Pekarna Bork x500: pregledi strank

Eden izmed najbolj prijetnih arom je vonj svežih peciv. Skozi police z dišečimi žemljami, nehote pogoltnite slino. Lepo je, da se sedaj ta vonj lahko vzame domov. Kako? Pekarna Bork x500 bo vsakomur pomagala, da brez truda dobijo domače pecivo.

Videz

Pri nakupu te naprave v trgovini bodite pripravljeni, da ne bo pretežka. Bork x500 tehta več kot sedem kilogramov. To je velika, a elegantna pravokotna škatla, izdelana v minimalističnem slogu. Večina naprave je prekrita s sivo kovino, zaradi česar je peč še bolj privlačna.


Zgornji dve tretjini naprave je pokrov, za katerega se namesti obrazec za peko dveh vrst kruha - okroglih in opečnih. Skozi plastično okno, ki se nahaja v sredini pokrova, lahko opazujete stanje svoje mojstrovine. Program Bake x500 se upravlja s pomočjo ukazov, ki so vneseni na majhnem zaslonu, ki se nahaja na zgornji levi strani. Ima majhen zaslon LCD, šest mehkih gumbov in seznam možnih aplikacij. Sprednja stran peči je popolnoma siva. Ima konveksni napis - logotip blagovne znamke "Bork". Izgleda lepo in ne nadležno. Na isti strani je ročaj za enostavno odpiranje pokrova. Stran je izdelana iz toplotno odporne črne plastike. Na desni strani so odprtine za hlajenje motorja.

Programi

Večinoma ima Bork x500 pregled svojih programov. Naprava ima 12 kosov, vključno značin testa, hitro pečenje in način, ki vam omogoča kuhanje brezglutenskih peciv. Poleg tega vam peč omogoča kuhanje francoske palice, sladic in peke. Zahvaljujoč kovinskim lopatam je možno kuhati marmelado in celo kondenzirano mleko (čeprav je recept še vedno treba iskati).


Poleg tega vam mlin za kruh Bork x500 omogoča prilagoditev barve skorje od svetlobe do motnega.

Zakasnjen začetek

Ta funkcija bo koristna za tiste, ki želijo dobiti vrsto dišečega kruha, preden se vrnejo domov, na primer iz dela. Omogoča nastavitev časovnika, ki samodejno začne izvajati program po določenem času, največ 24 ur. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da bo peka pripravljena za strogo načrtovani termin. To še posebej velja za vse vrste sladkih izdelkov, kot so piškoti, v tem primeru je zaželeno, da so bili v trenutku serviranja vroči.

Krmiljenje sledilne ploščice

Druga pozitivna stran tega pekača je prisotnost plošče na dotik, ki nadzoruje programe za peko. Kako priročna je ta izvedba? Prvič, program lahko kadarkoli spremenite, tudi če imate umazane ali mokre roke. Drugič, ni obrabe fizičnih ali mehanskih elementov, kar pozitivno vpliva na celotno življenjsko dobo naprave.

Kako uporabljati dve vedri

Zanimiva značilnost tega modela je prisotnost dveh različnih žlic - enega v obliki standardnega ulitega kruha "opeke", in drugega - okroglega. Vsak od tehžlice, se lahko uporablja za pripravo nekaterih proizvodov. Opozoriti je treba, da je odvisno od tega, ki se uporablja obrazec, spreminjanje menijev in lastnosti. Zato lahko rečemo, da v tem modelu, ne 12, kot je vseh 24 programov, od katerih je vsak edinstven in je primerna za določeno nalogo.

Vzdrževanje Pekarstva

Ne pozabite, da je Pekarne Bork X500 fotografija, ki jo vidite na tej strani, kot tehnično zapletene naprave, tako kot vse druge naprave v kuhinji, in zato zahteva posebno nego . Če določena pravila delovanja, določen v navodilih, lahko močno podaljša njegovo življenjsko dobo. Na primer, vedro je treba temeljito oprati po vsaki uporabi kruha kavo. To je potrebno, da se pidhorav peko kruha. Vendar ta operacija ne samo vam omogoča, da je končni izdelek bolj okusna, ampak tudi ohranja dolgo življenjsko dobo prevleko proti sprijemanju na obrazcu. Treba je omeniti, da je nakup novega obrazca za ta model - ni poceni, tako da, če je to mogoče, hranite tovarniških vedra v dobrem stanju, tako dolgo, kot je mogoče.
Drugi svet uporablja tudi žlice vzdržljivost. Ker je dno jaška, ki je obrabljena kot gnetenje. Po drugi strani pa je to gred vrti na ležajih in zagotavlja popolno izolacijo žlice pečat. Če je obremenitev prevelika, lahko gred vrti neenakomerno, pod kotom, kar ima za posledico hitro predmetov, oblačil in kot rezultat, na klin gredi. Da bi to preprečili, vednosledite razmerjem, navedenim v receptu, in ne preobremenite obrazec izdelka. Če je mešanica predebela, bo pomagala hitro izklopiti gred. Če opazite, da se je gred začela vrteti strožje kot običajno, je znak, da je čas za zamenjavo oblike. Kaj ogroža njeno nadaljnjo uporabo? Že nekaj časa boste še vedno lahko spekli dišečega kruha, vendar bo motor zaradi težav z obliko delal v naglici. Posledično lahko propade in stroški popravil se bodo znatno povečali, če ne postane popolnoma nedonosno.

Pozitivne povratne informacije o izdelovalcu kruha

Na internetu, na številnih lokacijah, je zabeležena dejavnost uporabnikov takšnega tehničnega kuhinjskega pomočnika, kot pekarna Bork X500. Pregledi so drugačne narave. Na podlagi študije lahko ugotovite glavne pozitivne točke, ki jih ima večina uporabnikov tega pripomočka. 1. Visoka trdnost konstrukcije karoserije. Sama lupina je izdelana iz visokokakovostne kovine in je monolit, ki daje verodostojnost svoji moči. Ta lastnost je všeč številnim uporabnikom zaradi zunanje privlačnosti in praktičnosti delovanja. 2. Prisotnost panela na dotik je veliko kupcev opisalo tudi kot dostojanstvo. Edina odtenka je bila šibka občutljivost na dotik. Na splošno pa nadzorni modul dobro deluje s svojimi funkcijami. 3. Dobra kakovost pečenja. Glavna naloga pekarne Bork x500, katere značilnosti so navedene zgoraj, je pravzaprav dobava končnega izdelka, pripravljenega na okus, in ta model z njim je odličen.spopasti In veliko število programov omogoča ne le pripravo dišečega kruha, ampak tudi privoščijo sebi in svoji družini različne sladice. 4. Prisotnost dveh vedra različnih oblik vam omogoča, da eksperimentirate z različnimi recepti in spečete lepe pekovske izdelke. To so glavne točke, ki so jih uporabniki z izkušnjami opazili kot pozitivne. Kot je razvidno iz njih, je priročnik za kruh Bork x500, ki je na voljo na uradni spletni strani proizvajalca, popolnoma odgovoren za glavne naloge. Vendar pa ima številne neprijetne trenutke, ki jih kupci niso prešli.

Negativni vidiki modela

Med slabostmi, ki jih označujejo uporabniki, se lahko glavne pomanjkljivosti imenujejo precej visoka. V primerjavi s tekmeci se je pri enakih parametrih kruševalec znatno podražil. Opozoriti je treba, da je to lahko posledica prisotnosti kovinskega ohišja in drugega vedra, vendar je to dejstvo še vedno odvračalo mnoge od tega modela. Drugi negativni vidik je vonj plastike, ki se pojavi med kuhanjem. Vendar pa ta težava ni vidna vsem uporabnikom. Zato je mogoče domnevati, da je to samo za določeno stranko, ki je proizvajalec iz neznanih razlogov kljub pritožbam ni želel umakniti. Tretji minus je dokaj majhen vir same oblike in težave pri iskanju nadomestka. Gred sčasoma začne vrteti vse težje in nato popolnoma klini. To težavo lahko rešimo s popolno zamenjavo obrazca ali v neuradnem servisnem centru, kjer lahko zamenjamo pušo, ležaj in tesnilo. Vendar sta obe možnosti precej dragiOkrevanje žlice bo stalo manj kot njegova popolna zamenjava.

Sklep

Pekarna Bork X500 je obravnavana in pregledi kupcev, ki smo jih analizirali, so idealni za tiste, ki želijo dobiti pomembno napravo z jasno trajnim primerom. Vendar pa ob istem času, ni namenjen za stalno delo, zato ga uporabite bolje ne več kot 6-8 krat na mesec, potem bo lahko trajal veliko dlje. Če ste seznanjeni s tehniko in je garancija že končana in morate popraviti nekakšno napako, potem vam demontaža pekača za kruh Bork x500 ne bo težavna, saj je primer čim bolj preprost.

Sorodne publikacije