni internet, periodični vklop Wi-Fi. Primer se izvaja kvalitativno in prenaša "mehko" padec.

  Serija Canvas

  Ta vrstica vključuje naprednejše naprave. To velja za notranje polnjenje in oblikovanje. Znani modeli:
 • Q380.
 • Q351.
 • Q415.
 • A107.
 • Q4251.
 • E481.
 • Q450.
 • Q340.
 • Vredno je podrobneje preučiti vrsto pametnih telefonov Micromax Kangvas, preglede o njih, pa tudi glavne značilnosti.

  Q380

  Srednjeproračunski pametni telefon, katerega cena ne presega 45 tisoč rubljev. Hkrati polnjenje stroja ni najslabši. Zaslon je 47 palcev pri ločljivosti 960 x 540 slikovnih pik, ki odlično prenaša barve. Za shranjevanje programov razglasi 8 GB, od katerih polovica, seveda, "ugrizne" sistem. Operacijski sistem v napravi je 1 GB, kar ni slabo za ta cenovni segment. Telefon podpira dve sim kartici, ki lahko delujeta v omrežjih vseh generacij do 3G. Baterija je manj obsežna in je 2000 mAh. Operacijski sistem- Android 5.0, možnost pridobivanja prihodnjih različic je dvomljiva.
  Kot je bilo pričakovati, se pregledi pametnega telefona "Micromax Q 380" večinoma nanašajo na nizke stroške. Obstaja lep in velik zaslon. Za uporabnike praktično ni zahtevkov za uspešnost. Za tiste, ki potrebujejo svežo različico operacijskega sistema lahko obiščete enega od virov z vdelano programsko opremo in samostojno obiščete novejšo "Android". Nekateri fotoaparati so se zdeli predolgi. Tudi nekateri uporabniki so bili presenečeni, da imajo baterijo, ki je ni mogoče odstraniti.

  Q351

  Še en ugoden proračun za ceno 4 tisoč rubljev. Velikost zaslona je 5 palcev. Kot ponavadi je pametni telefon opremljen z dvema komorama 5 in 2 MP. Največji standard komunikacije, ki ga podpira naprava, je 3G. Procesor je cenovno ugoden, zato ni najbolj produktiven. Skupaj 2 jedra in frekvenca 1200 MHz. Toda RAM - 1 GB, in vgrajeno - 8 GB, ki jih je mogoče razširiti na račun kartice SD. V analizi pregledov na pametni telefon "Micromax Q 351" je bilo razumljeno, da mnogi uporabniki cenijo odlično vrednost za denar. Vse, kar mora delati brez pritožb. Senzor se kvalitativno odzove na tisk, baterija se ves dan zadržuje s povprečno stopnjo izkoriščenosti virov. Za uporabo kot "narečje" - idealna možnost. Od slabosti je mogoče izpostaviti nezadostno kakovost fotoaparata, vendar se lahko na tako ceno opusti.

  Q415

  Izjemno ugoden pametni telefon. Njegova vrednost komaj doseže 3 tisoč rubljev. S takimistroški gadgeta niso slabi "polnjeni". Zaslon ni najslabši - 45 palcev in z resolucijo 854 s 480.
  Pametni telefon lahko deluje s standardno 4G povezavo. Da bi to naredili, sta pod sim kartico dva slota. Računalniško moč zagotavlja procesor Snapdragon 210. Število jeder je 4, frekvenca pa 1100 MHz. Količina RAM-a je dobra - 1 GB, vgrajeni tudi ni prenesel - 8 GB. Obstaja prostor za flash kartico, če trenutna količina ni več dovolj. Baterija ni zelo obsežna - samo 1800 mag. Kot so recenzije o značilnostih pametni telefon "Micromax Q415", s pravilnim pristopom k njegovemu delovanju, lahko uresničite vse funkcije v celoti. Na primer, eden od lastnikov je ugotovil, da se je po odstranitvi vgrajene odvečne programske opreme zmogljivost znatno povečala. Seveda, v mnogih pregledih kupcev o pametni telefon "Micromax Q415" kaže svojo nizko ceno kot pozitiven dejavnik. Od minusov je treba omeniti, da je na nekaterih pametnih telefonih oglaševalski bot, ki ga je mogoče izklopiti. Kakovost kamer je v skladu s proračunskim razredom. Malo so "hrupni". Vendar pa lahko namestitev dodatne programske opreme delno reši problem. Z posebno aktivno uporabo pametnega telefona je baterija komaj dovolj za en dan.

  A107

  Ta pametni telefon lahko kupite za približno 4 tisoč rubljev. Za to ceno je IPS zaslon visok 45 palcev in 854 x 480 slikovnih pik. Procesor v pametnem telefonu je nameščen Medaitek MT6582 s frekvenco 1300 MHz in 4 jedri. Grafična komponenta je Mali-400 MP2. Količina pomnilnika ni slaba - 1Delovanje GB in 8 vgrajenih. Glavna kamera lahko snema z ločljivostjo 8 MP. V sprednji strani je samo 2.4G v pametnem telefonu ni na voljo. Energijo zagotavlja baterija 2000 mAh.
  Pregledi pametnega telefona "Mikromax A 107" so večinoma pozitivni. Opozoriti je treba, da 8 megapikslov fotoaparata dejansko ustreza prejetim slikam. Proračunski procesor pa se spopada s številnimi sodobnimi igrami, vendar večinoma pri povprečnih nastavitvah grafike. Splošna stabilnost in zmogljivost sistema sta odlični. Baterija s povprečnim načinom uporabe se ohranja cel dan.

  Q450

  Eden od voditeljev celotne linije Canvas. Njegova povprečna cena na trgu - 13 tisoč rubljev. Njena zasnova je precej izvirna. Najprej gre za debelino - je redka 5 mm. Zaslon ni top top, na 48 palcev, je resolucija 1280 z 720. Skupna gostota je 306 slikovnih pik na palec. Kar zadeva zmogljivost, je v tej napravi na višini. To je vse po zaslugi 4-jedrnega Snapdragona 410 s frekvenco 12 GHz, 2 GB RAM-a in 16 GB vgrajenega pomnilnika. Glavna kamera je 8 MP, prednja pa 5 MP. Telefon ne more delovati v načinu 4G, poleg tega pa je pod kartico SIM le ena reža. Tudi baterija ni impresivna - samo 2000 mAh. Ocene uporabnikov na pametnem telefonu "Micromax Q450" upoštevajo prvotno subtilnost naprave. Hkrati je telefon zelo produktiven. Vendar pa so skupne dimenzije omejile količino baterije. In glede na odlično zmogljivost 2000 mAh ne more trajati dolgo časa. Druga pomembna pomanjkljivost zadeva pomnilniško kartico.Reža pod njo v pametnem telefonu preprosto ni. Zato mora biti zadovoljen le z vgrajenim pomnilnikom. Prav tako se ne razume situacija s posodobitvijo operacijskega sistema.

  Q392

  Mnenja o značilnostih mikrofona Micromax Q392 ne sijajo posebej pozitivno. Čeprav parametri naprave niso tako slabi. Zaslon je 5 palcev z ločljivostjo 1280 na 720. Procesor s 4 jedri in frekvenco 1300 MHz. Obstaja veliko RAM - 2 GB. Vgrajen - 8, vendar na voljo 479. Baterija izgleda dobro in ima zmogljivost 4000 mAh. Kartice SIM lahko nastavite na dva telefona, čeprav delata v spremenljivem načinu. Kot glavna prednost pametnega telefona uporabniki opozarjajo na sposobnost baterije, da deluje dolgo časa brez ponovnega polnjenja. Prav tako je moteno vprašanje kakovostne montaže naprave. Nekdo je opazil, da je telefon lahko zdržal nekaj kapljic. Iz minusov lastniki opozarjajo na slabo delovanje in dvomljivo kakovost zvoka. Z rahlim ohlajanjem, obstajajo resne obešanja pri delu s sledilno ploščico. Dejstvo, da baterija ni odstranljiva, negativno vpliva na primere popolne zamrznitve naprave. Pred ponovnim zagonom morate počakati, da se baterija izprazni. Veliko pregledov, povezanih z dnevnikom klicev, se obesi. Včasih morate za prikaz celotnega seznama stikov počakati pol minute. Res je, da je en uporabnik ugotovil, da je to težavo mogoče rešiti tako, da onemogoči samodejno snemanje pogovorov. Video motilni v Uttubeu lahko obdelate z različnimi nastavitvami v načinu razvijalca. In če prenesete aplikacijo, ki bo v določenem intervalu "slegla" nepotrebnov ozadju, potem lahko prilagodite in splošno učinkovitost. Na splošno je pametni telefon dvoumen. Kljub povprečni ceni 6 tisoč rubljev, izvajanje malo podkachala.

  Q4260

  Cenovni razpon tega pametnega telefona - 7-8 tisoč rubljev. Na splošno so njegove lastnosti videti dobre. Velikost zaslona je 5 palcev pri ločljivosti 1280 pri 720. Procesor izgleda dobro s 4 jedri in frekvenco 1250 MHz. RAM - 1 GB in vgrajen - 16. Različica operacijskega sistema Android - overdrive 6.0. Dve sim kartici lahko delujeta v 4G omrežjih. Glavna kamera je 8 MP, prednja kamera pa 5 MP. Baterija je vredna "železa" - 4000 mAh.
  Mnenja strank o pametnem telefonu "Micromax Q4260" so malo, vendar so vsi pozitivni. Senzor se odlično odziva, ima velik zaslon in dobro avtonomijo. 4G deluje brez pritožb in se spopada s svojo nalogo. S 16 GB je uporabnik lahko zadovoljen s samo 10. Vendar, kot je poudaril en uporabnik, se to reši z odstranitvijo odvečne programske opreme. Pametni telefon je sposoben "vleči" veliko sodobnih iger, zahvaljujoč dobremu delovanju. Prostorna baterija vam bo pomagala, da se ne boste povezali s polnilnikom med igranjem ali delanjem s težkimi aplikacijami. Od slabosti je vredno omeniti, da je baterija dovolj dolga. Kaj pravzaprav ni čudno. Na splošno so se skoraj vsi uporabniki strinjali, da ta pametni telefon stane svoj denar in da je razmerje med ceno in kakovostjo na visoki ravni.

  Sklep

  Podjetje "Mikromax" je namenjeno proračunskemu segmentu trga, zato ni vredno čakati na kakovostne vodilne rešitve v njegovih izdelkih. Vv večini primerov, izbor - preprosti pametni telefoni z ne najbolj produktivno železo in povprečno kakovostjo montaže. Po drugi strani pa obstaja veliko različnih modelov in serij. Za tiste, ki želijo najti povprečno zmogljivost pametnega telefona z akumulatorjem v velikosti, so na voljo 4000 in 5000 mAh baterij. Zelo potreben 4G - prosim. Prisoten je celoten nabor različnih možnosti za vsakega uporabnika. Skoraj vsi pametni telefoni podjetja so brez težav zabrisani. Na omrežju so različne izvedbe programske opreme, ki uporabniku omogočajo, da na napravo namesti novejšo različico Androida.

  Sorodne publikacije