Kje in kako nastaviti shranjevanje za GTA San Andreas

GTA Universe: San Andreas je precej velik in ponuja igralcu ne le veliko priložnosti, popolno svobodo, ampak tudi dolgo pustolovščino. Zato se mnogi igralci soočajo s takšnim problemom kot veliko izgubo časa. Ni vsakdo ima veliko prostega časa za zabavo, zato preprosto vrnejo igralni projekt ali začnejo iskati ločene igre, da bi odkrile vse, kar potrebujejo. Presenetljivo je, da so uspeli najti vse, kar potrebujejo, čeprav se soočajo z ne najbolj prijetno težavo: kako vzpostaviti ohranitev za GTA: San Andreas? Da, to vprašanje je začelo zveneti vedno bolj, zato smo se odločili, da ustvarimo osebni vodnik, ki vam bo pomagal rešiti ta negativni trenutek. Ne skrbite, ker postopek namestitve ne zahteva veliko znanja in ni tako zapleten.

Kaj je ta igra?

Toda preden razkrijemo, kam naj se shrani GTA: San Andreas, je vredno malo vedeti o samem projektu. Ta pustolovščina je klasična akcijska igra z velikim megapolisom in popolno svobodo delovanja. V njem se morajo igralci potopiti v kriminalni svet, da bi ujeli mesta, uničili druge tolpe in se maščevali za smrt sorodnika. Načeloma je ploskev precej zanimiva in vredna, tako da vam ni treba preveč držati.

Glavni namen avanture

Da bi ugotovili, kje postaviti GTA: San Andreas, bomo imeli čas, da najprej razmislimo, ali je vredno vaše igre? Kaj je glavni namen te avanture? Kot smo že omenili, je glavna naloga - maščevanje zasmrt sorodnika, ki bo trajal dolgo časa. Junak mora postopoma opraviti različne teste. Ampak ne smete misliti, da bo doseganje glavnega cilja tako preprosto, niti si ne predstavljate, zakaj boste morali iti skozi protagonista: izdajstvo, smrtonosne rane, oblikovanje skupin, nadzor mesta, stalne spopade s uslužbenci in še veliko več. Zato bi morali biti v zvezi s tem izredno previdni in se ne mudi z različnimi odločitvami.

Zakaj prihraniti?

Tako pomembne so te datoteke v prostorih projekta igre? Pravzaprav, ker vsebujejo ves vaš napredek, mimo ravni, odprto mesto, denar, orožje in veliko drugih elementov, ki so daleč od zadnjega v igri. Zato vemo, kako v GTA: San Andreas ali najprej ohraniti 100 ohranitev, je pomembno, saj je napredek glavni del te pustolovščine. Zato ne smemo zamuditi priložnosti, da bi dobili novo znanje, ki je lahko zelo koristno. Še posebej, če nimate kopij vaših shranjenih in ena je pripravljena deliti z vami radostno.

Katere manipulacije se lahko izvajajo z njimi?

Razumevanje, kako vzpostaviti ohranitev za GTA: San Andreas ni tako težko. Ampak, da bi ugotovili, koliko manipulacij lahko naredimo s temi datotekami, ni dovolj preprosto. V bistvu, če razumete strukturo datotek, lahko shranjevanje vam omogoči, da uredite vsako postavko vašega napredka, od količine denarja do različnih kazalnikov v smislu fizičnega razvoja. Na splošno, če želite izvajati različne poskuse aliPreizkusite njihove zmožnosti v smislu nepoštenih iger, potem je treba upoštevati takšne situacije. In če ne želite spreminjati poštenosti, je treba manipulacije omejiti na preprosto zamenjavo datotek.

Kje lahko nastavim ohranitev?

Zdaj prihaja trenutek, ko se naučimo, kako vzpostaviti ohranitev za GTA: San Andreas. To storite tako, da imate le nekaj skladišč, ki jih morate namestiti, nato pa pojdite v mapo Moji dokumenti in poiščite mapo »GTA: San Andreas User Files«. Vsebuje vse potrebne datoteke, ki odražajo vaše zadržanje. Dovolj je, da tam vstavite potrebne datoteke in nato znova zaženete igro. Po končani akciji v zagonskem meniju v igri boste imeli možnost prenesti dodatno shranjevanje. Nobenih težav z zagonom, izvedljivostjo in drugimi trenutki ni bilo opaziti, zato lahko uživate v igri.

Zakaj morate to storiti?

Zdaj veste, kako vzpostaviti GTA: San Andreas, vendar morate to storiti? Dejansko je ta manipulacija neobvezna, saj je preprosto namestiti projekt za igro. Potrebno je le, če ste izgubili ohranitev in ne želite začeti znova. Lahko prenesete dodatne datoteke za shranjevanje ali vprašate prijatelja, če igra to igro. Kako določiti ohranjanje tujcev v "GTA: San Andreas", že veste, zato ne bi smelo biti posebnih težav. Zato lahko varno uporabite naša priporočila - želeni rezultat bo dosežen.Res je, da pazite na manipulacije, še posebej, če imate ohranjanje in dostojno napredovanje. Ne pozabite na viruse, ki se lahko nenadoma pojavijo, in naredite svoje prilagoditve. Da bi se temu izognili, preprosto ne uporabljate datotek iz interneta ali jih skrbno preglejte z modernim protivirusnim programom. Odlično za takšno situacijo je primerna znana in priročna "Kaspersky".

Ali obstajajo posledice te manipulacije?

Vedeti, kako vzpostaviti skladišče GTA: San Andreas - to ni tako zapleteno in razumljivo. Ampak ne bi smeli pohititi s svojimi dejanji, ker lahko varno odstranite svoje hrambe, ki jih potem ni mogoče obnoviti. Zato je zelo priporočljivo, da se ne mudi, bolje je, da vnaprej naredite kopijo mape, v kateri izvajate manipulacijo. Drugi neprijeten trenutek ni povezan z razumevanjem, kako vzpostaviti ohranjanje GTA: San Andreas. Do težav lahko pride, če datoteke uporabljate iz katerega koli vira. Dejstvo je, da lahko prenesene datoteke preprosto zdrobimo in se ne ujemajo z vašo različico igre. To bo povzročilo, da preprosto ne bodo delovale, zato je najbolje, da vnaprej preverite različico igre in uspešnost datoteke. Poleg tega, če niste takoj začeli preostanek počitka, potem ne smete biti razburjen, saj problem morda ni v vas, ampak v sami datoteki. To je pravzaprav vse, kar morate vedeti o tem, kako nastavite shranjevanje za GTA: San Andreas. Nobenih zapletenih manipulacij ni potrebno, vsi podatki ostanejo, samoposkusite narediti podobne ukrepe. Poskusite osebno dodati nekakšno zadržanje, vadite svoje spretnosti in znanje ter ne pozabite, da je treba vse narediti previdno in previdno. Samo v tem primeru bo uspeh dosežen in boste zagotovo dobili tiste, za katere ste dejansko prebrali ta članek. Prav tako vas spomnimo, da se manipulacije s podatki nanašajo na staro različico igre, če se odločite, da boste izkoristili naša priporočila za ponovno izdajo projekta igre, potem verjetno ne boste uspeli. Ne pozabite na odtenek, da ne boste imeli težav. Lepa igra!

Sorodne publikacije