"Samsung Galaxy Cor 2 Duos": funkcije, navodila, pregledi

Podjetje Samsung ni prvo leto, ko kupca ugodi svojim mobilnim napravam. V svojem območju so naprave različnih razredov: od proračuna do premije. Kot je čas pokazal, gadgets s ceno do 10.000 rubljev so v veliko povpraševanje. Glede na njihovo priljubljenost, današnji pregled bi bilo zaželeno, da se posveti pametni Samsung Galaxy Cor 2 Duos G 355N. Je odličen predstavnik segmenta poceni telefonov. Kupci so bili prijetno presenečeni, ko so izvedeli za dostojno funkcionalnost tega pripomočka. Seveda njegove vodilne naloge niso zaman, ampak za vsakodnevno uporabo se naprava popolnoma prilega. Po mnenju lastnikov je proizvajalec dosegel najboljšo vrednost za denar in kakovost. Katere funkcije in funkcije je pametni telefon? Katere tehnologije je proizvajalec uporabljal? Odgovore na ta vprašanja najdete v članku.

Vsebina paketa

Korejska telefonska škatla Samsung Galaxy Core 2 Duo je temeljila na risanju naravnega drevesa. Tudi oblikovalci so lahko ponovno ustvarili naravne barve barvne palete. V zgornjem levem kotu sprednje plošče je logotip podjetja. Nasprotno, obstajajo informacije, da naprava deluje z dvema sim-karticama. Na dnu sprednje plošče je polno ime pametnega telefona. Na eni strani je posamezna serijska številka naprave in informacija o državi, v kateri je bila izvedena montaža. Ostali so podrobno opisani v glavnemspecifikacije naprave.

Kaj je v tem polju? Paket se lahko varno imenuje standard. V asortimanu artiklov je enostavno razumeti, da telefon pripada proračunskemu segmentu. Vse, kar bo uporabniku na voljo, je polnilnik, polnilna baterija in kabel USB. V kompletu je tudi priročnik. "Samsung Galaxy Cor 2 Duos" se prodaja z garancijo, zato morate preveriti prisotnost kupona. Prodajalec jo mora izpolniti neposredno na dan prodaje. Med dokumentacijo si lahko ogledate seznam dodatne opreme in naslove servisnega centra.

Oblikovanje

Videz pametnega telefona je zelo značilen za sodobne mobilne naprave. Vendar, če pogledate bolj podrobno, potem so originalne "Samsung" značilnosti oblikovanja jasno vidne. Uporabniki pravijo, da je skoraj nemogoče zamenjati telefon Samsung Galaxy Cor 2 Duos z drugo blagovno znamko.

Pravokotni korpus, rahlo zaobljeni vogali. Proizvajalec je za glavne površine izbral poceni material - plastiko. Na celotnem obodu telefona je okvir iz srebrne barve, izdelan iz kovine. Okvir je tudi za zaslon, ki daje zasnovo izvirnosti. Ta material je vplival tudi na oblikovanje teže. Z dimenzijami 1303 x 69 x 098 cm, pametni telefon tehta skoraj 140 g. Tukaj je zaslon. Okvir, ki okvirja zaslon, spreminja odtenek glede na barvo ohišja. Na zgornji in spodnji strani se zgosti. Ta rešitev je bila uporabljenada postavite pomembne predmete. Govorimo o zvočnikih, senzorjih, "oknu" prednje kamere, nadzorni plošči. Slednji je opremljen s tremi ključi. Eden od njih je mehanski tip, ostalo pa - senzorično.
Zadnja stena se jasno razlikuje po značilnostih premaza. Pokrov je izdelan iz plastike, njegova površina pa posnema naravno kožo. Ta odločitev je popolna za uporabnike. V roki je zelo udobno, ne zdrsne. Pokrivanje zadnje plošče na dotik je zelo lepo. Funkcionalni elementi se nahajajo v zgornji polovici. Tu je luknja zvočnika, objektiv glavne kamere in bliskavica. Ne brez logotipa. Na črnem pokrovu je napis bel, srebrn odtenek pa se uporablja v napravah z belim telesom.

Samsung Galaxy Cor 2 Duo: značilnosti zaslona

Eden glavnih elementov pametnega telefona je seveda zaslon. V tem modelu je zaradi nižjih stroškov proizvajalec raje skromne značilnosti zaslona. Temelji na klasični matrici TFT TN. To pomeni, da se bodo morali lastniki omejiti na slabe kote gledanja. Taka matrika je označena tudi s šibkim prenosom barve. Na ulici z močnim soncem informacije, prikazane na zaslonu, postanejo praktično neberljive. Premaz proti bleščanju ni vključen v proračun naprave.

Zaslon ima diagonalo 45 °. Dovoljenje, kot za moderne pametne telefone, je zelo majhno - le 800 x 480 px. Slika ni dovolj dobra. Pomembna izkrivljanja barvin jasnosti. Svetlost lahko prilagodite samo ročno. Manjka senzor za samodejno nastavitev telefona. Mnogi uporabniki govorijo o kakovosti senzorja. Skoraj 80% lastnikov težave z delom se je začelo po enem letu delovanja. Pomembno je, da bodite pozorni na dejstvo, da mora biti naprava zaščitena pred vlago. Pri penetraciji vsaj ene kapljice vode bo okvarjeno delovanje senzorja. Uporabniki so opazili, da telefon sam začne odpreti /zapreti aplikacije, ponovno naložiti in celo klicati številke iz imenika. Za ta pametni telefon lahko namestite najnovejše igre, vendar preprosto deluje odlično. Multitouch, ki podpira do pet hkratnih dotikov, vam omogoča delo z napravo brez izrecnih omejitev. V tovarni je zaslon zaščiten s filmom. Vendar pa bo uporaba telefona z njo neprimerna, saj so na njeni površini kratke značilnosti. Če želijo lastniki nadaljevati s senzorjem in zaščititi zaslon, bo potrebno kupiti še posebno prozorno folijo.

Zmogljivost

Samsung Galaxy Cor 2 Duo, tako kot mnogi drugi modeli korejskih proizvajalcev, deluje na procesorju Spreadtrum. Čip SoC SC7735 je idealen za "državno vodene" delavce. Ta model velja za analognega tajvanskega procesorja MT6582. Njihove značilnosti so skoraj enake. Nabor čipov deluje na štirih računalniških modulih. Njegova zmogljivost je omejena na taktno frekvenco 1200 MHz, kar je največja zmožnost naprave.
Procesor je nameščen v parih z grafičnim pospeševalnikom Mali 400. Ta model grafične kartice ni visok, vendar lahko prikazuje slike z ločljivostjo 800 x 480 slikovnih pik. Zaradi teh indikatorjev grafične nastavitve maksimalnih oznak uporabniku ne bodo na voljo. Toda za animirane teme ali za ogled slik (fotografij) je dovolj.

Funkcije fotoaparata

Fotografija Samsung Galaxy Cor 2 Duos je slabe kakovosti. Razlog za to šibko ločljivost matrike. Glavna optika je kupcu predstavljena kot kamera s 5 milijoni slikovnih pik. Vendar, če naredite test, rezultati ne bodo dosegli te resolucije. Da bi bila fotografija zelo kakovostna, se bo morala fotografirati samo na ulici ob dnevni svetlobi. Na primer, zimska ali poletna pokrajina je praktično brez hrupa. Proizvajalec je napovedal samodejno ostrenje in bliskavico za večje možnosti. Največja velikost fotografije, ki jo je posnela glavna kamera, je 2592 x 1944 px. Pametni telefon ima tudi način snemanja videa. Hitrost na sekundo je omejena na 30 sličic. Največja ločljivost je 720 x 480 slikovnih pik. Na žalost ima modul prednje kamere zelo šibke funkcije. Temelji na 03-megapixel matriki. Jasno je, da ni vredno sanjati sefija. Uporabnikom svetujemo, da za ta namen uporabljajo glavno kamero tako, da vstavijo iskalo. Praviloma je "frontal" primeren samo za pogovore o video komunikaciji.

Avtonomija

Baterija za "Samsung Galaxy Cor 2 Duos" je bila izbranana podlagi stroškovnih omejitev. V proračunskem segmentu je veliko naprav, opremljenih z močjo 2000 mAh. Na prvi pogled takšen vir ni dovolj za polnopravni pametni telefon. Toda z majhnim zaslonom, nameščenim v tem modelu, je poraba precej ekonomična. Da bi dosegli 100% polnjenje, boste morali porabiti od 3 do 4 ure na izpraznjenem akumulatorju, če uporabljate originalni polnilnik. Uporabniki pravijo, da pametni telefon pri klicih teče približno 2 dni. V načinu brskanja po spletu boste morali akumulator napolniti po 10 urah, video pa lahko posnamete in predvajate toliko časa. V igrah bo baterija sedela 5 ur. Če odklopite omrežje in uporabite telefon kot predvajalnik, bo življenjska doba baterije 30 ur. to dokazuje količina RAM-a. Je samo 768 MB. Seveda, tisti ljudje, ki so navajeni uporabljati polni potencial pametnega telefona do maksimuma, je zelo malo takih kazalcev. Vendar pa je rešitev za vsakodnevne naloge telefona povsem izvedljiva. Zdaj je vredno razmisliti o shranjevanju domačega pomnilnika. Uporabnikom bo omogočal prenos programov, glasbe in še več. Proizvajalec v specifikacijah navaja 4 GB, v praksi pa ga ne bo več kot polovica. Da bi kompenzirali pomanjkanje prostora, so razvijalci zagotovili podporo za pomnilniške kartice. Naprava deluje z zunanjimi pogoni, katerih prostornina ne presega 64 GB.

Komunikacije

Samsung Galaxy Cor 2 Duo je opremljen z vsemi vmesniki, ki so potrebni za prenos in sprejem informacij. Naprava deluje z omrežji GSM in 3G. Za povezavo z internetom je na voljo brezžični internet. V tem modelu je na voljo tudi brezžični prenos podatkov "Bluetooth". Pametni telefon podpira navigacijske sisteme A-GPS, GPS, GLONASS. Kot pri drugih podobnih napravah ima model standardna avdio vrata in priključek microUSB.

Operacijski sistem in programska oprema

Samsung Galaxy Cor 2 Duo deluje na najbolj priljubljenem operacijskem sistemu - Android. Razvijalci so uporabili različico 442. Ko je prvič vklopljen, se samodejno zažene privzeti čarovnik. S tem programom lahko jezik v nekaj sekundah spremenite in spremenite čas. Če želite, lahko uporabnik tudi registrira račune v družabnih omrežjih, ustvarja pošto itd. Ko se prvič povežete z internetom, se nekatere datoteke operacijskega sistema posodobijo. Uporabniki, ki jih ne nameravajo namestiti, lahko ustrezno spremenijo nastavitve z izbiro »Vedno vprašaj«.

Samsung Galaxy Cor Doo 2 Telefon: Ocene lastnikov

Nazadnje, naj bralce seznanimo z izjavami lastnikov. Da bodo pripomogli k resnični oceni pametnega telefona. Po njihovem mnenju se je izkazalo, da je telefon odličen. To je zelo funkcionalno, z vsemi dnevnimi nalogami, ki jih zdravi. Značilnosti so skromne, v letu 2015 lahko srečate pripomočke z veliko količino pomnilnika ali najboljšim procesorjem.Toda poznavalci blagovne znamke še vedno niso izdali svojih navad.

Sorodne publikacije