Jaz sem živ: sistemske zahteve in priporočila za zagon

Svet računalniških iger še naprej navdušuje oboževalce s svojo raznolikostjo. Med njimi je tudi igra I Am Alive v žanrski akciji. Šla je skozi veliko razvojno pot. Če ga želite zagnati, morate upoštevati zahteve za Im Alive. Konec koncev, ni sposoben teči na vsakem računalniku.

Igra je

To delo je izdalo podjetje Ubisoft v oddaljenem letu 2012. \ t Lahko jo predvajate na pc in predponah. Razvijalec trdi, da je njen žanr - Akcija, in ni lagal. Podpira le operacijski sistem Windows, MAC OS in Linux se ne bo zagnal. To delo je dinamična pustolovska igra z nekaj podrobnostmi preživetja. Za udobno igranje morate upoštevati sistemske zahteve I Am Alive. Pri tem je treba paziti na stanje zdravja junaka, upoštevati stroške energije in se boriti proti utrujenosti. Prav tako mora igralec dobiti hrano in vodo. Konec koncev, brez njih bo lik začel izgubljati zdravje in se hitro utrudi. Vse to je na ustvarjenem območju, toda za te vire je silovit boj.


V primeru smrti se lahko naložite od zadnjega shranjevanja. Vendar je število takih oživitev omejeno. Če želite uporabiti to, morate dobiti posebne predmete, ki se nahajajo na najbolj nedostopnih mestih. Če bodo ti poskusi končani, bo moral določen segment igre preiti od samega začetka. V tem delu ima oseba omejen nabor kartuš. Morajo se boriti z drugimi ljudmi, ki ščitijo njihovo ozemlje. Tudi to je tozadeva hrano in vodo. Konec koncev, vsi so postavljeni sovražno do igralca.

Im Alive: Sistemske zahteve razvijalca

Igra je dinamična in natančna. Treba je poslušati najmanjše šumeče in se takoj odzvati na nepredvidene situacije. Sistemske zahteve I m Alive, po mnenju razvijalca, so nizke, je potrebno imeti:


 • Računalnik z Windows nameščen, začenši z različico XP.
 • Procesor v prisotnosti dveh jeder.
 • Če želite zagnati igro, morate imeti vsaj en gigabajt RAM-a.
 • Grafična kartica mora imeti vsaj 256 megabajtov.
 • Prostori za namestitev in zagon igre so precej 2 GB.
 • Vendar se opiranje na takšne značilnosti ne splača, ker igra zahteva koncentracijo in pozornost. Na šibkem računalniku se lahko včasih upočasni in zaustavi. To bo negativno vplivalo na igro, saj se v kritičnih situacijah igralec morda ne bo pravilno odzval ali pa bo računalnik pokvaril vse njegove namere. Zato so sistemske zahteve za I Am Alive nekoliko višje, kot trdi razvijalec. V nasprotnem primeru lahko zlahka pokvari proces igre. Če želite preprečiti takšne situacije, lahko posodobite značilnosti računalnika.

  Kaj potrebujete za udobno igro

  Zaženite to akcijsko igro pri večini računalnikov. Vendar pa bo igralni proces prinesel užitek samo na nekaterih strojih, ki ustrezajo optimalnim nastavitvam tega dela.
  Za to osebo morate imeti:
 • operacijski sistem Windows Vista.
 • Moč procesorja je 3 GHz, od Intel ali AMD.
 • Približno dva gigabajta RAM-a, bolje 4.
 • Video kartica z 512 megabajti pomnilnika.
 • Prost prostor za namestitev - približno tri gigabajta.
 • Takšne računalniške nastavitve bodo zadostovale za raziskovanje velikega sveta in za obrambo pred sovražnimi napadalci. Računalnik mora hitro skicirati vse lokacije, sicer bo igralec na bojišču veliko izgubil. Pomembno je tudi, da se natančnost fotografiranja poveča, saj je število kartuš omejeno in težko najti. Tudi, če so sistemske zahteve za I Am Alive previsoke, lahko prenesete prilagojene spremembe za stiskanje teksture. To vam bo omogočilo, da povečate število sličic na sekundo, in oseba lahko udobno igra ta kos.

  Priporočila za zagon

  Vsak igralec ne more pravilno optimizirati svojega igralnega procesa. Če so sistemske zahteve za I Am Alive previsoke, lahko oseba ugotovi njene nastavitve in poveča število sličic na sekundo. To storite tako, da odprete razdelek z nastavitvami za igre. Nato pojdite na zavihek grafikona. V tem meniju morate vse vrednosti nastaviti na minimum. Kakovost tekstur in grafike se bo poslabšala, vendar se bo število sličic na sekundo povečalo. Na nekaterih osebnih računalnikih raste dvakrat, zato je vredno uporabiti to metodo.

  Sorodne publikacije