Kako postati neviden v "COP: GO"? Navodila po korakih

Igra "KS: GO" je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih igralcev za več igralcev že zelo dolgo časa. Ni presenetljivo, da je bilo tako dolgo ustvarjeno veliko število goljufij in kode, ki igralcem omogočajo, da olajšajo prehod. Ta mali vodnik vam bo povedal, kako postati neviden v "KS: GO" in ali ga je treba narediti.

Posledice "kemika"

Valve zelo natančno spremlja celovitost tekme. In ker nevidnost daje ogromno prednost pred nasprotnikom, lahko uporaba tega branja povzroči, da igralec račun doseže prepoved. In lahko ste za vedno blokirani. Prejmete lahko le kratkoročno zaklepanje računa. Vendar obstaja možnost, da boste od prvega trenutka resno kaznovani zaradi uporabe goljufij. Torej, preden se naučite, kako postati nevidni v "COP: GO", pomislite in ga potrebujete?


Seveda, nihče ne prepoveduje igralcem, da postanejo nevidni v eni igri proti botom. V tem primeru uporaba bralnika ne bo postala nekaj nezakonitega in uporabnik lahko v tem načinu tiho trenira. Ta način igranja vam bo pomagal hitreje prilagajati terenu, toda ko se vrnete v spletni način, je bolje, da onemogočite vse dodatne nastavitve in izboljšave, vključno z goljufanjem na povabilu.

Kako postati neviden v "COP: GO." Navodila po korakih

Razumimo. Prenos programov podpore ni potreben, da bi postali nevidniv "KS: GO". Konzola bo postala vaš pomočnik, da bo predpisal podobno šifro. Če želite to narediti, pojdite na nastavitve igre in izberite razdelek "Parametri". Nato pojdite v razdelek »Vključi konzolo« in aktivirajte potrditev. Zdaj, ko igrate igro, boste lahko vnesli vse ukaze in goljufije. Vrnite se v igro, nato pa aktivirajte konzolo s tipko "~". Ostaja le, da vključi goljufije in predpiše zahtevano ekipo. Preberite, kako to narediti.


Aktivirajte nevidnost igre

Ko vklopite konzolo, morate predpisati zahtevane goljufije »COP: GO«. Po vstavitvi v niz lahko postaneš neviden (sv_cheats 1). Oklepaji, medtem ko ga ignorirate. Nato napišite ukaz: r_drawothermodels 3. Po tem se vrnemo v igro in uživamo v nevidnosti. Ta algoritem se uporablja za vnos katerega koli odčitka ali kode. Po pisanju potrebnega ukaza boste lahko videli ali prešli skozi stene, kakor tudi dobili katerokoli orožje ali neskončno zalogo streliva. Če želite to narediti, morate poznati ukaze, ki jih potrebujete.
Ampak ne pozabite, da lahko te sposobnosti uporabljate le v načinu usposabljanja. Dejansko, za kršitve pozorno spremljati moderatorji igre. Takšne prednosti vam bodo omogočile, da skrbno preučite mehaniko igre, kot tudi spoznajo zemljevide. Po tem lahko obiščete splet in izostrite svoje sposobnosti drugim igralcem. Če želite onemogočiti nevidnost, znova odprite ukazno mizo in napišite ukaz: sv_cheats 0. Torej prepovedujete igrouporabite vse goljufije. Na tem zaključimo naš pregled, kako postati neviden v "COP: GO". In želiš lepo in pošteno igro.

Sorodne publikacije