Najboljše igre za preživetje

Najboljše igre za preživetje

Tema preživetja je precej velika in se uporablja skoraj povsod: v stripu in filmih, knjigah in računalniških igrah. Ponujamo vam TOP-14 iger na osebnem računalniku, kjer morate preživeti. Tukaj bodo morali igralci graditi utrdbe, lov, boj za beljakovine in vodo.

Preživetje: končni izziv

Ta simulator preživetja je izšel leta 2011. Po padcu letala bo igralec moral prevzeti nadzor nad celotno preživelo skupino. Glavni cilj -, da imajo na prihod brigade reševalcev. Igralci so ocenili RPG in se šalili, da so razvijalci Survival strastni ljubitelji Simov: uporabnik bo moral podpreti naravne potrebe, kot so spanje, zdravje in lakota. Poleg tega, eden ne more, ampak bodite pozorni na psihološko stanje celotne skupine žrtev v nesreči - depresija znatno zmanjšuje možnosti za odrešitev!


V tej igri, kjer moraš preživeti, ima vsak lik različne sposobnosti. Nekateri tisti, ki lahko gradijo, se nekdo pripravi, nekdo pa lahko zagotovi zdravstveno oskrbo. Igralec mora razdeliti odgovornosti vsakega posameznika, da bi našel vse potrebne vire za izgradnjo azila. Pomembno je in ustvarjanje orožja - to bo zaščitilo pred divjimi živalmi in vam omogočilo pridobivanje hrane. Naslednja faza je dostava signalov reševalcem.

"Anabioza: Dream of Mind"

Mračna atmosfera, velika izbira različnih orožij in neverjetna zgodba. Odličen strelec iz prve osebe se je pojavil leta 2008 in takoj osvojil ljubezen igralcev. V koledarju - 1981, okoli -Severni polarni krog. Glavni lik je Alexander Nesterov, sovjetski meteorolog in polarni raziskovalec. Zgodba se začne s sprejemom telegramov iz Velike Zemlje s strani polarnega raziskovalca. Sedaj bo moral Alexander zapustiti Arktiko in se vrniti domov. Na določenem mestu mora Nesterov čakati na ladjo, ampak namesto udobnega ledolomilca, znanstvenik čaka na izlet na severni veter - atomski ledolomilec, ki se je zdel izgubljen, kot njegova ekipa.


V tej igri, kjer moraš preživeti, mora junak razkriti glavno skrivnost ladje duhov. Znak bo eden na enega z pošasti, v katerih se je posadka ledolomilca obrnila. Hkrati bo na začetni ravni bodo morali uporabiti le primitivno orožje in svoj trik. Bodite pozorni - sledite kazalcem toplote in zdravja.

Jaz sem živ

To je še ena igra, kjer moraš preživeti. Vse se začne v Chicagu - tu je potres, katerega amplituda presega 10 točk. Glavni lik Adama, ki se v tem času vrne domov po delovnem dnevu, se pojavi pod ruševinami stavbe. Uspelo mu je priti ven, vendar naslednjih 11 mesecev preživi na bolnišnični postelji. Takoj, ko Adam lahko stoji na nogah, gre iskat svojo družino.
Glavni cilj igre I Am Alive je preživeti v težkih pogojih: ljudje ne pridejo več v pomoč, edino načelo, ki deluje tukaj, je naravna selekcija. Ta igra se nanaša na igre, kjer morate preživeti in zbrati vire. Poleg tega je pomembno, da ekonomsko porabimo vse najdene vire!
Seveda,protagonist se bo moral soočiti s ponavljajočimi se aborigini, ki živijo v Haventonu. Glavna prednost - igralec lahko prestraši sovražnike z orožjem, tudi če ni streliva!

Starbound

Ljubitelji znanstvene fantastike bodo zagotovo uživali v tej igri, kjer boste morali preživeti in zgraditi domove na drugem planetu. Glavni junak RPG je vesoljski raziskovalec, ki uspe pobegniti z planeta Zemlja, ki ga nenadoma uničijo neznane sile. Raziskovalec ukrade ladjo in gre na planet, kjer se mora ukvarjati z gradnjo, preživetjem in izvajanjem različnih nalog.
Med igro bo protagonist večkrat padel v edinstvene svetove z določenimi prebivalci, vremenskimi razmerami, viri in nivoji gravitacije. V okviru svojih raziskav bo zemeljski stroj opravil veliko število nalog, da bi ugotovil, kaj je razlog za uničenje svojega rodnega planeta.

Rust

Decembra 2013 se je na svetu pojavila zanimiva igra, kjer je treba preživeti na otoku. Rust se bistveno razlikuje od drugih iger tega žanra, za katere je dejansko ljubil igralce. V samo nekaj tednih je bilo prodanih 150 tisoč izvodov!
Protagonist je na otoku, kjer so ostanki civilizacije - doma, satelitski krožniki in drugi predmeti. Bistvo igre je, da mora igralec preživeti v svetu, kjer ga napadajo ne le izjemno neprijazni ljudje, ampak tudi nevarne živali. Lahko se zaščitite pred sovražniki, toda za to morate zbrati vire in zgraditi stanovanja. V igri je veliko virov - rastline, kamni, usnje, drevo, različne rude.Iz materialov bo potrebno izdelati orodje in zgraditi hišo. Stavba, mimogrede, je lahko absolutno vse - vse je odvisno samo od domišljije igralca. Lahko zgradite kočo, skedenj ali visoki nebotičnik. Seveda ne smemo pozabiti, da se ta igra nanaša na igre, kjer morate preživeti. Zgrabi orožje in napihni svoje sposobnosti, da rešiš svoje življenje!

Gozd

Še ena igra za preživetje na otoku je bila razvita z igro Endnight Games. Glavni junak pade v letalsko nesrečo in se znajde na otoku, kjer mora preživeti. Kljub dejstvu, da je parcela precej preprosta, igra ujame že od samega začetka. Gozd je priznan kot ena najbolj casual iger v zgodovini! Razvijalci so priznali, da so delali na tem projektu, navdihnili so jih filmi "Descent" in "Hell of cannibals", kar pomeni, da igralec čaka na neprijetno presenečenje - poleg njega na otoku žive tujci! Začnejo loviti novo žrtev. Treba je omeniti, da kanibali niso navadni zombiji ali pošasti. To je neke vrste pleme, ki se ukvarja tudi s preživetjem in si ne želi deliti dragocenih virov z nepovabljenim gostom.
Protagonist mora najti zatočišče in hrano, za to bo potreboval vse, kar je mogoče najti samo na otoku. Vključuje igro in uničenje sovražnikov - podnevi, junak bo moral priti do jame, kjer živijo kravarji, in ubiti spanje.

Plamen v poplavi

To je velik simulator preživetja v divjini. Glavna junakinja igre je dekle, ki pobegne iz strašne katastrofe, ki bo kmalu absorbirala civilizacijo. Snerazložljivi vzroki, da je bil svet v moči vodnega elementa. Junakinja se skriva v gorah, da bi preživela, toda pot v gore je trnova in nevarna. In premagati ga je možno le s pomočjo splavov.
Igralci in kritiki pravijo - od prvih minut se igra potopi v ozračje frustracije in brezupnosti, zato bo privlačna za občudovalce hardcore roguelike projektov. Plamen v poplavi je veriga nalog. Pomembno je ne le, da jih izvajamo, temveč tudi, da zberemo koristne predmete, hrano in druge vire. Splav, na katerem bo rešeno dekle, nenehno potrebuje popravila, potrebna so orodja in rezervni deli!

DayZ Standalone

Ta igra združuje tri žanre - zombi-apokalipso, simulator vojne in neposredno preživetje. Glavna značilnost igre je delovati samo na spletu. Zamislite si - zdaj, petdeset ljudi na velikem zemljevidu poskuša pobegniti iz vojn in zombi-apokalipse, do katere so te vojne vodile. Igralec ne potrebuje le gradnje stavb in zbiranja koristnih stvari, ampak tudi iskanje drugih preživelih ljudi.

7 dni do smrti

Med igricami, ki jih je treba preživeti v zombi-apokalipsi, je vredno omeniti 7 dni, da umrejo. Glavni lik bo moral preživeti v nečloveških razmerah, pri tem pa kot orožje uporabiti več kartuš in pištolo, ki se nenehno zatakne. Okuženi gredo okoli dobesedno povsod - v divjini in gozdovih, na cestah in v naseljih. Na igranje vpliva spreminjanje časa: čez dan so zombiji šibki in počasni, vendarponoči se znatno pospešijo in postanejo agresivni. Zato bo igralec v času svetlobe lahko iskal orožje, sodeloval pri gradnji zavetišč, zabijanju predmetov in pridobivanju hrane.
Na protagonista vplivajo številni dejavniki - bolezni in temperature zraka, virusi in sevanje. Poleg tega lik vedno potrebuje vodo in hrano. Treba je omeniti, da vsak sedmi večer na lik prihaja veliko število pošasti, z zombiji zazna igralca, tudi brez vizualnega stika z njim!

Walking Dead: Survival Instinct

Zgodba te računalniške igre se prepleta z istoimensko serijo. Walking Dead: Survival Instinct omogoča igralcu, da se potopi v dogodke, ki se zgodijo v slavnem vesolju. Gamer ima vlogo enega od preživelih in naloga je pobegniti. Preživetje igre ni tako preprosto: morate komunicirati z drugimi NPC, razdeliti vse najdene vire in poskusiti, da se ne boste ukvarjali s hojo. Znak ima priložnost, da ustvari moštvo, pošlje člane, da iščejo hrano in druge vire. Pomembno je omeniti, da lahko celo en zombi odvzame junaka življenja, ker je v resnici igra in spada v žanr hardcoreja.

The Dark Dark

The Long Dark je igra, v kateri moraš preživeti v gozdu. Zgodba se začne z padcem letala. Preživela je le ena oseba - pilot. Zaradi katastrofe se kaže v velikih kanadskih gozdovih. Pogoji so izjemno stroge divje zveri, mraz in pomanjkanje hrane in vode. Junak mora spremljati vse kazalnike življenja. Prav tako je pomembno, da dobite topla oblačila. To ni lahko storiti - sprvamorate ujeti žival, odstraniti kožo iz nje in šele nato šivati ​​oblačila. Da bi preživel, mora igralec raziskati okolje, ustvariti orožje in strelivo.

Alien: Isolation

Kakšno je ime igre, kjer moraš preživeti v ruskem jeziku? "Alien: Izolacija". Horror dogodki se bodo odvijali v prihodnosti - na koledarju leta 2137. Hči protagonista Ellen Ripley poskuša najti svojo pogrešano mamo. Iskanje vodi dekle na opuščeno vesoljsko postajo, imenovano "Sevastopol". Skoraj vsa ekipa, ki je delala na tej bazi, je umrla. Preživeli so se popolnoma znebili uma. Glavna naloga dekle z imenom Amanda (in igralec) - ven iz "Sevastopol" in pobeg od tujca pošast.
Igralec ne bo mogel ubiti pošasti v odprti bitki. Edini način za preživetje je uporaba različnih trikov in skrivanje za prostorom vesoljske postaje. Glavni junak čaka na veliko ugank, ki so povezane z popravilom "Sevastopol". Stalna prisotnost na bazi tujčeve pošasti bo dodala grozljivo vzdušje.

Shelter

Če vam je všeč igra, kjer morate preživeti, vendar ne želite biti človek, bodite pozorni na igro Shelter. Ustvarjalci ponujajo igralcu, da postane matični črv, katerega glavni cilj je zaščititi mladiče pred nevarnostmi, ki jih majhna bitja lahko pričakujejo. Zelo pomembno je naučiti jazbece, da preživijo v svetu, polnem plenilcev. Znak mora zagotoviti, da male živali ne ugrabijo drugih živali in ptic. Poleg tega je treba hraniti potomce in jih poiskatizavetje
Igralci praznujejo čudovit umetniški stil igre in neverjetno atmosfersko glasbo.

Subnautica

Velika peskovnik, imenovan Subnautica, je igra, v kateri morate preživeti in graditi. Vesoljsko plovilo je v nevarnosti, da se uniči blizu oddaljenega oceana. Glavni junak - edini, ki je uspel preživeti zaradi katastrofe. Edina stvar, ki jo ima, je reševalna kapsula, v kateri so lahko poškodovani različni predmeti, voda in hrana. Vse ostalo bo treba izločiti med igro. Treba je omeniti, da je svet okoli nas popolnoma neagresiven v odnosu do junaka - ni zlobnih pošasti, ki se ponoči krepijo, ne. Čeprav seveda obstajajo nevarna bitja, ki se jim ne bi smelo približati. Noč na tem skrivnostnem planetu je kratka. Edina značilnost temnega dneva je mrk.
​​Kar zadeva igranje, gre za kombinacijo raziskav in obrti. Zbiranje korale, peska, različnih mineralov in delov ladje, igralec bo lahko ustvaril orožje, zgradil bazo ali celo ustvaril kopel, ki vam omogoča raziskovanje temnih globin oceana! Med igro, ne pozabite na najbolj različne parametre: rezerve zraka, pritiska in seveda o bitjih, ki nimajo nič proti obravnavanju tujca gosta. Igralci v pregledih te igre praznujejo odličen zvok in zvočne učinke. Odlikuje ga Subnautica in odlična grafika - zelo lepa animacija vode, ki teče skozi masko za potapljanje.

Sorodne publikacije