Iphone blokiran: kaj storiti?

Zdaj je svet praktično nemogoče zamisliti brez novih tehnologij. Vsakdo si prizadeva za hitrejši razvoj in tehnologija postaja vse bolj ranljiva. Zdaj, skoraj vsakdo, ki ima v lasti nov telefon, prenosni računalnik ali tablični računalnik, želi zaščititi svoje podatke z dobro premišljenim geslom. To še posebej velja za tiste, ki delajo z različnimi bančnimi nakazili in osebnimi podatki.

Da bi zaščitili podatke svojega iphone, večina uporabnikov postavi gesla. Vendar pa obstaja nekaj vrzeli v spominu, zaradi katerih ga ni mogoče odkleniti. Napravo lahko blokirate tudi na druge načine, na primer, ko je telefonska naprava pokvarjena. O tem, kako odkleniti zaklenjen iphone v nekaterih primerih boste izvedeli v tem članku.


Kako odkleniti iphone brez gesla?

Če je vaš iphone zaklenjen, vam ni treba veliko skrbeti, ker so dokazani načini za njegovo odklepanje. Najprej je zaželeno, da se lahko povežete z iTunes na osebnem računalniku, prenosnem računalniku ali netbooku.
Če je bilo geslo vneseno napačno določeno število krat, zaradi česar je iphone zaklenjen, je sinhronizacija z iTunes še vedno možna. Preden spremenite geslo za prijavo v napravo, ki jo želite priključiti na USB, s standardnim kablom. Vse informacije morate sinhronizirati, da jih lahko obnovite.

Koraki za ponovni zagon iphone

Iphone je zaklenjen, vendar nujno potreben za njegovo uporabo? To lahko storiteuporabite poseben način DFU. Znova zaženite iphone z naslednjimi koraki:
 • Za nekaj sekund pritisnite tipko za zaklepanje in gumb Domov.
 • Ko se na iphoneu prikaže logotip, morate sprostiti gumb za zaklepanje, vendar držite gumb "Home".
 • Nato morate počakati na obvestilo o sinhronizaciji iz programa iTunes.
 • Ko telefon zazna, bo računalnik videl način obnovitve.
 • Ta postopek je zdaj treba potrditi.
 • Zdaj je iphone zaklenjen (z izgubo gesla) le nekaj časa pred koncem postopka sinhronizacije. Telefon se bo vrnil v način DFU, vendar brez gesla.


  Postopek odklepanja zaklenjenega telefona brez varnostne kode je preprost, vendar dolg. Najpogosteje lastniki vnaprej izključijo telefon iz računalnika. To ni zaželeno, saj je v primeru napačne restavracije mogoče vse podatke popolnoma izbrisati. Poleg tega se lahko med delovanjem iphone med nadaljnjim delovanjem pojavijo prekinitve sistema. Če ste soočeni s tem problemom, vam bo zgoraj navedena metoda nujno pomagala, vendar ne pozabite, da je sprostitev iPhone brez podpore za iTunes nerealna.

  Drugi načini za odklepanje

  Mnogi uporabniki pravijo, da ima operacijski sistem iOS vrzeli, ki vam omogočajo, da prekličete varnostno kodo s klicem v sili. Ampak Apple zaprl to napako, tako da poskuša prekiniti iPhone brez varnostne kode ne bo delovalo.
  Obstaja tudi druga metodologija - ko iExplorer priporoča odpravodatoteko z geslom za iPhone, vendar ta možnost verjetno ne bo pomagala doseči cilja. Nekateri lastniki iPhonea, ki lahko spremenijo geslo na iPhone, so možni s posebnim programom Find my iPhone. Ta način je tudi neveljaven.

  iPhone 5 S je blokiran: kaj storiti

  Kako odkleniti iPhone 5 S, če je zaklenjen? Napravo lahko odklenete z uporabo jailbreak-a. Ta metoda je zelo enostavna, preprosto prenesite program SemiRestore. OpenSSH je potreben za ponastavitev, lahko ga prenesete iz različnih razpoložljivih mest. Nato morate povezati iPhone 5 S, zagnati aplikacijo in po pritisku na program v glavnem oknu programa SemiRestore.

  Kako odkleniti iPhone 5, če je zaklenjen

  To lahko storite z drugo metodo. Blokirani iPhone 5 S lahko odklenete s storitvijo iCloud. Da bi sprejeli potrebne ukrepe, je potrebno preveriti učinkovitost interneta na osebnem računalniku. Poleg tega mora program Find my iPhone delovati.
 • Pojdite v iskalnik iCloud.
 • Prijava z ID-jem in geslom.
 • Poskrbite, da je ta storitev našla iphone na spletu (prikazati se morajo zeleni krogi).
 • Kliknite na telefon in pritisnite tipko "Izbriši".
 • Ta metoda odstrani vse podatke iz iphone, zato je priporočljivo, da jih shranite vnaprej.

  Boj proti scammers

  Če iphone blokirajo goljufov, kaj storiti? Najprej morate razpravljati o tem, kako napadalcem ne dovolite dostopa do ID-ja Apple, ravno zaradi tega, in obstaja verjetnost, da bo na daljavo blokiraltelefon
 • Ne uporabljajte e-poštnih naslovov za Apple ID. Ti naslovi so dostopni vsiljivcem.
 • Naredite geslo za Apple ID težko, manj dostopno za hekanje. To metodo priporoča sama družba Apple. Poleg tega, če je bilo geslo lahka, bo Apple ID, figurativno rečeno, "prisilil" spremeniti geslo za bolj zapleteno, to se bo zgodilo, ko se prijavite na spletno stran za upravljanje Apple ID.
 • Zdaj pa se vrnimo k glavnemu odgovoru na vprašanje. Kaj storiti, če se prikaže sporočilo »iPhone lock«.
 • Prepričajte se, da je iphone res blokiran, sam odklepanje pa ne deluje. Če želite to narediti, morate iti pod vaše podatke v "Najdi iPhone" program na uradni strani icloud.com. Če ste prišli do tega programa, morate takoj odstraniti ključavnico in hitro spremeniti geslo v Apple ID.
 • Najpogosteje goljufi preprosto prekinejo Apple ID, kar pomeni, da poznajo geslo vnaprej za račun, vendar gesla ne spremenijo takoj. Zato obstaja velika možnost, da se ta problem reši hitro in neodvisno.
 • Če so "slabi ljudje" resno preučili to zadevo in spremenili geslo v novo, lahko zahtevajo, da jo odklenete. Brez kakršnega koli razmišljanja se obrnite na Apple Support. Ta storitev bo pomagala rešiti ta problem tudi brez predstavitve dokumentov, da je iphone osebna lastnina.
 • Obstajajo različne situacije, in če tehnična podpora ni pomagala, morate prenesti denar goljufom, ker telefon ne bo več odklenjen. Takoj po odklepanju pripomočka morate spremeniti geslo.ustvarite novo in zelo prefinjeno.
 • Ni nujno, da takoj začnemo panično in navedemo določeno količino vsiljivcev, najprej moramo preizkusiti vse rešitve, ki so bile navedene zgoraj.

  Odklepanje iphone 5 S, če je pozabljen Apple ID

  Ljudje, ki pozabijo Apple ID ali naslov poštnega predala, naletijo na neprijetno situacijo in morajo dokazati, da jih iphone poseduje. V tem primeru morate ukrepati.
  Preden prodate telefon, morate nujno prekiniti povezavo in deaktivirati tudi storitev Find Finder.
  Zahvaljujoč temu, bo prihodnji lastnik lahko uporabljal vse funkcije brez prekinitev. Pri nakupu iPhone-a morate to funkcijo vedno preveriti, izklopiti ali vklopiti. Če želite preveriti, se morate prijaviti na icloud.com na kartici activationlock, zapolniti boste morali le napravo IMEI, ki jo kupite. To bo pomagalo, da se izognete težavam z aktiviranjem iphone, ko izgubite stik s prejšnjim uporabnikom.
  Odklepanje iPhonov je težaven proces, ki ni preprost za vse. Najpomembnejša točka v procesu odklepanja je preverjanje, ki potrjuje nakup stroja.

  Zakaj je blokiranje potrebno

  Ena od okoliščin je nadgradnja iPhonea na sedmo različico sistema iOS, ki ima funkcijo "Poišči iPhone", ki je namenjena zmanjšanju števila kraje iPhoneov. Toda skupaj s prevaranti so trpeli tudi uporabniki, ki so kupili napravo od prejšnjih lastnikov. Zato, če lastnik iphonea ne odklopi svojega osebnega računa v času prodaje, ima kupec veliko priložnost za nakup zaklenjenega računa.telefon Zdaj je veliko strokovnjakov, ki ponujajo storitve za odklepanje iPhonea, vendar so mnogi od njih zlonamerni. Zdaj imate nekaj znanja o tem, kako biti, če je iphone zaklenjen. Kaj storiti - zdaj veš!

  Sorodne publikacije